סדרות יכולות להיות 1080p?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
sayyes פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 241
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום ידוע שיש סרטים שהם 1080p אבל האם גם יש סדרות 1080p? וגם 1080i כי שמתי לב שב hd יש רק 720p

אז יש סדרות שהם 1080p/i?

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #2 

שלום,
בוודאי שיש.
קיימים אפילו סדרות שניתן להשיג בבלוריי מלא.
סתם לדוגמא
Game of Thrones (2013) [The Complete Third Season] {5-Disc Set} Blu-ray CEE 1080p AVC DTS 2.0

אמור להיות חגיגה של ממש.
בעיקר עבור אלו שהמתינו בסבלנות ולא צפו בגרסאות הנחותות יותר, שיצאו סמוך למועד ההקרנה המקורי :)

sayyes פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

bariko כתב:שלום,
בוודאי שיש.
קיימים אפילו סדרות שניתן להשיג בבלוריי מלא.
סתם לדוגמא
Game of Thrones (2013) [The Complete Third Season] {5-Disc Set} Blu-ray CEE 1080p AVC DTS 2.0

אמור להיות חגיגה של ממש.
בעיקר עבור אלו שהמתינו בסבלנות ולא צפו בגרסאות הנחותות יותר, שיצאו סמוך למועד ההקרנה המקורי :)
...
אוקיי וככה כל הסדרות (לפחות מ 2008) יש להם full hd? ולמה יותר קשה למצוא 1080p כאילו מה שמצאתי מהסדרות

שאני מכיר זה רק משחקי הכס שהם 1080p וגם זה זה כל העונה ולא פרקים בודדים למה יש פחות ביקוש ב 1080p ודווקא

נראה ש 720p זה יותר פופלארי? וידוע לך אם הוט ו yes משדרות בסדרות ה hd שלהן גם באיכות

1080p או שזה 720p?

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #4 

אם אתה מתכוון להורדות באינטרנט אז תחשוב לבד למה קשה להשיג 1080P (רמז : זה קשור בעיקר למהירות האינטרנט הנדרשת כדי להעלות ולשתף קבצים גדולים).

sayyes פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

גיל37 כתב:אם אתה מתכוון להורדות באינטרנט אז תחשוב לבד למה קשה להשיג 1080P (רמז : זה קשור בעיקר למהירות האינטרנט הנדרשת כדי להעלות ולשתף קבצים גדולים).
...

מה הקשר? יואו זה תשובה שרואים שאתה לא מבין חצי מהדברים הללו אתה מודע לזה שיש סרטים ששוקלים ב full hd

16gb ואם יש פרק אחד מסדרה זה יהיה אולי 3-4gb אם זה full hd אז אם כבר סרטים שהם full hd לא היו ברשת

אז בחייאת פעם הבאה מישהו שמגיב שזה יהיה מישהו שמבין כמו זה שבהתחלה

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #6 

הלוואי וכל הסדרות היו משודרים באיכות הכי הגבוהה שקיימת.
לרוב צריך להתפשר על פורמטים נחותים יותר.

לגבי הוט ו yes , לדעתי 1080i

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #7 

קודם כל, למה אתה תוקף? גם אם מישהו ענה לך והתשובה לא נראית לך, יש דרך איך להגיב.
דבר שני, למה אתה חושב שאין? הכל תלוי מה המקור שלך.

Believe.S01E02.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-ECI

True.Detective.S01.1080i.HDTV.MPEG2.DD5.1

sayyes פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

toxin כתב:קודם כל, למה אתה תוקף? גם אם מישהו ענה לך והתשובה לא נראית לך, יש דרך איך להגיב.
דבר שני, למה אתה חושב שאין? הכל תלוי מה המקור שלך.

Believe.S01E02.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-ECI

True.Detective.S01.1080i.HDTV.MPEG2.DD5.1
...

בכללי אני מוריד את כל הסדרות שהם 720p kickass ו the pirate bay ויש מבחר גדול אבל ב 1080p זה קצת נדיר הייתי אומר בשביל למצוא את כל הפרקים יש לך מקורות אחרים? ותגיד נכון שמורידים כתוביו בשביל הסרט אז הכתוביות חייבות להיות בדיוק בסוג של הקובץ? כאילו יש לדוגמא

the.Vampire.Diaries.S05E13.HDTV.x264-LOL אז אם אני רוצה למצוא כתוביות אני חייב לדוגמא שגם ה LOL יהיה בסרט שאני יוריד בשביל שהכתוביות יהיו כמו שצריך? כי ידוע מה שחשוב זה hdtv ו x264 אז גם ב lol חייב שיהיה בסרט שאני יוריד? ומה זה בכלל lol שכתוב זה מי שהעלאה את הסרט? מקווה שהבנת כי זה קצת לא מובן

