yes start over
שלום בטח מי שיודע לפני שנה פורסם ש yes מתחילה לעשות את ה start over כמו שיש להוט אבל הרבה יותר מתקדם
כזה שאפשר לצפות שבוע ימים אחורה ושבוע קדימה (לי זה לא ממש רלוונטי מה שרלוונטי זה רק אם אני רואה סרט שאני
רוצה וראיתי שעבר ממנו שעה אז פשוט במצב כזה אני עושה start over אבל חלק אולי ירצו אחרת) בקיצור אתם יודעים
אם יש תאריך או הדלפות שקשורות לזה?
כזה שאפשר לצפות שבוע ימים אחורה ושבוע קדימה (לי זה לא ממש רלוונטי מה שרלוונטי זה רק אם אני רואה סרט שאני
רוצה וראיתי שעבר ממנו שעה אז פשוט במצב כזה אני עושה start over אבל חלק אולי ירצו אחרת) בקיצור אתם יודעים
אם יש תאריך או הדלפות שקשורות לזה?
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אתה בוודאי מתכוון לשירותי time shift
שעליהן פורסם כאן
http://www.hometheater.co.il/article044 ... D7%9C.html
נשמע כאילו אמור להיות מושק בקרוב לאחר פתרונות של NDS(כמו המולטירום,יס גו)
מה שמצחיק הוא התגובה של המנכ"ל שזה "בקרוב יושק" אבל כבר עברה שנה... אני גם תהיתי לגבי הנושא הזה,שאלה במקום
שעליהן פורסם כאן
http://www.hometheater.co.il/article044 ... D7%9C.html
נשמע כאילו אמור להיות מושק בקרוב לאחר פתרונות של NDS(כמו המולטירום,יס גו)
מה שמצחיק הוא התגובה של המנכ"ל שזה "בקרוב יושק" אבל כבר עברה שנה... אני גם תהיתי לגבי הנושא הזה,שאלה במקום
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
זה הוכרז אבל מאז לא ראיתי שום התקדמות בזה. לא נראה לי שזה יצא בקרוב.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

גם אמרו לאפליקציה לאנדרואיד אמרו בקרוב וראה המה זמן לקח כל התהליך.. גם אני חשבתי על כך ואף אחד כמעט לא מגיב אז כנראה שזה ייקח עוד זמן..
שאלה טיפה קשורה,האם בחברה מתכוונים להחדיר אפליקציה או תוכנה שתאפשר לשלוט על הממיר באמצעות המכשיר(בדומה לאפליקציית השלט של הוט)?
שאלה טיפה קשורה,האם בחברה מתכוונים להחדיר אפליקציה או תוכנה שתאפשר לשלוט על הממיר באמצעות המכשיר(בדומה לאפליקציית השלט של הוט)?
מתי אמרו שיהיה אפליקציה לאנדרואיד? ולשאלה שלך זה לאArielAberjil כתב:גם אמרו לאפליקציה לאנדרואיד אמרו בקרוב וראה המה זמן לקח כל התהליך.. גם אני חשבתי על כך ואף אחד כמעט לא מגיב אז כנראה שזה ייקח עוד זמן..
שאלה טיפה קשורה,האם בחברה מתכוונים להחדיר אפליקציה או תוכנה שתאפשר לשלוט על הממיר באמצעות המכשיר(בדומה לאפליקציית השלט של הוט)?...
- ArielAberjil
- חבר ותיק

אוקיי ובמהלך 2011.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

כולם אמרו,אם המנכ"ל,אם הנציגים שטענו שיש בעיות באנדרואיד בעקבות עדכוני גרסא שיוצאים בכל פעם והצוקך להתאים את האפליקציה לכל עדכון ועדכון לא משנה,מה שהיה היה ,חשוב מה יהיה מעתה והלאה ונקווה שיהיו נגישים וזמינים יותר במידע ללקוחות.