טיסה MH370 מה לדעתכם קרה?
הי
אני בטוחשרובכם כבר שמעתם על המטוס המלאזי הנעדר שכבר הוגדר כתעלומת התעופה הגדולה ביותר. הגילוי האחרון הוא שהמטוס כנראה המשיך לטוס 4 עד 5 שעות לאחר שנעלם מהמכ"מ. מה אתם חושבים שקרה שם?
אני חושב שהטייסים מעורבים בזה. הם כנראה עברו שטיפת מוח עי אירן או אל קעידה וכיבו את כל מכשירי האיתור ואז המשיכו בטיסה למדינה כלשהי כמו אירן. אני מניח שאת הנוסעים הם הוציאו להורג בתור שהידים. והם כרגע מעמיסים על המטוס חומרי נפץ וממתינים לרגע הנכון לביצוע עוד 9-11 בגרסת 2014...
האפשרות האחרת היא משהו פארנורמלי כמו מעבר ליקום מגביל או חטיפה ע"י חייזרים...
כצבה האחרונה:
http://www.foxnews.com/world/2014/03/13 ... ne-debris/
אגב עד כה כל התמונות של השרידים התגלו כלא אמיתיות..
אני בטוחשרובכם כבר שמעתם על המטוס המלאזי הנעדר שכבר הוגדר כתעלומת התעופה הגדולה ביותר. הגילוי האחרון הוא שהמטוס כנראה המשיך לטוס 4 עד 5 שעות לאחר שנעלם מהמכ"מ. מה אתם חושבים שקרה שם?
אני חושב שהטייסים מעורבים בזה. הם כנראה עברו שטיפת מוח עי אירן או אל קעידה וכיבו את כל מכשירי האיתור ואז המשיכו בטיסה למדינה כלשהי כמו אירן. אני מניח שאת הנוסעים הם הוציאו להורג בתור שהידים. והם כרגע מעמיסים על המטוס חומרי נפץ וממתינים לרגע הנכון לביצוע עוד 9-11 בגרסת 2014...
האפשרות האחרת היא משהו פארנורמלי כמו מעבר ליקום מגביל או חטיפה ע"י חייזרים...
כצבה האחרונה:
http://www.foxnews.com/world/2014/03/13 ... ne-debris/
אגב עד כה כל התמונות של השרידים התגלו כלא אמיתיות..
בוא'נה, עלית עם סיפור די מפורט ש"אתה חושב שקרה" שם.
לא יותר נכון וגם יותר פשוט, כשלא יודעים לקבל זאת ולהישאר בחוסר הידיעה?
וזה או הסיפור שלך או משהו פאראנורמלי? אין שום אפשרויות אחרות
כלומר, אתה בעצם בטוח בסיפור שלך.
לא יותר נכון וגם יותר פשוט, כשלא יודעים לקבל זאת ולהישאר בחוסר הידיעה?
וזה או הסיפור שלך או משהו פאראנורמלי? אין שום אפשרויות אחרות
כלומר, אתה בעצם בטוח בסיפור שלך.
משה
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
לדעתי זה לא תקלה יש יותר מידי דברים לא הגיוניים בסיפור הזה.
החל משינוי נתיב המקורי של הטיסה ועד זה שהם לא דיווחו כלום תוך כדי.
לא יודע אם זה פיגוע טרור או סתם טייס ששכח לקחת את הכדורים שלו אבל זו לא תקלה
החל משינוי נתיב המקורי של הטיסה ועד זה שהם לא דיווחו כלום תוך כדי.
לא יודע אם זה פיגוע טרור או סתם טייס ששכח לקחת את הכדורים שלו אבל זו לא תקלה
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4499008,00.html
נראה שהתיאוריה שלי לא כזו הזויה... סבירות גבוהה שהיה מעשה מכוון של אנשי הצוות...
נראה שהתיאוריה שלי לא כזו הזויה... סבירות גבוהה שהיה מעשה מכוון של אנשי הצוות...
לא מבין אותך. כדי לחזק את "התאוריה" שלך, אתה מפנה לכתבה שהנושא שלה זה אנשים כמוך שמעלים השערות?Sexter כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4499008,00.html
נראה שהתיאוריה שלי לא כזו הזויה... סבירות גבוהה שהיה מעשה מכוון של אנשי הצוות......
לא שזה היה מחזק אותך במשהו, אבל איפה בדיוק ראית עוד תאוריה כמו הסיפור המרתק שלך?
מה שנכון, אם זורקים עשרות תאוריות לאוויר, מן הסתם, מישהו יקלע. זה רק במקרה שיגלו לבסוף מה קרה.
