בעיה בQBITTORENT
יש לי בעיה מוזרה בתוכנה...
היא נותת לי מהירות הורדה שבאמת לא ראיתי כזאת (לרמה שטורנטים מסויימים יורדים לי על 10M לשנייה יש לי 100M תשתית הוט וספק)
אבל העלאה היא לא נותת לי כמעט בכלל...
את אותו הטורנט הורדתי גם עם היוטורנט לשם השוואה והוא תוך כדי ההורדה נותן 200K העלאה לשנייה (לשם השוואה הוא לא מגיע במהירות הורדה אפילו ל6M)
אני חייב עזרה כי אני משתמש בעיקר בטורנט פרטי להורדה ככה שאני חייב העלאה טובה
היא נותת לי מהירות הורדה שבאמת לא ראיתי כזאת (לרמה שטורנטים מסויימים יורדים לי על 10M לשנייה יש לי 100M תשתית הוט וספק)
אבל העלאה היא לא נותת לי כמעט בכלל...
את אותו הטורנט הורדתי גם עם היוטורנט לשם השוואה והוא תוך כדי ההורדה נותן 200K העלאה לשנייה (לשם השוואה הוא לא מגיע במהירות הורדה אפילו ל6M)
אני חייב עזרה כי אני משתמש בעיקר בטורנט פרטי להורדה ככה שאני חייב העלאה טובה
בהוט אתה לא תעבור את ה250kb העלאה..
תנסה, כלים>אפשרויות>חיבור
ותשחק שם עם ה8 ו4 לערכים שנראה לך שאתה צריך, בנוסף תבדוק שהפורטים שלך פתוחים, שאפשרת Upnp וכן שאין איזה אנטיוירוס או משהו שיכול להתעסק עם החיבור, אפשר לדוג' לנסות לנטרל את הFIrewall ולראות אם יש שינוי, וגם תנסה לבדוק אם אתה מצליח להעלות בטורנטים ממקורות אחרים כמו Yify וכדומה לאנשים אחרים..
תנסה, כלים>אפשרויות>חיבור
ותשחק שם עם ה8 ו4 לערכים שנראה לך שאתה צריך, בנוסף תבדוק שהפורטים שלך פתוחים, שאפשרת Upnp וכן שאין איזה אנטיוירוס או משהו שיכול להתעסק עם החיבור, אפשר לדוג' לנסות לנטרל את הFIrewall ולראות אם יש שינוי, וגם תנסה לבדוק אם אתה מצליח להעלות בטורנטים ממקורות אחרים כמו Yify וכדומה לאנשים אחרים..
לא מצפה לעבור את ה200 אפילו העיקר שייתן משהו
יכול להיות שלא הבנת אותי יש לי במחשב 2 תוכנות טורנט 1 זה UTORRENT והשנייה זה הQBITORRENT
בQ הוא נותן לי מהירות הורדה מושלמת אבל כמעט בלי העלאה בכלל
ובU הוא נותן לי מהירות העלאה של 200+ אבל חצי מהמהירות הורדה
והפיירוול שלי כבוי במחשב בנתב ובתוכנה והUPNP פעיל
יכול להיות שלא הבנת אותי יש לי במחשב 2 תוכנות טורנט 1 זה UTORRENT והשנייה זה הQBITORRENT
והפיירוול שלי כבוי במחשב בנתב ובתוכנה והUPNP פעיל
אם ניסית לשחק עם הטאבים של 'חיבור' ו'מהירות' בהגרות של התוכנה ולא עזר לך אז אני לא יודע מה להגיד לך..bini541 כתב:לא מצפה לעבור את ה200 אפילו העיקר שייתן משהו
והפיירוול שלי כבוי במחשב בנתב ובתוכנה והUPNP פעיל...
אצלי זה נותן את ה220kb העלאה בqbitorrent, בזיון בשל עצמו בשישראל 2014 זה מה יש אבל..
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אתה צריך לרוץ רק עם תוכנה אחת פעילה.
בDownloads אתה צריך לסמן את Pre-Allocate
בConnection תוודא שהפורט מוגדר ויש גישה מבחוץ אליו.
בSpeed תבטל את uTP.
בBT תבטל את הכל שם.
בסופו של דבר תראה שניתן להגיע לqbittorrent
עם זה:
http://www.t1shopper.com/tools/port-scan/
אגב רק שתדע, qbit מעלה הרבה יותר לעומת יוטורנט, אם המצב הוא לא ככה אצלך סימן שיש משהו לא תקין.
בDownloads אתה צריך לסמן את Pre-Allocate
בConnection תוודא שהפורט מוגדר ויש גישה מבחוץ אליו.
בSpeed תבטל את uTP.
בBT תבטל את הכל שם.
בסופו של דבר תראה שניתן להגיע לqbittorrent
עם זה:
http://www.t1shopper.com/tools/port-scan/
אגב רק שתדע, qbit מעלה הרבה יותר לעומת יוטורנט, אם המצב הוא לא ככה אצלך סימן שיש משהו לא תקין.