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

כל מה שאתה מוריד הוא חלק ממה שנקרא כבר הרבה שנים "הסצינה". קיצור של סצינת ההורדות הלא חוקיות באינטרנט. יש קבוצה של אנשים בעולם שמחולקים לקבוצות והם אחראים על כל התוכן הלא חוקי שאתה רואה באתרי טורנטים, הורדות ישירות וכולי. לקבוצות האלו יש שמות ו LOL זו שם של אחת מהן שמעלה סדרות. יש למשל קבוצה אחרת כמו SPARKS שהיא מעלה סרטים. כמו שכבר כתבתי, יש 1080P וגם 1080i. תלוי מאיפה אתה מוריד.
הכתוביות לרוב כן צריכות להיות בדיוק באותו שם של השחרור שאתה מוריד כי ככה הן מסונכרנות בדיוק, אבל אם למשל הורדת את:
Vampire.Diaries.S05E13.HDTV.x264-LOL לא ב-720P רוב הסיכויים שתרגום של 720P כן יתאים לגרסה הרגילה.

sayyes פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

toxin כתב:כל מה שאתה מוריד הוא חלק ממה שנקרא כבר הרבה שנים "הסצינה". קיצור של סצינת ההורדות הלא חוקיות באינטרנט. יש קבוצה של אנשים בעולם שמחולקים לקבוצות והם אחראים על כל התוכן הלא חוקי שאתה רואה באתרי טורנטים, הורדות ישירות וכולי. לקבוצות האלו יש שמות ו LOL זו שם של אחת מהן שמעלה סדרות. יש למשל קבוצה אחרת כמו SPARKS שהיא מעלה סרטים. כמו שכבר כתבתי, יש 1080P וגם 1080i. תלוי מאיפה אתה מוריד.
הכתוביות לרוב כן צריכות להיות בדיוק באותו שם של השחרור שאתה מוריד כי ככה הן מסונכרנות בדיוק, אבל אם למשל הורדת את:
Vampire.Diaries.S05E13.HDTV.x264-LOL לא ב-720P רוב הסיכויים שתרגום של 720P כן יתאים לגרסה הרגילה.
...
בל אם אני מוריד במקום lol אני מוריד sparks אז הכתוביות עדיין יהיו מסונכרנות בדיוק? ויש אולי אתרים אחרים שאתה יכול למליץ לי אתר שהו חוקי אבל שיהיה שם סרטים של 1080p?

pop_87
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 424
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #11 

אתרים חוקיים להורדת סרטים? יחסית למישהו שתקף פה משתמש שהגיב, בטענה שהוא לא מבין בזה מספיק, אתה מפגין כאן בורות יוצאת דופן.

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #12 

סדרות ב-1080p יצאו רק בפורמט web rip או בבלו ריי אחרי שהסדרה נגמרה ויצא מארז לבית.
במידה ולא אתה תראה גרסאות של 1080i ו-720p כאשר 720 הכי פופלארי גם מבחינת קהילת המתרגמים

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #13 

על אתרים אסור להמליץ כאן כי זה עובר על חוקי האתר.
אתה חייב להוריד את הכתוביות המתאימות בדיוק. LOL לא יתאים ל SPARKS למשל.

hanochh
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 287
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #14 

אני חייב לדוגמא שגם ה LOL יהיה בסרט שאני יוריד בשביל שהכתוביות יהיו כמו שצריך? כי ידוע מה שחשוב זה hdtv ו x264 אז גם ב lol חייב שיהיה בסרט שאני יוריד? ו
...
אם אתה לא מוצא כתובית שמותאמת לאותו מעלה, אתה יכול להשתמש בVLC (בהנחה שאתה מנגן ממחשב) - שם אתה יכול בקלות לתקן סנכרון ע"י GוH.

sayyes פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

rbh3 כתב:סדרות ב-1080p יצאו רק בפורמט web rip או בבלו ריי אחרי שהסדרה נגמרה ויצא מארז לבית.
במידה ולא אתה תראה גרסאות של 1080i ו-720p כאשר 720 הכי פופלארי גם מבחינת קהילת המתרגמים
...
אבל כמעט ואין 1080p גם אצל מתרגמים והאלה שהם web rip זה איכות גרועה אפילו שזה full hd כי איך שהבנתי

זה דרך האינטרנט הסרט וזה יוצא באיכות לא טובה לא משנה אני ישאר כבר אם איכות של 720p כי היא יותר נוחה

למציאה מאשר 1080p בכל מקרה תודה מנהלים אפשר לנעול

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”