ibasso dx50 ב200$ במאסדרופ
https://www.massdrop.com/r/9BYEHM
כרגע זה הנגן הכי משתלם במחיר הזה,אני בכל אופן מתלבט אם לקנות אותו או לחכות לDX90.
אבל מי שמעוניין זה הזדמונות טובה.
כרגע זה הנגן הכי משתלם במחיר הזה,אני בכל אופן מתלבט אם לקנות אותו או לחכות לDX90.
אבל מי שמעוניין זה הזדמונות טובה.
נערך לאחרונה על ידי nati8056 ב 21/03/2014 14:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
ההצעה הזאת מאוד מפתה. אחרי משלוחה ומע"מ זה 250 דולר - 875 ש"ח. לא נורא.
אכות הסאונד כנראה די טובה, סוללה ניתנת להחלפה היא בונוס. אבל לא ניתן להתעלם מריבוי הביקורות הארסיות על הבעיות הטכניות.
אני מאוד מתלבט, במיוחד שאני כנראה יכול להביא במאי X5 דרך חבר מארה"ב ב-350 ש"ח יותר.
אכות הסאונד כנראה די טובה, סוללה ניתנת להחלפה היא בונוס. אבל לא ניתן להתעלם מריבוי הביקורות הארסיות על הבעיות הטכניות.
אני מאוד מתלבט, במיוחד שאני כנראה יכול להביא במאי X5 דרך חבר מארה"ב ב-350 ש"ח יותר.
הייתי בטוח שאני הולך לקבל נגן ענק ומגושם כמו שהוא נראה בתמונות,אבל לא להאמין,זה אחד הנגנים היותר יפים שראיתי אי פעם,הגודל שלו כמעט חצי ממה שנראה בתמונות,מבנה מדהים ומרשים,בא עם מגן סיליקון יפה ונח.
עדיין לא שמעתי את הסאונד כי הוא בהטענה,מקווה להתרשם מהסאונד כמו שהתרשמתי מהמבנה.
עדיין לא שמעתי את הסאונד כי הוא בהטענה,מקווה להתרשם מהסאונד כמו שהתרשמתי מהמבנה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ת.ת.ת.

- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
זה תמיד ככה כשאתה מסתכל על התמונה של מוצר...nati8056 כתב:הייתי בטוח שאני הולך לקבל נגן ענק ומגושם כמו שהוא נראה בתמונות,אבל לא להאמין,זה אחד הנגנים היותר יפים שראיתי אי פעם,הגודל שלו כמעט חצי ממה שנראה בתמונות,מבנה מדהים ומרשים,...
תתחדש!