הזרמת סרטים וסדרות במכשיר Android TV Box

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
glamamit89 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

מצטער על הבורות אני רק מתחיל להתעניין בנושא, קראתי דיי הרבה אבל אני לא מצליח למצוא תשובה כדי להיות בטוח.

אני מעוניין להזמין מכשיר כזה,
http://www.aliexpress.com/item/4-2-2-Du ... 24175.html

על פניו נראה שהמכשיר חזק דיו, אני מעוניין בסה"כ לחבר אותו לטלוויזיה ולראות דרך XBMC סרטים בצפיה ישירה, אני לא דורש HD 1080 מקסימום 720.

כמו כן אולי להשתמש בדפדפן של המכשיר כדי לעשות צפיה ישירה באתרים אקראים.
האם המכשיר יעבוד באופן מיטבי ללא תקיעות? או שזה פשוט לא עובד כמו מחשב לדוגמא?

דבר נוסף, ראיתי פה כל מיני פוסטים לגבי המרה של המערכת אנדרויד שבאה עם הקופסא הזאת למערכת לינוקס, מה הייתרונות בזה?

אשמח לתשובות והסברים.
המון תודה על העזרה.

Tuberomix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

glamamit89 כתב:שלום לכולם,

מצטער על הבורות אני רק מתחיל להתעניין בנושא, קראתי דיי הרבה אבל אני לא מצליח למצוא תשובה כדי להיות בטוח.

אני מעוניין להזמין מכשיר כזה,
http://www.aliexpress.com/item/4-2-2-Du ... 24175.html

על פניו נראה שהמכשיר חזק דיו, אני מעוניין בסה"כ לחבר אותו לטלוויזיה ולראות דרך XBMC סרטים בצפיה ישירה, אני לא דורש HD 1080 מקסימום 720.

כמו כן אולי להשתמש בדפדפן של המכשיר כדי לעשות צפיה ישירה באתרים אקראים.
האם המכשיר יעבוד באופן מיטבי ללא תקיעות? או שזה פשוט לא עובד כמו מחשב לדוגמא?

דבר נוסף, ראיתי פה כל מיני פוסטים לגבי המרה של המערכת אנדרויד שבאה עם הקופסא הזאת למערכת לינוקס, מה הייתרונות בזה?

אשמח לתשובות והסברים.
המון תודה על העזרה.
...
יש לי מכשיר כזה בעל אותו מפרט. היו לי איתו הרבה בעיות עד שהתקנתי MX Linux שפתר לי את רוב הבעיות. כיום המכשיר עובד לי באופן כמעט מיטבי. להשתמש בדפדפן של המכשיר לצפייה ישירה זה גם משהו שחשבתי על לנסות, אך לא טרחתי ומאז שעברתי ללינוקס זה לא אפשרי כין אין דפדפן (המערכת לינוקס היא רק XBMCׂ). עם זאת, ל-XBMC יש מלא תוספים של צפייה ישירה שעובדים די טוב עם המכשיר.

המכשיר בעיקרון עובד באופן די חלק, במיוחד תחת לינוקס. אבל זה כמובן עדיין פחות טוב מלהשתמש במחשב HTPC אמיתי. היתרון הגדול כמובן לעומת HTPC הוא המחיר. למרות זאת, אני לא בטוח שהמכשיר הזה הוא הכי טוב שיש כיום למחיר. יש עוד כל מיני מכשירים דומים שחלקם אולי יהיו יותר טובים, אז אני ממליץ לבדוק לפני שאתה קונה.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201
נתן תודות: 185 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #3 

יש פתרון לנטפליקס תחת לינוקס במכשיר הזה?
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il

Ohad

Tuberomix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

OhadG כתב:יש פתרון לנטפליקס תחת לינוקס במכשיר הזה?
...
כמו שהגבתי כאן:
לאנדרואיד יש אפליקציה של Netflix, ול-XBMC יש תוספים כמו NetfliXBMC. אישית לא ניסיתי אף אחת מהאפשרויות כי אני בכלל לא משתמש ב-Netflix לכן אני לא יכול לדווח עד כמה זה עובד.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”