סרטי תלת-מימד מומלצים לצפיה?
היי,
אני עומד לרכוש טלויזיה 60" חדשה עם תלת-מימד אקטיבי, ולקראת הרכישה אני רוצה להתכונן ולהכין מספר סרטים טובים לתל-מימד
תוכלו בבקשה לרכז כאן רשימה של 4-5 סרטים מומלצים לצפיה בתלת מימד, כאלה שהתלת מימד ממש מוסיף לחוויה של הסרט?
תודה וחג שמח חברים!
ירון
אני עומד לרכוש טלויזיה 60" חדשה עם תלת-מימד אקטיבי, ולקראת הרכישה אני רוצה להתכונן ולהכין מספר סרטים טובים לתל-מימד
תוכלו בבקשה לרכז כאן רשימה של 4-5 סרטים מומלצים לצפיה בתלת מימד, כאלה שהתלת מימד ממש מוסיף לחוויה של הסרט?
תודה וחג שמח חברים!
ירון
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
פרומתאוס
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כל סרטי הטבע / מדע של IMAX
נראה לי שאווטאר תמיד קופץ לראש אבל בגדול כל הסרטים שמרכזים צילומי נוף יתאימו. אם אתה רוצה להתעדכן בסרטים טובים שיצאו השנה ויש לך את הסבלנות עד שהם יצאו ל DVD יש כאן רשימה די מדליקה - http://www.megdalor.com/2013/12/fast-an ... -date.html
מצטרף להמלצות על GRAVITY, חיי פיי וסרטי הטבע של IMAX.
תצפה רק בבלוריי 3D מלא, ולא ב SBS ודומיו. ההבדל ניכר, מניסיון.
תצפה רק בבלוריי 3D מלא, ולא ב SBS ודומיו. ההבדל ניכר, מניסיון.
·sako10 כתב:נראה לי שאווטאר תמיד קופץ לראש אבל בגדול כל הסרטים שמרכזים צילומי נוף יתאימו. אם אתה רוצה להתעדכן בסרטים טובים שיצאו השנה ויש לך את הסבלנות עד שהם יצאו ל DVD יש כאן רשימה די מדליקה - http://www.megdalor.com/2013/12/fast-an ... -date.html...
סליחה התבלבלתי בקישור - http://www.megdalor.com/2014/06/recomme ... -2014.html
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
·ds123 כתב:מצטרף להמלצות על GRAVITY, חיי פיי וסרטי הטבע של IMAX.
תצפה רק בבלוריי 3D מלא, ולא ב SBS ודומיו. ההבדל ניכר, מניסיון....
בדיוק חשבתי להוריד את ההוביט האחרון בתלת מימד לצפיה עם האחיינים.
בדר"כ כשאני מוריד 3D (לא הרבה) ,בגרסת SBS ושוקל בסביבות 15-20 GB, לעומת זאת 3D מלא שוקל בסביבות 50 +.
השאלה אם ההבדל כך כך משמעותי ?
אני משתמש בטורנטים ,והרשיו שלי גבולי מבחינת יחס העלאה הורדה..
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
לדעתי כן. אני במסך שלי הרגשתי הבדל משמעותי.avioren כתב:·......
בדיוק חשבתי להוריד את ההוביט האחרון בתלת מימד לצפיה עם האחיינים.
בדר"כ כשאני מוריד 3D (לא הרבה) ,בגרסת SBS ושוקל בסביבות 15-20 GB, לעומת זאת 3D מלא שוקל בסביבות 50 +.
השאלה אם ההבדל כך כך משמעותי ?
אני משתמש בטורנטים ,והרשיו שלי גבולי מבחינת יחס העלאה הורדה.....
אפשר בדרך כלל להשיג סרטי 3D מלא גם דרך טראקרים חופשיים.
·
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
תארגן לעצמך סיידבוקס לכמה חודשים וענין הרשיו מסתדר .אני משתמש בטורנטים ,והרשיו שלי גבולי מבחינת יחס העלאה הורדה.....
