עזרתכם בבחירת זוג רמקולים ומגבר..

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
segalarye פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בס"ד

שלום רב וחג שמח לכל באי הפורום! :)

הבעיה שניצבת בפני היא כזאת: לאמא שלי יש מכשיר iPhone 5 שדרכו היא מעוניינת לשמוע מוזיקה בחדרה.

תחילה בחנו עמדות עגינה שלמוֹת, ז"א עמדות עגינה שכבר מכילות בתוכן זוג רמקולים, אולם אמא שלי מעוניינת שהרמקולים יהיו תלויים על הקיר ולא כ"כ קרובים אליה. הבנתי שהפתרון הכי אידיאלי לבעיה הוא עמדת עגינה ל-iPhone שלה, שתתחבר באמצעות כבל אודיאו למגבר שיניע זוג רמקולים.

ראינו זוג רמקולים שנורא מצא חן בעינינו (בעיקר בגלל הצבע והעיצוב), JBL Control One AW. מה דעתכם על הרמקולים האלו? הייתם בוחרים בזוג רמקולים אחרים/חברה אחרת? אשמח להצעות.

בנוסף, לפי מה שיצא לי להבין מהאתר של JBL (ואנא, תקנו אותי אם אני טועה), הרמקולים האלו אינם מוגברים ודורשים מגבר חיצוני. חרשתי את האינטרנט כמיטב יכולתי וכמעט ולא מצאתי מגברי סטריאו ביתיים של חברות אמינות/מוכרות. (יש המון הצעות למגברי סטריאו לרכב, אבל כמעט ולא לבית.)

תוכלו להמליץ לי על מגבר סטריאו שיתאים לרמקולים הנ"ל? קיימת חיה כזו בכלל? כל מה שמצאנו לשימוש ביתי הוא רסיבר בעל 5.1 ערוצים. ממש אין לנו צורך בזה. דרושה כאן, לפי מיטב הבנתי, אך ורק הגברה לשני הרמקולים.

אנחנו חדשים בתחום ונשמח לכל עצה ותגובה בנושא. :)

בברכת חג שמח ובתודה רבה מראש,

אריה סגל.

direct
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 495
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

תקציב ?
אגב, רמקולים לא "רואים" צריך לצאת מהבית להגיע לחנות סטריאו לראות ובעיקר לשמוע...

avilavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1019
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #3 

T-AMP פשוט מאיביי יכול להניע זוג מדפיים ללא בעיה.. למשל http://www.ebay.com/itm/SMSL-SA-50-50Wx ... 20e1c87806

גם רמקולים מוגברים כמו סולו של מיקרולאב יכולים להתאים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724682

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”