שלום לכולם,
כמו שקורה לכולנו,
מצאתי בבוידעם של סבתא את המערכת הבאה:
sony stereo music system hmk-229
יש לציין שהיא לא במצב מזהיר - וצריכה שיפוץ.
רציתי להתייעץ האם מומלץ בכלל לשפץ אותה או שמלכתחילה חבל להשקיע סכום כסף בדגם הזה.
המון זמן אני רוצה פטיפון בשביל לשמוע תקליטים - אבל חוסר זמן, כסף וידע תמיד לבסוף גורמים לי לא לקנות.
תודה מראש לעונים.
התייעצות לפני שיפוץ
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
איני מכיר את הדגם הזה באופן פרטני. באופן גורף אני יכול לומר שמערכות ה'בוני-אם' הללו, של הכל-כלול שהיו נפוצות עד תחילת שנות ה-80, לעולם לא היו מערכות אודיו high-end אלא מוצרי צריכה המוניים. חלקן כללו הגברה טובה, חלקן הצטיינו בטיונרים אנלוגיים לא רעים, לפעמים כללו טייפ סביר אך לעולם לא פטפון איכותי.
לדעתי זה יופי של פריט 'לימודי' שאפשר לבצע עליו ניסיונות שיפוץ חובבניים בתור התחלה. להשקיע כסף בשיפוץ מקצועי של הפריט הנ"ל - זה משהו שאני לא הייתי עושה. למרות זאת, יש כאן, באתר, כמה חברים שמטעמים סנטימנטליים מוצאים הרבה חן בסוג זה של פריטים. אני בטוח שאם תחליט לא לשפץ... יהיה מי שישמח לקחת את המטלה הזו על עצמו.
לדעתי זה יופי של פריט 'לימודי' שאפשר לבצע עליו ניסיונות שיפוץ חובבניים בתור התחלה. להשקיע כסף בשיפוץ מקצועי של הפריט הנ"ל - זה משהו שאני לא הייתי עושה. למרות זאת, יש כאן, באתר, כמה חברים שמטעמים סנטימנטליים מוצאים הרבה חן בסוג זה של פריטים. אני בטוח שאם תחליט לא לשפץ... יהיה מי שישמח לקחת את המטלה הזו על עצמו.