xbox 360 + JTAG ו חיבור לאינטרנט
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
ברגע שיש לך פריצה זו - קיימת חסימה אוטומטית מה XBL.
כלומר גם אם "תתאמץ" לא תוכל לחבר אותו ל XBL.
ולכן, זה פשוט - לחבר כבל רשת, להדליק את הקונסולה, לראות שהוא מקבל כתובת IP (ניתן לראות זאת במסך הראשי למטה מצד שמאל)
וזהו - להמתין בערך דקה עד שיתחילו לרדת כל ה COVERS.
כלומר גם אם "תתאמץ" לא תוכל לחבר אותו ל XBL.
ולכן, זה פשוט - לחבר כבל רשת, להדליק את הקונסולה, לראות שהוא מקבל כתובת IP (ניתן לראות זאת במסך הראשי למטה מצד שמאל)
וזהו - להמתין בערך דקה עד שיתחילו לרדת כל ה COVERS.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

לא צריך לעדכן את ה LAUNCH, וגם אם מעודכן לך שם ה FAKELIVE, זה רק FAKE, ואין לזה שום השפעה לצורך שלך.
(אבל כברירת מחדל הוא מוגדר כלא)
מעבר לכך, לא ניתן לעשות כלום.
יש לזה 2 ייעודים:
1. הורדת קאברים.
2. משחק ברשת הפרוצה - רשת ה LINK. (מומלץ)
(אבל כברירת מחדל הוא מוגדר כלא)
מעבר לכך, לא ניתן לעשות כלום.
יש לזה 2 ייעודים:
1. הורדת קאברים.
2. משחק ברשת הפרוצה - רשת ה LINK. (מומלץ)
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

לשחק ברשת הפרוצה צריך:
FSD3
דאשבורד עדכני
ולמשחק הספציפי בו תרצה לשחק ברשת - TU הכי עדכני (כלומר TITLE UPDATE, עדכון)
חלק מהמשחקים, כמו COD מצריכים התקנה ידנית של ה TU.
ולשחק בלינק, יש הגדרות ספציפיות.
ככה שלסיכומו של עניין - יש "קצת הרבה" התעסקות להתחיל את זה, אבל זה משתלם למי שאוהב לשחק מול אחרים, בעיקר בסדרת COD או גירס למשל.
באתר זה אין מדריך, יש באתר FXP.
קבל התחלה טובה:
מדריך ל SETUP של הלינק -
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1 ... D7%9A+LINK
מדריך לעדכון ידני של TITLE UPDATE -
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1 ... 9%D7%9A+TU
FSD3
דאשבורד עדכני
ולמשחק הספציפי בו תרצה לשחק ברשת - TU הכי עדכני (כלומר TITLE UPDATE, עדכון)
חלק מהמשחקים, כמו COD מצריכים התקנה ידנית של ה TU.
ולשחק בלינק, יש הגדרות ספציפיות.
ככה שלסיכומו של עניין - יש "קצת הרבה" התעסקות להתחיל את זה, אבל זה משתלם למי שאוהב לשחק מול אחרים, בעיקר בסדרת COD או גירס למשל.
באתר זה אין מדריך, יש באתר FXP.
קבל התחלה טובה:
מדריך ל SETUP של הלינק -
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1 ... D7%9A+LINK
מדריך לעדכון ידני של TITLE UPDATE -
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1 ... 9%D7%9A+TU
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

בכיף.
אם כי המלצה שלי, במולטיפלייר - לך על COD BLACK OPS 2.
יש בו גם הרבה יותר שחקנים ברשת הפרוצה, יש בו המון חבילות הרחבה (שמורידים בנפרד) עם המון מפות (כ-40 סה"כ)
ומצבי המשחק טובים יותר ומופשטים יותר.
GHOSTS כיוונו גבוה מדי, פגעו נמוך מדי.
אם כי המלצה שלי, במולטיפלייר - לך על COD BLACK OPS 2.
יש בו גם הרבה יותר שחקנים ברשת הפרוצה, יש בו המון חבילות הרחבה (שמורידים בנפרד) עם המון מפות (כ-40 סה"כ)
ומצבי המשחק טובים יותר ומופשטים יותר.
GHOSTS כיוונו גבוה מדי, פגעו נמוך מדי.
גל, משום מה הכפתור של ה- system link לא מאופשר לי כאשר אני נכנס למולטיפלייר.
כל ההגדרות בסדר ואני מקבל PASS בכל הבדיקות.
הורדתי ועשיתי Activate ל-TU האחרון ב- BLACK OPS 2 (גירסה 16) ועדיין הלינק אפור...
מה אני עושה לא בסדר?
הורדתי ועשיתי Activate ל-TU האחרון ב- BLACK OPS 2 (גירסה 16) ועדיין הלינק אפור...
מה אני עושה לא בסדר?
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

1. האם עשית עדכון TU ידני? או דרך ה FSD?giladl כתב:גל, משום מה הכפתור של ה- system link לא מאופשר לי כאשר אני נכנס למולטיפלייר.
מה אני עושה לא בסדר?...
חייב ידני.
2. האם הדשבורד שלך וה FSD עדכניים?
3. המכשיר מחובר לרשת? יש לך כתובת IP קבועה?
אם שלושת הנ"ל תקינים - זה צריך לעבוד.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

