שלום חברים נכבדים להלן הפרטים לפני כולם!
[img2=550x276]https://go.yes.co.il/devices.jpg[/img2]
שירות הyes go עלה לקהל הרחב(כרגע עקב אי עליית האפליקציות עדיין לא פורסם אפילו ע״י יס) ותוך 24 שעות האפליקציה תעלה לאפל סטור וגוגל סטור.
על מנת להירשם לשירות יש להיכנס לאתר: https://go.yes.co.il
ולעקוב אחרי הוראות הרישום.
תקבלו באימייל אישור ואת האתר החדש עם מגוון האפשרויות של יס שכולל גם את היס go
תהנו
נערך לאחרונה על ידי Mrshmelo ב 18/03/2014 21:08, נערך 4 פעמים בסך הכל.
אכן האפליקציה עלתה ברגעים אלו לגוגל פליי.עכשיו נותר לחכות לאפל סטור(למכשירי האייפון והאייפד)
אני מניח שלוקח יותר זמן לאשר לאפל סטור מכיוון שצריך לחכות שמתכנת של אפל יבדוק את האפליקציה שאין בה משהו זדוני.בניגוד לאנדרואיד שמאפשר כל דבר לרוב
Mrshmelo כתב:ממה שהבנתי שעדיין לא סיימו לפתח את זה.אבל צפויה בקרוב להיפתח גם למחשבים הניידים והנייחים.
אצל יס לצערנו אי אפשר לדעת מה זה יהיה בקרוב....
...
לי יש תחושה שזה יותר מזה...
ע"פ תנאי השימוש וע"פ כל נושא צימוד המכשירים והעובדה שהאפליקציה לא עובדת על מכשירים פרוצים לטענתם, נראה לי שהם מפחדים שפתיחה של השירות על מחשבים תאפשר לפרוץ את התוכנה ולאפשר שימוש חינמי בערוצי ותכני יס. בקיצור נראה לי שזה עניין של ABUSE ולא עניין של "סיימו לפתח" אבל אולי אני טועה.
לפי מה שהבנתי צפויה "השקה שנייה" שבה יהיו תכני VOD בתשלום(כרגע התכנים הם ללא עלות) וכן השקה של התוכנה למחשבים.
מה שמאכזב זה שניסו לעשות ממשק אחיד,אבל בכל זאת לא ניתן לצפות בחשבונית החודשית,חסרים אתרים פופולרים(כמו 10,22),חסרים ערוצים בפורמט HD והם משודרים באפליקציה בSD(הבנתי שספורט5 ולייב,לא בטוח אלא נמסר לי מנציגי יס,עוד לא הורדתי את האפליקציה בעצמי).
חבל שלא איחדו את התוכן מוואלה VOD ותוכן הVOD המלא כמו שמופיע בממיר,הבנתי שזה לא זהה באופן מלא וחבל שכך,כן אין תמיכה בסרטי DVDBOX למשל ולא ניתן לצפות בהקלטות(כגון שירות המולטירום,רק על גבי האפליקציה).
מה יכול לעשות לקוח שהמכשיר אנדרואיד שלו נקנה מחו"ל או חנות פרטית?
התוכנה מוגבלת רק למכשירים עם חנות ישראלית, וזה רושם שהתוכנה לא נתמכת בארץ שממנה הגיע המכשיר.
anin_dani כתב:מה יכול לעשות לקוח שהמכשיר אנדרואיד שלו נקנה מחו"ל או חנות פרטית?
התוכנה מוגבלת רק למכשירים עם חנות ישראלית, וזה רושם שהתוכנה לא נתמכת בארץ שממנה הגיע המכשיר.
מעצבן!!!
...
גם באייפון אתה יכול רק עם החנות הישראלית, ככה עובדות אפלקציות, אין צורך לחפש איפה להתלונן..
הורדתי לאייפד 4 פרוץ -לא עבד
איפסתי את האייפד, ביטלתי את הפריצה התקנתי מחדש את האפליקציה - לא עובד
ביס אמרו שמכשירים שנפרצו בעבר גם לא יוכלו לעבוד עם האפליקצייה