אחריות יורוקום 5 שנים נגד אחריות סמליין 3 שנים
משהו אחד לא ברור, היורוקום זה 4+1?
מה זה אומר בעצם?
הן מגדירים את האחריות כשנה אחת אחריות כוללת ו 4 שנים אחריות לחלקים.
איזה חלקים?
איך האחריות של יורוקןם נגד האחריות של סמליין?
בסמליין זה אחריות 3 שנים מלאה?
בעיקרון ב 50 אינץ פנסוניק B6 או סמסונג 50F5000 די דומות, ולכן אני שם דגש על האחריות.
מה זה אומר בעצם?
הן מגדירים את האחריות כשנה אחת אחריות כוללת ו 4 שנים אחריות לחלקים.
איזה חלקים?
איך האחריות של יורוקןם נגד האחריות של סמליין?
בסמליין זה אחריות 3 שנים מלאה?
בעיקרון ב 50 אינץ פנסוניק B6 או סמסונג 50F5000 די דומות, ולכן אני שם דגש על האחריות.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
היי
אני חושב שהטעו אותך
יורוקום היא אחת היחידות שנותנת אחריות מלאה ל 5 שנים ללא כוכביות וללא אותיות קטנות
אתה מוגן מכל בעיה חוץ משבר פיזי

אני חושב שהטעו אותך
יורוקום היא אחת היחידות שנותנת אחריות מלאה ל 5 שנים ללא כוכביות וללא אותיות קטנות
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ומה הקשר "שהם בדיחה"?asaf23 כתב:יורוקום זה בדיחה, אין אפילו טיונר בטלוויזיה. על עברית בכלל אין מה לדבר.
בדוק את סוני....
בגלל שאין עברית במסך או טיונר?
במסך שלי לדוגמא יש ואני לא משתמש לא בזה ולא בזה. מעדיף אנגלית וטיונר בשנת 2014 לא נראה לי כזה חשוב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
יורוקום לא נותנת אחריות על צריבות מכל סוגCrossover-Shop כתב:היי
אני חושב שהטעו אותך
...
מתוך הכרות ברגע האמת הטכנאי יגיד שבעצם האחריות לא מלאה
תחפש איכות תמונה ולא אחריות
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
amitbakamitbak כתב:אין אחריות נקודה.
הכל ססמאות של יבואנים....
כנראה שאתה מבין טוב יותר מבעלי חנויות מתמחות ,איזה אחריות נותנים היבואנים המורשים .
על כל מקרה יורוקום פנאסוניק נותנת 5 שנים אחריות מלאה !!!
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID= ... =451&sng=1
אם זה 5 שנים למה כתוב 1+4?
אם זה 5 שנים למה כתוב 1+4?
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
נו מה חשבת? יש ארוחות בחינם?? המוח הישראלי ממציא לנו פטנטים.ModChiP כתב:http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID= ... =451&sng=1
אם זה 5 שנים למה כתוב 1+4?...
האחריות היא לשנה אחת! רוצה עוד 4? אין בעיה... כנס לאתר ו״תרשם״ (תשלם לנו)
לא רשום כלום על תשלום, גם לא בתקנון,
רועי, מה הקטע?
רועי, מה הקטע?
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
בקיצור זה אחריות ל-5 שנים, הם מתנערים פה מהעצלנים שלא ממלאים את הטופס ופרטי הרכישה, לגיטימי ביותר.
בניגוד לאחריות של 1+2 של יבואנים חאפרים אחרים ששם זה שנה "אחריות" בחינם ושנתיים נוספות אתה משלם 200 שקל על כל ביקור 'טכנאי'...
לא יודע לגבי טיב האחריות של יורוקום אבל לפי קריאת התקנון שלהם נשמע בסדר גמור (חוץ מהקטע של הפיקסלים לפי התקנון הם רושמים 3 פיקסלים ברצף, מה שנדיר שיקרה אם בכלל)
על כל פנים ה"אחריות" בארץ זה לא באמת אחריות כמו בשאר העולם, מכיר את זה בעיקר מתחום הסמארטפונים שם כולם, כולל היבואנים, זה הכושלאמא של החאפרים.
אני מניח שבתחום המסכים זה לא שונה בהרבה...
בניגוד לאחריות של 1+2 של יבואנים חאפרים אחרים ששם זה שנה "אחריות" בחינם ושנתיים נוספות אתה משלם 200 שקל על כל ביקור 'טכנאי'...
לא יודע לגבי טיב האחריות של יורוקום אבל לפי קריאת התקנון שלהם נשמע בסדר גמור (חוץ מהקטע של הפיקסלים לפי התקנון הם רושמים 3 פיקסלים ברצף, מה שנדיר שיקרה אם בכלל)
על כל פנים ה"אחריות" בארץ זה לא באמת אחריות כמו בשאר העולם, מכיר את זה בעיקר מתחום הסמארטפונים שם כולם, כולל היבואנים, זה הכושלאמא של החאפרים.
אני מניח שבתחום המסכים זה לא שונה בהרבה...
מה לגבי פיקסלים בסמליין?
http://www.samline.electronics-pro.co.i ... %D7%9D.pdf
לא כתוב כלום חד משמעית...
http://www.samline.electronics-pro.co.i ... %D7%9D.pdf
לא כתוב כלום חד משמעית...
כבר היה דיון בפורום בנושא.jacko-il כתב:ומה הקשר "שהם בדיחה"?......![]()
בגלל שאין עברית במסך או טיונר?
במסך שלי לדוגמא יש ואני לא משתמש לא בזה ולא בזה. מעדיף אנגלית וטיונר בשנת 2014 לא נראה לי כזה חשוב....
לדעתי זה לא רציני שיבואן רשמי מביא דגמים שלא עובדים בשיטה של ישראל. וכדי לקבל דגם מתאים צריך לחפש אצל כל מיני יבואנים מקבילים.
חבל שאתה לא עומד על הזכויות שלך, כי ימשיכו לדפוק אותנו עם דגמים נחותים כמו היונדאי i20 שבמדינות אחרות מגיעה עם פנסי ערפל ו-USB כסטנדרט. פנסוניק שמוכרים בישראל זה לא פנסוניק שנמכר בטורקיה, יוון וכו'. אנחנו משלמים יותר ומקבלים פחות. למזלנו יש את סוני, סמסונג ואחרות שמביאות את הדגמים המאובזרים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אני לא מבין מדוע אתם משתלטים על דיון אחד בנושא שני.
אם יש לכם טענות על נושא העברית, נא להשתמש בשרשור שמתייחס לנושא הזה. הנושא של השרשור הזה הוא האחריות.
אם יש לכם טענות על נושא העברית, נא להשתמש בשרשור שמתייחס לנושא הזה. הנושא של השרשור הזה הוא האחריות.
אגב,בנושא העיברית אין כל רע בלמכור מסך בלי עיברית. רק שיודיעו על זה לא כמו בסמסונג 50F5000.