משה
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
ב YNET מספרים על כיוון חדש בחקירה:
החשד - המטוס המלזי נחטף: "הוטס לאנדמן"
תפנית חדשה בתעלומת המטוס: לפי נתונים ממכ"ם צבאי, הוא שינה כיוון וטס בנתיב ברור לאיי אנדמן שבאוקיינוס ההודי. "התרסק אחרי 4 שעות טיסה"...
אתה רציני? ככה אתה "מחזק" את התאוריה שלך, בפרסום של אותה תאוריה אבל במילים של מישהו אחר?Sexter כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4499008,00.html
נראה שהתיאוריה שלי לא כזו הזויה... סבירות גבוהה שהיה מעשה מכוון של אנשי הצוות......
אלעד
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

מתחזקות ההערכות כי המטוס לא התרסק בזמן שחשבו אלא המשיך לטוס עוד כמה שעות אחרי אובדן הקשר איתו.
כתבה ב nana10:
כתבה ב nana10:
ר"מ מלזיה: "המטוס הוסט במכוון"; בכיר במלזיה: "יש מידע שנחטף"
בכיר בממשלת מלזיה טוען כי חוקרים מצאו מידע "חד-משמעי" לפיו מטוס הנוסעים האבוד נחטף על ידי אדם אחד או יותר. ראש ממשלת מלזיה: "כל הסימנים מעידים שלא מדובר בתקלה, אך החקירה נמשכת". גורם המקורב לצוות החקירה האמריקנית סיפר כי על פי ההערכות, המטוס המשיך לטוס במשך שעות עד שהדלק אזל מעל האוקיאנוס ההודי....
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4879
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
השאלה שצריך לשאול עכשיו (נוכח המידע האחרון שמצביע על חטיפה די מתוחכמת) היא -
כמה מטוסי נוסעים יזניקו את צבאות המערב בגלל תקלות תקשורת?
או גרוע מכך - עד שהערפל יתפוגג מסביב לסיפור או עד שכיוון החקירה ישתנה שוב, פיגוע במטוס נוסעים יהיה פשוט עד כדי הדלקת סלולרי במטוס לפני נחיתה במטרה לשבש את התקשורת עם מגדל הפיקוח, מה שיכול להוביל מדינות לחוצות, כמו שלנו, ופזיזות עם האצבע על ההדק כמו ארה"ב, להפיל מטוס נוסעים.
כמה מטוסי נוסעים יזניקו את צבאות המערב בגלל תקלות תקשורת?
או גרוע מכך - עד שהערפל יתפוגג מסביב לסיפור או עד שכיוון החקירה ישתנה שוב, פיגוע במטוס נוסעים יהיה פשוט עד כדי הדלקת סלולרי במטוס לפני נחיתה במטרה לשבש את התקשורת עם מגדל הפיקוח, מה שיכול להוביל מדינות לחוצות, כמו שלנו, ופזיזות עם האצבע על ההדק כמו ארה"ב, להפיל מטוס נוסעים.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

אני לא חושב שאפשר להסיק הרבה מהמקרה הזה. יש כאן יותר מדי מחדלים וטיפול כושל.ufffnick כתב:השאלה שצריך לשאול עכשיו (נוכח המידע האחרון שמצביע על חטיפה די מתוחכמת) היא -
כמה מטוסי נוסעים יזניקו את צבאות המערב בגלל תקלות תקשורת?...
בנוסף, כבר צויין בכמה מקומות, שאם מקרה כזה היה מתרחש באירופה/צפון אמריקה אין מצב שמטוס היה נעלם בקלות כזו ממסכי המכ"מים האזרחיים ו/או הצבאיים. האיזורים האלה מכוסים ומנוטרים בצורה רציפה (דווקא בגלל החשש מפיגועים).
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4879
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
תן לי לנחש, מי שטוען כך הוא מהעולם המערבי.Itsik_G כתב:אני לא חושב שאפשר להסיק הרבה מהמקרה הזה. יש כאן יותר מדי מחדלים וטיפול כושל.......
בנוסף, כבר צויין בכמה מקומות, שאם מקרה כזה היה מתרחש באירופה/צפון אמריקה אין מצב שמטוס היה נעלם בקלות כזו ממסכי המכ"מים האזרחיים ו/או הצבאיים. האיזורים האלה מכוסים ומנוטרים בצורה רציפה (דווקא בגלל החשש מפיגועים)....
זו סוג של יוהרה שמאוד מאפיינת את העולם המערבי.
בוא ונסגור את הפינה הזו בכך שנזכיר שהפיגוע הכי גדול שהיה אי פעם קרה בארה"ב.
לא באף מדינה מהמזרח הרחוק.
מה שמעורר תהיה - למה לא קרה בכל מדינה אחרת אם זה כל כך פשוט וקל?
כי אם זה כל כך היה פשוט לביצוע בארה"ב, זה עוד יותר קל במדינה אחרת, לא?