חבל בגלל רשיו לא לצפות במקסימום איכות.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- avioren
- חבר ותיק

הי חברים, בהמשך לשאלתי בקשר לאיכות התלת מימד בבלוריי מלא, השגתי את גרסת 3D Remaux ששוקלת 43GB
The Hobbit - The Battle of the Five Armies 2014 1080p Blu-ray 3D Remux AVC DTS-HD MA 7.1
כשאני מנגן את הסרט דרך הסטרימר (PCH-410), אני רואה ריצוד מהיר של הסרט ,אבל הטלויזיה לא עושה רושם שמזהה את הסרט כתלת מימד.
בניגון פורמט SBS אני מקבל הודעה שזוהה סרט תלת מימד ומעביר את הטלויזיה למצב תלת מימד (Pansonic st60).
בכל אופן, במקרה הנוכחי, אני מעביר באופן יזום את הטלויזיה למצב 3D ומפעיל את המשקפיים האקטיביים, ולצערי לא מקבל שום תלת מימד, ואפילו מזהה עדין את הריצוד כשהמשקפיים בוודאות עובדות.
האם מישהו יודע על בעיה בניגון הפורמט המדובר בפופקורן, או כל בעיה אחרת המונעת ממני את התענוג ?
כפי שציינתי ,בדיקת סרטי 3D SBS אשר ברשותי מנוגנים ועובדים מצויין.
The Hobbit - The Battle of the Five Armies 2014 1080p Blu-ray 3D Remux AVC DTS-HD MA 7.1
כשאני מנגן את הסרט דרך הסטרימר (PCH-410), אני רואה ריצוד מהיר של הסרט ,אבל הטלויזיה לא עושה רושם שמזהה את הסרט כתלת מימד.
בניגון פורמט SBS אני מקבל הודעה שזוהה סרט תלת מימד ומעביר את הטלויזיה למצב תלת מימד (Pansonic st60).
בכל אופן, במקרה הנוכחי, אני מעביר באופן יזום את הטלויזיה למצב 3D ומפעיל את המשקפיים האקטיביים, ולצערי לא מקבל שום תלת מימד, ואפילו מזהה עדין את הריצוד כשהמשקפיים בוודאות עובדות.
האם מישהו יודע על בעיה בניגון הפורמט המדובר בפופקורן, או כל בעיה אחרת המונעת ממני את התענוג ?
כפי שציינתי ,בדיקת סרטי 3D SBS אשר ברשותי מנוגנים ועובדים מצויין.
מוזר, אולי הסטרימר אינו תומך בתלת מימד מלא?avioren כתב:הי חברים, בהמשך לשאלתי בקשר לאיכות התלת מימד בבלוריי מלא, השגתי את גרסת 3D Remaux ששוקלת 43GB
כפי שציינתי ,בדיקת סרטי 3D SBS אשר ברשותי מנוגנים ועובדים מצויין....
אם יש לך מחשב נייד, הייתי מציע לך לנסות לחבר אותו למסך ולהריץ את הסרט עם התוכנה total media theater, כדי לבדוק האם הבעיה אכן בסטרימר או אולי בקובץ.
ככה אני אישית מנגן את תלת מימד מלא (עם HTPC כמובן במקום נייד) והכל עובד מצויין.
- avioren
- חבר ותיק

אני לא חושב שהבעיה בתמיכה של הסטרימר,מאחר ומדובר באחד הסטרימרים המתקדמים שתומך (או לפחות אמור לתמוך) כמעט בכל פורמט כולל תלת מימד מלא.
* העברתי את השאלה לפורום הרלוונטי, למרות שאיני חושב שהבעיה קשורה בסטרימר
http://www.hometheater.co.il/vp2242078#2242078
* העברתי את השאלה לפורום הרלוונטי, למרות שאיני חושב שהבעיה קשורה בסטרימר
http://www.hometheater.co.il/vp2242078#2242078
נערך לאחרונה על ידי avioren ב 15/03/2015 15:25, נערך פעם 1 בסך הכל.