1. איך אני יכול לדעת מה בהירות המסך ב- NIT ?
2.. איך יכול לדעת אם במשחקים דרך מחשב יש 4:4:4 , דרגת צבע ?
3.מה אומר white to 120 cd/m2 ?
שאלות לגבי בהירות F8000 ועוד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
1. צריך למדוד. זה שונה לפי גודל המסך וכמובן לפי הפרמטרים ששמים בו (למשל אם אתה במצב VIVID/DYNAMIC או CINEMA/MOVIE).
2. זה תלוי יותר במחשב מאשר במסך. אם המסך מקבל 4:4:4 (מרבית המחשבים מוציאים 4:4:4) אז זה מה שהוא יציג. לא יודע מה זה "דרגת צבע". אתה מתכוון כמה ביטים צבע? גם זה תלוי במקור. אם תגדיר במחשב 30 ביט צבע, זה מה שהמסך יציג.
3. זה אומר שזה כמות האור שמסך מסויים מוציא עבור צבע לבן. כדאי לשים לב שיש הבדלים בין White field ל-White window, כתלות בסוג התאורה (מסגרתית, אחורית, איזורית וכו') וה-APL של מסך מסויים.
2. זה תלוי יותר במחשב מאשר במסך. אם המסך מקבל 4:4:4 (מרבית המחשבים מוציאים 4:4:4) אז זה מה שהוא יציג. לא יודע מה זה "דרגת צבע". אתה מתכוון כמה ביטים צבע? גם זה תלוי במקור. אם תגדיר במחשב 30 ביט צבע, זה מה שהמסך יציג.
3. זה אומר שזה כמות האור שמסך מסויים מוציא עבור צבע לבן. כדאי לשים לב שיש הבדלים בין White field ל-White window, כתלות בסוג התאורה (מסגרתית, אחורית, איזורית וכו') וה-APL של מסך מסויים.
לא כל המסכים תומכים ב-4:4:4 וצריך לבדוק כל מסך בנפרדמה זה "דרגת צבע". אתה מתכוון כמה ביטים צבע? גם זה תלוי במקור. אם תגדיר במחשב 30 ביט צבע,...
4:4:4 מקבלים רק ממחשב והתמונה מדהימה שזה עובד ,כמובן צריך לכוון בכרטיס מסך אופציה זאת כדי שיעבוד
השאלה איפה אני יכול לראות מבחן שנמדד למסך הזה או אחר כדי לדעת דרגת בהירות ?איך אני יכול לדעת מה בהירות המסך ב- NIT ?...
מה יותר חשוב ן White field ל-White window ?זה אומר שזה כמות האור שמסך מסויים מוציא עבור צבע לבן. כדאי לשים לב שיש הבדלים בין White field ל-White window, כתלות בסוג התאורה (מסגרתית, אחורית, איזורית וכו') וה-APL של מסך מסויים....
white to 120 cd/m2 טוב , טעון שיפור ?
מה אומר יותר בהיר ? ולאן ניתן להגיע ב- LED ?