שלום לכולם
אני יודע שהיה פה שרשור ישן אך אני רוצה להוסיף מנסיוני .מאחר והזמנתי כמה פעמים איתם ולפני כן מהחברות האחרות אך לפני אני רוצה להתייחס למסטופ שגם היא בתחום.הם יודעים לעשות כסף מכלום.אצלהם יאין אפשרות להחליט על איחוד חבילות או אריזה מחדש דרך האתר וכשה מגיע למחסן הם מחייבים כמובן לפי משקל נפחי וואז זה אבוד מאחר ואין שירות בארץ בשעות אחרי הצהרים..מהנחת 10 הדולר להזמנות מאיביי או אמזון הם מורידים consolidation fee אם חבילה אחת הגיעה לפני השניה כך שבפועל לעיתים נשארת רק חצי הנחה או פחות.במקרה האחרון כשלא הספקתי לבקש איחוד הם חיבו חבילה של נעליים במשקל קילו ומשהו קטן של 200 גרם כמשקל 2 קילו נפחי וגבו 37 במקום 41-מעצבן.בנוסף גם גבו מעמ 2 דולר נוספים שהוחזרו כשמתי לב.כמו כן על התהליך במכס גבו עוד 10 דול כך שיצא 25 דולר.מגזימים לגמרי עם העמלות.. אצלהם לא מזמין יותר ואף הודעתי להם זאת..בbuy2usa אלו אותם עמלות ומשקל נפחי ויותר גרוע מחיר המינימום[20 דולר]הוא עד חצי קילו בלבד!! חוץ מנעליים עד 3 קילו וחולצות ומכנסיים שכלולים במבצע 20 דולר.
dealtas ,שממקמת בארצות הברית ,לא גובה דמי איחוד או אריזה מחדש וגם לא מעמ אך מצד שני לפני שמזמינים מהם יש להביא בחשבון שהם לא כל כך מוכנים לתת פירוט של משקלים.לאחרונה הזמנתי נעליים עם שתי חבילות נוספות שמשקלן הכולל היה אמור להיות, לפי אמזון:,קילו שמונה מאות ובדיעבד הבנתי מאוחר שהמשקל היה פי 3.משום מה בשלב שעוד לא הייתי בטוח בקשתי וציפיתי מדילטס שיסבירו מה משקל כל חבילה אך קבלתי מחיר לחבילה אחת מאוחדת 69 דולר או שתיים 80 בדואר רגיל ובחור עקשן בשם יניב טען שאלה המחירים ו"לא ניתן לפצל המחיר לגורמים"ושהתהליך הוא אוטומטי כדי להגביר מהירות ולא ניתן לעבור לידני .מה הבעיה פה?לא ברור ..בעיה נוספת היא שהתקשורת היא בצאט[שפעיל שעות ספורות ביום ולא מבין עד היום מתי בדיוק גם בשל הפרשי השעות ]או מייל לכן אם רוצים נעליים,חולצה או מכנסיים עדיפה buy2usa רק קחו בחשבון שאיחוד שתי חבילות הוא 6 דולר.
האכזבה שלי נובעת מהקושי להשיג מהם פירוט במייל אחרי שחשבתי שסוף סוף יש אלטרנטיבה מוחלטת לאחרות