חיבור ממיר של הוט בבית שכור
אהלן, אני שוכר דירה בעלית חיבור להוט (יש תקע והכל בסדר.
)
בבית הורי מצאתי ממי vod של הוט. חברתי בבית הורי עם הכרטיס ורק ערוצי הבסיס היו. (ערוצי הוט לא היו כלולים החבילה.)
שאלתי היא. איך אוכל להשתמש ב ממי ר בבית השכור?
האם אוכל לדרוש מבוא כרטיס על חשבון בית הורי?/ מבעל הדירה?
האם יש לזה עלות? אני חושב שה ממי ר הנל הוא בבעלות נו ולא בבעלות הוט .ת
)
בבית הורי מצאתי ממי vod של הוט. חברתי בבית הורי עם הכרטיס ורק ערוצי הבסיס היו. (ערוצי הוט לא היו כלולים החבילה.)
שאלתי היא. איך אוכל להשתמש ב ממי ר בבית השכור?
האם אוכל לדרוש מבוא כרטיס על חשבון בית הורי?/ מבעל הדירה?
האם יש לזה עלות? אני חושב שה ממי ר הנל הוא בבעלות נו ולא בבעלות הוט .ת
אתה באמת תמים שכזה או רק משחק אותה...?oriky כתב:למה לא חוקי?? יש לי כבר חיבור בדירה שבעל הבית משלם.
יש לי ממיר ששייך לי.
לא הגיוני שנעשה 1+1 ויצא 2?...
תהליך כזה צריך לעבור דרך חברת הוט ולא לפי ההגיון שלך!
אחרת זה לא חוקי! יותר ברור?
זה המצב:
יש לי ממיר של הוט שאין בו ערוצים, שחברתי אותו בבית הוריי, המכשיר עבד ואמר שאין ערוצים (רק 22 11 וכל החינמיים)
העברתי אותו לביתי השכור, ברגע שאני מחבר אותו הוא פשוט מרצד לי באפור לבן ו(התמונה עולה ויורדת כמו בסריקה של דברים ישנים)
עם ההודעה "אין קליטה, אנא בדוק את חיבור הממיר לאנטנה" - משהו כזה.
אני רוצה להתמשמש בממיר לראות ערוץ 10, 11, 22.
יש אופציה כזאת? מה אני צריך לעשות בשביל שיזהה לי קליטה? ומה אצטרך לעשות בשביל להפסיק הריצודים?
יש לי ממיר של הוט שאין בו ערוצים, שחברתי אותו בבית הוריי, המכשיר עבד ואמר שאין ערוצים (רק 22 11 וכל החינמיים)
העברתי אותו לביתי השכור, ברגע שאני מחבר אותו הוא פשוט מרצד לי באפור לבן ו(התמונה עולה ויורדת כמו בסריקה של דברים ישנים)
עם ההודעה "אין קליטה, אנא בדוק את חיבור הממיר לאנטנה" - משהו כזה.
אני רוצה להתמשמש בממיר לראות ערוץ 10, 11, 22.
יש אופציה כזאת? מה אני צריך לעשות בשביל שיזהה לי קליטה? ומה אצטרך לעשות בשביל להפסיק הריצודים?
בואו נעשה סדר בדברים לרגע:
ייתכן שהממיר של ההורים היה כבוי זמן מה ונחסם באופן אוטומטי, צריך לעשות רענון דרך התמיכה.
לאחר הרענון צריכים להיות אותם הערוצים שיש להורים (מבחינת חבילות ערוצים).
לגבי העברת הממיר מבית ההורים לדירה השכורה, הרי שהוט אוסרים את זה וזה מפר את תנאי השימוש.
הדבר עלול לגרום להוט "לכעוס" , לניתוק, שיחות, וביקורים כשבסופם אולטימטום שתתחבר או שיתבעו אותך.
