מחברים את הפייברבוקס במקום הממיר שלך, אליו תוכל לחבר קווית צרכני תקשורת ובמידה ויש ליד השקע כבלים גם שקע טלפון, יהיה לך סה"כ כבל נוסף לשקע בכדי שיהיה לך טלפון בכל הבית. במידה ולא צריך לחבר בארון תקשורת או לשקע הכי קרוב. אם צריך לקדוח? לא ניתן לדעת בהתכתבות.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
כל החיבורי אינטרנט אצלי בחדר, עכשיו אצטרך למתוח כבל לסלון? מה עם הכבל של האינטרנט של הנייח שלי? יצטרך לטייל עד הסלון?
...
.
תקרא שוב על הממיר החדש בפורום, תקרא גם באתר של הוט.
יש תשובות לכל שאלה שלך.
G-Media
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
אני יודע, קיוותי שיהיה מי שיתמצת לי את זה במספר מילים...
...
הטכנאי שמגיע אליך יענה לך במס' מילים מה צריך לעשות. מכיוון שאנו לא יודעים מה יש לך בדיוק בבית וכיצד בנויה התשתית שלך והיכן יהיה ממוקם המכשיר, לא ניתן לענות במס' מילים.
G-Media
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
תצטרך שיעבור כבל כלשהו (כבל רשת או כבל טלוויזיה) בין הסלון לחדר השינה באופן ישיר או עקיף.
עקיף - הכוונה היא שיש בבית נקודת התפצלות כלשהי שממנה יוצאים כבלי טלוויזיה לסלון ולחדר השינה.
אם מדובר בבית ישן שאין בו תשתיות מסודרות של טלפון וטלוויזיה, אז אפשר להעביר את הטלפון לסלון, ואם לא ניתן להעביר כבל בין הסלון לחדר השינה, אפשר לשקול שימוש ברשת אלחוטית עבור המחשב. אפשרות נוספת היא שהטכנאי יעביר עבורך כבל כבלים וישתמש במתאמי MoCA.
אבל כמו ש-JEXY ציין, לא נתת מספיק פרטים על התשתיות בדירה שלך, המרחק בין הסלון לחדר השינה, וכו.