המלצות למצלמות+ עדשה בסיסית.
אלהן ערב טוב לכול הפורום.!
אז ככה אני חדש מאוד בנושא המצלמות, אין לי מושג בכלום אני רק יודע מה זה ״מגה פיקסל״ ו״פרים״
וחברות טובות כגון nikon canon ואת סוגיי המצלמות. עכשיו המצלמה שאני מחפש היא מצלמת ״ריפלקס״ בשויי 4,000 ש״ח (רק הגוף).
ועדשה בגג של 500 ש״ח (אני מבין שזה תיהיה עדשה מאוד לא מקצועית אבל בנתיים נסתפק בזה וכמובן שבעתיד נקנה עדשה טובה יותר ומקצועית יותר.)
השמח אם תסבירו לי על איך לקנות נכון מצלמה וגם על איזה פרטים צריכים לשים לב שקונים.
כנל גם לגבי העדשות איזה פרטים צריך לשים לב ואיך לקנות את המקסימום במחיר מינימלי.
וגם אם אפשר תרשימו לי פה את הדגמים שאתם ממליצים לי לקנות/לראות (שיכללו את הגוף+העדשה שלה)
תודה רבה רבה לעוזרים.
אז ככה אני חדש מאוד בנושא המצלמות, אין לי מושג בכלום אני רק יודע מה זה ״מגה פיקסל״ ו״פרים״
וחברות טובות כגון nikon canon ואת סוגיי המצלמות. עכשיו המצלמה שאני מחפש היא מצלמת ״ריפלקס״ בשויי 4,000 ש״ח (רק הגוף).
ועדשה בגג של 500 ש״ח (אני מבין שזה תיהיה עדשה מאוד לא מקצועית אבל בנתיים נסתפק בזה וכמובן שבעתיד נקנה עדשה טובה יותר ומקצועית יותר.)
השמח אם תסבירו לי על איך לקנות נכון מצלמה וגם על איזה פרטים צריכים לשים לב שקונים.
כנל גם לגבי העדשות איזה פרטים צריך לשים לב ואיך לקנות את המקסימום במחיר מינימלי.
וגם אם אפשר תרשימו לי פה את הדגמים שאתם ממליצים לי לקנות/לראות (שיכללו את הגוף+העדשה שלה)
תודה רבה רבה לעוזרים.
- egurevitch
- עורך ht photo

- תגובות: 878
- שם מלא: אייל גורביץ'
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 41 פעמים
בתקציב כזה אתה יכול לקנות קנון 70D או ניקון D7100,
כל אחת עם עדשת הקיט המתאימה שלה - זום 18-55מ"מ.
שתיהן רמה שלישית מלמטה בעולם ה-DSLR, כלומר טובות מאוד.
עם הדגמים האלה תוכל להתקדם רחוק, בעיקר אם תשקיע בעדשות.
עם הדגמים האלה תוכל להתקדם רחוק, בעיקר אם תשקיע בעדשות.
אייל גורביץ', כתב צילום.
http://www.eyalg.com
http://www.eyalg.com
האמת אני שמעתי הרבה על הדגמים האלה ואפילו יש לי חבר שיש לו את המצלמה הזו(NIKON D7100 והוא מרוצה עד השמיים!).egurevitch כתב:בתקציב כזה אתה יכול לקנות קנון 70D או ניקון D7100,
עם הדגמים האלה תוכל להתקדם רחוק, בעיקר אם תשקיע בעדשות....
אבל אני לא מצליח לבחור מה יותר טוב מביניהם....(את שניהם אהבתי מבחינת צילום עיצוב הגוף והכול..) השאלה שלי עכשיו NIKON או CANON?
תודה על העזרה!
- egurevitch
- עורך ht photo

- תגובות: 878
- שם מלא: אייל גורביץ'
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 41 פעמים
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
למען האמת, לא מאף אחד.
אבל כן גיבשתי דעה כזו, לך על מה שיש לקרובים לך, למשל אם לחברים יש ניקון, אז ניקון (והD7100 בחירה מ-ע-ו-ל-ה!) ואם יש להם קנון אז קנון.
מהסיבה הפשוטה שהמון פעמים משאילים דברים מחברים, עדשות, פלאש וכדומה, עדיף שתהיה זמינות גבוהה.
אבל כן גיבשתי דעה כזו, לך על מה שיש לקרובים לך, למשל אם לחברים יש ניקון, אז ניקון (והD7100 בחירה מ-ע-ו-ל-ה!) ואם יש להם קנון אז קנון.
מהסיבה הפשוטה שהמון פעמים משאילים דברים מחברים, עדשות, פלאש וכדומה, עדיף שתהיה זמינות גבוהה.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4881
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
לך לחנות ותרגיש את המצלמות ביד.
תראה אם סידור הכפתורים אינטואיטיבי לך ואם אתה מסתדר עם הממשק (הן שונות באספקטים האלה).
גודל האחיזה וזווית האחיזה מאוד דומה אך יכולה לספק תחושה שונה, גם שווה לבדוק.
מבחינת הרעיון לקחת מה שיש קרובים זה אחלה של רעיון, אך אם המצלמה שיש לקרובים לך לא נוחה לך, אתה פשוט לא תשתמש בה.
יש שוק יד שנייה מאוד גדול לשתי החברות האלה בארץ כך שעניין החלפת הפריטים די זניח (אם כי יקר לעיתים).
לי, אגב, יש PENTAX, מהסיבה הפשוטה שהרגישה לי מושלמת ביד, והעלות תועלת שלה עלה על האחרים (עדשות אני מזמין מהאיביי).
תראה אם סידור הכפתורים אינטואיטיבי לך ואם אתה מסתדר עם הממשק (הן שונות באספקטים האלה).
גודל האחיזה וזווית האחיזה מאוד דומה אך יכולה לספק תחושה שונה, גם שווה לבדוק.
מבחינת הרעיון לקחת מה שיש קרובים זה אחלה של רעיון, אך אם המצלמה שיש לקרובים לך לא נוחה לך, אתה פשוט לא תשתמש בה.
יש שוק יד שנייה מאוד גדול לשתי החברות האלה בארץ כך שעניין החלפת הפריטים די זניח (אם כי יקר לעיתים).
לי, אגב, יש PENTAX, מהסיבה הפשוטה שהרגישה לי מושלמת ביד, והעלות תועלת שלה עלה על האחרים (עדשות אני מזמין מהאיביי).