בנוגע לממיר שאתה חושב שהוא בבעלותך, אתה מוזמן לבדוק עם הוט כמובן, אבל גם אם בטעות רכשת את הממיר, אתה עדיין יכול לחבר אותו רק תחת מנוי פעיל בתשלום בהתאם לתנאי השימוש של הוט. כלומר תחת המנוי של ההורים בבית ההורים, או תחת מנוי פעיל אחר בתשלום לאחר העברת בעלות דרך הוט.
בכל מקרה זה לא יחסוך לך בדמי מנוי בשום מצב. אולי עשוי לחסוך דמי שכירות.
אני לא חושב שהממיר שלך, אחרת היית יודע בוודאות. לא משנה כמה זמן שילמת עליו שכירות, הוא עדיין שייך להוט.
אם אתה רוצה לצפות בערוצי החינם, אתה לא צריך את הוט. נסה את עידן פלוס.
כשאתה אומר "יש בדירה הוט, שקע והכל בסדר":
1. האם אתה בטוח שהדירה שלך מחוברת בפועל לתשתית הוט והחיבור תקין בפועל מהשקע עד לחיבור בארון ?
2. האם מדובר בדירה מחולקת או יחידת דיור בוילה?
3. במידה והסעיף הקודם חיובי, האם בעל הדירה מחובר להוט בפועל?
4. אם יש בעל דירה מחובר, ניתן להזמין ממיר נוסף כיחידת סמך בתשלום מופחת לעומת מנוי רגיל בתשלום מלא.
לגבי ריצודים - ייתכן שהבעיה בכבל, בחיבור הכבל או בטלויזיה בדירה השכורה (הממיר תקין כי בדירת ההורים לא היו ריצודים).
לגבי אין קליטה - אם חיברת באופן תקין בין הממיר לשקע, יכול להיות שהשקע לא מחובר.
ייתכן שהממיר של ההורים היה כבוי זמן מה ונחסם באופן אוטומטי, צריך לעשות רענון דרך התמיכה.
לאחר הרענון צריכים להיות אותם הערוצים שיש להורים (מבחינת חבילות ערוצים).
לגבי העברת הממיר מבית ההורים לדירה השכורה, הרי שהוט אוסרים את זה וזה מפר את תנאי השימוש.
הדבר עלול לגרום להוט "לכעוס" , לניתוק, שיחות, וביקורים כשבסופם אולטימטום שתתחבר או שיתבעו אותך.
בנוגע לממיר שאתה חושב שהוא בבעלותך, אתה מוזמן לבדוק עם הוט כמובן, אבל גם אם בטעות רכשת את הממיר, אתה עדיין יכול לחבר אותו רק תחת מנוי פעיל בתשלום בהתאם לתנאי השימוש של הוט. כלומר תחת המנוי של ההורים בבית ההורים, או תחת מנוי פעיל אחר בתשלום לאחר העברת בעלות דרך הוט.
בכל מקרה זה לא יחסוך לך בדמי מנוי בשום מצב. אולי עשוי לחסוך דמי שכירות.
אני לא חושב שהממיר שלך, אחרת היית יודע בוודאות. לא משנה כמה זמן שילמת עליו שכירות, הוא עדיין שייך להוט.
אם אתה רוצה לצפות בערוצי החינם, אתה לא צריך את הוט. נסה את עידן פלוס.
כשאתה אומר "יש בדירה הוט, שקע והכל בסדר":
1. האם אתה בטוח שהדירה שלך מחוברת בפועל לתשתית הוט והחיבור תקין בפועל מהשקע עד לחיבור בארון ?
2. האם מדובר בדירה מחולקת או יחידת דיור בוילה?
3. במידה והסעיף הקודם חיובי, האם בעל הדירה מחובר להוט בפועל?
4. אם יש בעל דירה מחובר, ניתן להזמין ממיר נוסף כיחידת סמך בתשלום מופחת לעומת מנוי רגיל בתשלום מלא.
לגבי ריצודים - ייתכן שהבעיה בכבל, בחיבור הכבל או בטלויזיה בדירה השכורה (הממיר תקין כי בדירת ההורים לא היו ריצודים).
לגבי אין קליטה - אם חיברת באופן תקין בין הממיר לשקע, יכול להיות שהשקע לא מחובר.