בתשובתי הראשונה צירפתי לך קישור למדריך שמסביר על עדכון TU באופן ידני.giladl כתב:1. דרך ה FSD...יש דרך לגרום לזה לעבוד או שצריך להוריד שוב ידנית?
2. אני חשב שכן, אבל מאיפה אני מוריד עדכני?
3. מחובר באלחוטי ועבר את ה-TEST של הלינק.
תודה...
משחקי COD משום מה לא עובדים עם עדכון סטנדרטי דרך ה FSD וחייבים לבצע עדכון ידני.
לכן, תבצע מחיקה של ה TU הזה, תאתחל, ולאחר מכן תבצע לפי המפורט במדריך.
להוריד עדכני זו לא בעיה, יש לך ברשת בשפע.
אבל לדעתי אתה לא צריך, כי BO לא מצריך דשבורד חדש, ובוודאות יש לך FSD3 כי הוא היחיד שתומך בלינק.
לגבי החיבור שלך - אני ממליץ מאוד על כתובת IP קבועה, אחרת פתיחת הפורטים לא ממש תהיה רלוונטית, כי אם המכשיר שלך יקבל בכל פעם כתובת אחרת, זה לא יתפוס.
בכל מקרה, תתחיל במדריך, אם תבצע בהצלחה - זה יפתור לך את הבעיה הנ"ל.
- MeirGarada
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הלינק לא עובד לי
אפשר עזרה בבקשהה
ישבתי יום שלם לנסות לסדר את ה LINK והכול עבד לי.. אבל כשנכנסתי למשחקים כמו באטלפילד ובלאקאופס3 כשנכנסתי למשחק הגעתי ללובי ולדוגמא בבלאקאופס3 זה אומר ללחוץ על A כדי להיכנס ללובי של המשחק... איפה שהגיימפליי והמולטיפלייר ואז כשאני לוחץ זה מבקש להתחבר למשתמש של הלייב, אני יכול ללחוץ על הכפתור של האקסבוקס בשלט ולראות את החדרים ולבחור חדר, אבל אני לא יכול להיכנס למשחק עצמו כי הוא ישר מבקש להתחבר ללייב, למשתמש של הלייב (יש לי XBOX360 פרוץ RGH עם דונגל של 2 מצבים פרוץ ולא פרוץ, אני הייתי במצב הפרוץ וזה מה שקרה) ניסתי ללחוץB ולחזור מהבקשה של להתחבר ללייב וזה עדיין לא עבד וזה המשיך לבקש להתחבר ללייב ישר.
ועוד בעיה בבאטלפילד זה פעם אחת נכנס לי ללובי של המשחק והגעתי לכפתור של המולטיפלייר אבל הכפתור של הSYSTEM LINK חסום.. זה קשור ל TU ? כי הורדתי דרך האקסבוקס את הTU האחרון.. אולי זה לא באמת האחרון ויש אפשרות לעדכן ידנית או משו?
יש לי aurora מעודכן ובבדיקה של הSYSTEM LINK הכול היה ווי ירוק.
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה
ישבתי יום שלם לנסות לסדר את ה LINK והכול עבד לי.. אבל כשנכנסתי למשחקים כמו באטלפילד ובלאקאופס3 כשנכנסתי למשחק הגעתי ללובי ולדוגמא בבלאקאופס3 זה אומר ללחוץ על A כדי להיכנס ללובי של המשחק... איפה שהגיימפליי והמולטיפלייר ואז כשאני לוחץ זה מבקש להתחבר למשתמש של הלייב, אני יכול ללחוץ על הכפתור של האקסבוקס בשלט ולראות את החדרים ולבחור חדר, אבל אני לא יכול להיכנס למשחק עצמו כי הוא ישר מבקש להתחבר ללייב, למשתמש של הלייב (יש לי XBOX360 פרוץ RGH עם דונגל של 2 מצבים פרוץ ולא פרוץ, אני הייתי במצב הפרוץ וזה מה שקרה) ניסתי ללחוץB ולחזור מהבקשה של להתחבר ללייב וזה עדיין לא עבד וזה המשיך לבקש להתחבר ללייב ישר.
ועוד בעיה בבאטלפילד זה פעם אחת נכנס לי ללובי של המשחק והגעתי לכפתור של המולטיפלייר אבל הכפתור של הSYSTEM LINK חסום.. זה קשור ל TU ? כי הורדתי דרך האקסבוקס את הTU האחרון.. אולי זה לא באמת האחרון ויש אפשרות לעדכן ידנית או משו?
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

Re: הלינק לא עובד לי
הלינק לא עובד בבאטלפילד.MeirGarada כתב:אפשר עזרה בבקשהה
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה...
לגבי COD BO3, אמור לעבוד לך אבל לא דרך הלייב אלא דרך הממשק של הלינק בלבד.
לא יכול לסייע לך מעבר לזה כי אני כבר לא מתעסק עם המכשיר הזה והחיבור ללינק.