היי,
כיום אני משתמש בעידן+, ומעוניין לשקול לעבור לשידורי לוויין כדי לקלוט שידורי ספורט
כיוון שאני חדש לחלוטין בתחום, אשמח לשמוע המלצות בנושא
- ציוד הכרחי - מה בדיוק צריך, ממיר, צלחת, מה עוד?
- חבילות לוויין - מה בחינם, מה עולה כסף (כמה בערך?...) - בדגש על שידורי ספורט
- התקנה - עלויות, האם אפשר להתקין לבד
כאמור, אני חדש בתחום והשרשור newbies האחרון שראיתי כאן הוא מ-2011, ככה שאני בטוח שהיו הרבה שינויים בתחום - אז אודה לעזרתכם
תודה ושבוע טוב!
ירון
המלצה לקליטת שידורי לווין, בעיקר לספורט
-
Burial
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
תעבור על המאמר הבא:
http://www.hometheater.co.il/article030 ... D7%94.html
ותגיד כמה טלויזיות יש לך בבית, כל ממיר בעל יכולות HD עולה די הרבה כסף, בסביבות 3000 שקל לממיר נורמלי.
האם קיימת כבר תשתית כלשהיא של הוט או יס?
באשר לחבילות ספורט יש את אבו-דאבי ספורטס ואת beIN Sports [אם אני לא טועה היה פעם אלגזירה ספורטס].
שתיהן יעלו בערך 2500 שקל לפחות לכרטיס+ממיר.
http://www.hometheater.co.il/article030 ... D7%94.html
ותגיד כמה טלויזיות יש לך בבית, כל ממיר בעל יכולות HD עולה די הרבה כסף, בסביבות 3000 שקל לממיר נורמלי.
האם קיימת כבר תשתית כלשהיא של הוט או יס?
באשר לחבילות ספורט יש את אבו-דאבי ספורטס ואת beIN Sports [אם אני לא טועה היה פעם אלגזירה ספורטס].
שתיהן יעלו בערך 2500 שקל לפחות לכרטיס+ממיר.
-
Burial
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
היי - תודה על התגובה
עברתי על המאמר והבנתי את התמונה הכללית, אך באמת חסר לי המידע הקונקרטי שנכון לימינו
לשאלתך - יש 2 טלויזיות בבית, אבל אני רוצה חיבור לוויין רק לטלויזיה בסלון (בחדר שינה נסתפק בעידן+ ו-raspberri pi)
יש תשתית הוט בסלון - זה עוזר במשהו ללוויין?
ובאשר לחבילות ספורט - העלות היא ממיר + כרטיס ב-2500 לכל חבילה, נכון? אם כך אוכל לבחור רק חבילה אחת, ונראה ש-be-in עדיפה בהרבה (אני מחפש בעיקר כדורגל אירופי ו-NBA לפעמים)
ואולי קצת שאלת תם - אך העלות הזו, 2500 ש"ח, היא חד פעמית? מה מתוכה מתחדש עבור המנוי לbe-in?
ומה באשר להתקנה עצמה? כמה תעלה התקנה ממוצעת של צלחת סבירה + שאר הציוד ההכרחי? (לא ביקשתי הצעת מחיר קונקרטית, אלא רפרנס "כדי להתאפס")
תודה וחג שמח חברים!
עברתי על המאמר והבנתי את התמונה הכללית, אך באמת חסר לי המידע הקונקרטי שנכון לימינו
לשאלתך - יש 2 טלויזיות בבית, אבל אני רוצה חיבור לוויין רק לטלויזיה בסלון (בחדר שינה נסתפק בעידן+ ו-raspberri pi)
יש תשתית הוט בסלון - זה עוזר במשהו ללוויין?
ובאשר לחבילות ספורט - העלות היא ממיר + כרטיס ב-2500 לכל חבילה, נכון? אם כך אוכל לבחור רק חבילה אחת, ונראה ש-be-in עדיפה בהרבה (אני מחפש בעיקר כדורגל אירופי ו-NBA לפעמים)
ואולי קצת שאלת תם - אך העלות הזו, 2500 ש"ח, היא חד פעמית? מה מתוכה מתחדש עבור המנוי לbe-in?
ומה באשר להתקנה עצמה? כמה תעלה התקנה ממוצעת של צלחת סבירה + שאר הציוד ההכרחי? (לא ביקשתי הצעת מחיר קונקרטית, אלא רפרנס "כדי להתאפס")
תודה וחג שמח חברים!
- nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
אז אם כך צלחת שמכוונת רק ל7W תעלה בערך 1500 שקל כולל ממיר. ההמלצה שלי היא לעשות סקר שוק להתקשר ולשאול.
2500 שקל כולל ממיר וכרטיס שיתן לך שנה של מנוי. מה שתצטרך לחדש זה את המנוי שיעלה כמה מאות שקלים, ממליץ לך לבדוק כמה יעלה חידוש או רק הכרטיס.
2500 שקל כולל ממיר וכרטיס שיתן לך שנה של מנוי. מה שתצטרך לחדש זה את המנוי שיעלה כמה מאות שקלים, ממליץ לך לבדוק כמה יעלה חידוש או רק הכרטיס.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
מעיון באתר של BE-IN - כתוב שעלות החידוש היא 145 דולר (בשנה שיש את גביע העולם אם זה מעניין אותך זה עולה ל240 דולר).
אם אתה הולך בטוח על מסך אחד אז העלויות מוזלות. תשומת הלב, שאם בעתיד תחליט לשים ממיר נוסף בחדר שינה או בחדר נוסף, יהיו לך עלויות גבוהות בגלל התשתית. (תצטרך להחליף את כל הLNB מכאלה עם יציאה אחת, לכאלה עם שתיים או יותר - לפי מספר המסכים - אלא אם, אתה עומד להשתמש בלווין יחיד - שאז זה עובד כמו יס, ואין צורך).
לכן עדיף לשקול כבר עכשיו להכין תשתית גם לחדר השני.
ד"א - יש המון ערוצים חופשיים במגוון לווינים, אבל אל תצפה שם לתוכן איכותי במיוחד אם בכלל.
אם אתה הולך בטוח על מסך אחד אז העלויות מוזלות. תשומת הלב, שאם בעתיד תחליט לשים ממיר נוסף בחדר שינה או בחדר נוסף, יהיו לך עלויות גבוהות בגלל התשתית. (תצטרך להחליף את כל הLNB מכאלה עם יציאה אחת, לכאלה עם שתיים או יותר - לפי מספר המסכים - אלא אם, אתה עומד להשתמש בלווין יחיד - שאז זה עובד כמו יס, ואין צורך).
לכן עדיף לשקול כבר עכשיו להכין תשתית גם לחדר השני.
ד"א - יש המון ערוצים חופשיים במגוון לווינים, אבל אל תצפה שם לתוכן איכותי במיוחד אם בכלל.