המסך נראה טוב (ב'הצגה' שלו ביוטיוב), 50'' כולל 3D וSMART במחיר לא רע (יחסית לארץ העושקת), אבל מצד שני זה חתול בשק... בד"כ שאני מחפש מסך אני הולך על החברות המוכרות - sony, samsung, philips, panasonic, lg .. על השאר אני לא מסתכל..
איך המותג הזה (הייסנס)? בשם אני מכיר אבל לא יודע מה טיב המסכים שלהם ואם המוניטין שלהם השתפר בעשור האחרון...
כנ"ל לגבי טושיבה, בשנות ה90 היה להם שם טוב, בשנים האחרונות פחות שומעים וגם לא יודע מה האיכות שלהם...
אשמח לתשובות
Hisense 50K610 \ Toshiba 50L2333- יש טעם לקנות משהו שהוא לא 'מותג'?
אני לא יודע איך Hisense, אבל יש לי הרושם שהם מתחילים לאחרונה לנסות לשפר את "המעמד" שלהם (מחוץ לסין).
לגבי Toshiba, כחברה יפנית ותיקה ומוכרת, הם כמובן נחשבים למותג מכובד. לגבי איכות יחסית, אין לי מושג, אבל אני לא רואה אותם כנמצאים בעמדה שונה מהותית מ-Philips או Panasonic.
לגבי Toshiba, כחברה יפנית ותיקה ומוכרת, הם כמובן נחשבים למותג מכובד. לגבי איכות יחסית, אין לי מושג, אבל אני לא רואה אותם כנמצאים בעמדה שונה מהותית מ-Philips או Panasonic.
מישהו התנסה\ראה את אחד או שני הדגמים הנל?
כל המפרטים של כל המסכים בקטגוריות האלה כל כך זהים ככה שעל הנייר הכל אותו דבר, השאלה מה האיכות
איפה בכלל אפשר לראות מסכים מהסוג הפחותפופולרי ? בטח רוב המסכים בחנויות תצוגה הם של סוני סמסונג אל ג'י ושות...
כל המפרטים של כל המסכים בקטגוריות האלה כל כך זהים ככה שעל הנייר הכל אותו דבר, השאלה מה האיכות
איפה בכלל אפשר לראות מסכים מהסוג הפחותפופולרי ? בטח רוב המסכים בחנויות תצוגה הם של סוני סמסונג אל ג'י ושות...