בעיות הקלטה בYES

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
DBBD פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

כשאני מקליט סדרה בYES, התוכנה מקליטה לי גם עונות קודמות של הסדרה שמשודרות בשידור חוזר.
זה ממלא לי את הממיר בתוכן לא רלוונטי.

האם יש פיתרון לבעיה הזאת?

בנוסף - נסיון לתזמן הקלטת סדרה הוא בלתי אפשרי - אם יש שלוש סדרות באותו הזמן, ואני מנסה לסדר שהקלטת אחת מהן תהיה בשידור החוזר, התוכנה מחזירה בשבוע הבא את ההקלטה לאותו זמן עם התנגשות, כך שאני מאבד הקלטות.

אני פונה פה כי לדבר עם התמיכה של YES זה כמו לדבר עם קיר - כן, עשיתי RESET לממיר :x

תודה
דן

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

לגבי הקלטת שידורים חוזרים - זה קורה כי yes מסמנים עם אותו קוד גם את הפרקים החדשים וגם את השידורים החוזרים.
זה נובע דווקא מבקשות שבאו מהרבה צופים שלהם בעבר שכשיש שידור חוזר לסדרה שלמה, שכל הפרקים שלה יוקלטו כסדרה אחת ולא עונה עונה.
זה המחיר של הבקשה הזו. לדעתי, צריך לעשות הפרדה בין פרקים בשידור חוזר לפרקים חדשים, וכך הבעיה הזו תיפתר.
זה חייב להיעשות מהצד שלהם, ולך מה שנשאר שעד שיעשו דבר כזה, אם בכלל, זה למחוק ידנית את השידורים החוזרים שמסומנים אוטומטית. אתה כן יכול לפנות אליהם בבקשה לעשות את ההפרדה הזו ולקוות שהם אכן יעשו אותה. הדבר לא דורש שום אתחול ממיר וזה בא רק מה- EPG שלהם, כך ששינוי הוא אוטומטי מבחינתך.

לגבי תיזמון סדרות, הממיר תמיד בוחר את ההקלטה הראשונה. אם יש התנגשות אתה צריך לשנות ידנית. הם מעולם לא פיתחו תיזמון חכם שכאשר יש יותר מ- 2 סדרות במקביל, הוא יבחר את ההקלטה הזמינה הבאה עבור הסדרות השלישית ואילך שמתנגשות. גם כאן, אתה יכול לפנות אליהם ולבקש שימצאו פתרון לבעיה הזו.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”