המלצה למסך מחשב חדש - נשרף לי הסמסונג 23 שהיה לי
שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת הסמסונג 23 שלי הצליח להשרף( מדליק מסך לבן כל הזמן).
החלטתי שצריך מסך מחשב חדש ואני חושב אולי על 27? זה גודל שלא הכרתי אז לא יודע, אבל חבר הציע, אמרתי נזרום
דרישות:
1. אני מתכנת אז חשוב screen realestate אני גם עובד כמה שעות רצוף עליו אז שחשוב שיהיה איכותי.
2. אני כל הזמן בודק מכשירים אחרים אז חשוב לי שיהיה כפתור פיזי להעברת כניסות ולא כמו שהיה קודם כפתור מגע, וכמו כן שהמסך יעביר כניסות מהר-כי זה היה מאוד מטריד ללחוץ ולחכות 30 שניות להעברת כניסה
3. סרטים אנו לא רואים על המחשב, אבל אולי זה ישתנה בשנה שנתיים הקרובות.
4. הילד משחק במוג ובי ואולי בקרוב במשחקים יותר תובעניים אבל לא בהרבה.
בקיצור, העיניים שלי חשובות לי
מחיר? אין לי מושג אני מניח עד 2000, אני לא מניח שום הנחות, לא מודע למה יש בשוק שמתאים.
אודה לעזרה
החלטתי שצריך מסך מחשב חדש ואני חושב אולי על 27? זה גודל שלא הכרתי אז לא יודע, אבל חבר הציע, אמרתי נזרום
דרישות:
1. אני מתכנת אז חשוב screen realestate אני גם עובד כמה שעות רצוף עליו אז שחשוב שיהיה איכותי.
2. אני כל הזמן בודק מכשירים אחרים אז חשוב לי שיהיה כפתור פיזי להעברת כניסות ולא כמו שהיה קודם כפתור מגע, וכמו כן שהמסך יעביר כניסות מהר-כי זה היה מאוד מטריד ללחוץ ולחכות 30 שניות להעברת כניסה
3. סרטים אנו לא רואים על המחשב, אבל אולי זה ישתנה בשנה שנתיים הקרובות.
4. הילד משחק במוג ובי ואולי בקרוב במשחקים יותר תובעניים אבל לא בהרבה.
בקיצור, העיניים שלי חשובות לי
מחיר? אין לי מושג אני מניח עד 2000, אני לא מניח שום הנחות, לא מודע למה יש בשוק שמתאים.
אודה לעזרה
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
DELL U2312HM
נראה לי יותר עדיף U2412MValorHeart כתב:DELL U2312HM...
http://ksp.co.il/?store=kspbilu&txt_sea ... 2M&x=0&y=0
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9324
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום אלון,
אם יורשה לשאול, כמה זמן היה לך את המסך, עד שנפגם?
גם אצלי יש סמסונג (26 אינטש), ואמנם אין הפרט מעיד על הכלל, כפי שנהוג לומר, אבל בכל זאת מסקרן אותי לדעת.
אגב לפני הסמסונג, היה לי דל 20 אינטש לתקופה קצרה.(לא זוכר את הדגם)
הייתי מרוצה ממנו מאוד, אך רציתי מסך גדול יותר...
אם יורשה לשאול, כמה זמן היה לך את המסך, עד שנפגם?
גם אצלי יש סמסונג (26 אינטש), ואמנם אין הפרט מעיד על הכלל, כפי שנהוג לומר, אבל בכל זאת מסקרן אותי לדעת.
אגב לפני הסמסונג, היה לי דל 20 אינטש לתקופה קצרה.(לא זוכר את הדגם)
הייתי מרוצה ממנו מאוד, אך רציתי מסך גדול יותר...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9324
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
יפה.
על המסך שלי קיבלתי שלוש שנות אחריות.
גם אני לא בדיוק זוכר מתי זה נרכש, יש מצב שתקופת האחריות כבר הסתיימה...
על המסך שלי קיבלתי שלוש שנות אחריות.
גם אני לא בדיוק זוכר מתי זה נרכש, יש מצב שתקופת האחריות כבר הסתיימה...
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 746
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
ה-Dell U2412M מסך עם תמורה מעולה למחיר. יש לי כזה גם בבית וגם בעבודה.
חוץ מזה שהוא IPS הוא גם 1200*1920 (לעומת HD רגיל של 1080*1920) ככה שמי שרוצה יותר נדל"ן ימצא כאן את מבוקשו.
בנוסף מקבלים ארגונומיה מעולה. אפשר להזיז אותו מעלה מטה ושינוי זוית כלפי מעלה או מטה. סיבוב ימינה ושמאלה וגם סיבוב ממצב אופקי למצב אנכי (לא שאני מכיר מישהו שמשתמש בזה).
ויש גם מרכזיית USB. זאת אומרת 4 חיבורי USB 2.0 במסך, שאצלי משמשים לחיבור עכבר, מקלדת, מצלמת רשת וכד'.
חוץ מזה שהוא IPS הוא גם 1200*1920 (לעומת HD רגיל של 1080*1920) ככה שמי שרוצה יותר נדל"ן ימצא כאן את מבוקשו.
בנוסף מקבלים ארגונומיה מעולה. אפשר להזיז אותו מעלה מטה ושינוי זוית כלפי מעלה או מטה. סיבוב ימינה ושמאלה וגם סיבוב ממצב אופקי למצב אנכי (לא שאני מכיר מישהו שמשתמש בזה).
ויש גם מרכזיית USB. זאת אומרת 4 חיבורי USB 2.0 במסך, שאצלי משמשים לחיבור עכבר, מקלדת, מצלמת רשת וכד'.
טוב אני הולך על Dell U2412M שיצטרף לאחיו הקטן יותר.UriM כתב:ה-Dell U2412M מסך עם תמורה מעולה למחיר. יש לי כזה גם בבית וגם בעבודה.
ויש גם מרכזיית USB. זאת אומרת 4 חיבורי USB 2.0 במסך, שאצלי משמשים לחיבור עכבר, מקלדת, מצלמת רשת וכד'....
המחיר זאפ בערך 1140 ש"ח.
יש מקום יותר זול שמוכר את המסך הזה?
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 746
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
אם אתה מגיע לאילת אז יש.embedded כתב:טוב אני הולך על Dell U2412M שיצטרף לאחיו הקטן יותר.......
המחיר זאפ בערך 1140 ש"ח.
יש מקום יותר זול שמוכר את המסך הזה?...
גם לאייבורי וגם ל-KSP יש חנויות בעיר שמוכרות ללא מע"מ את כל המוצרים.