מפחית לחץ בחיבור ישיר למים של רוקט אבולוציונה
לאחר השלמת פרוייקט התקנת המרכך, נותר לקדוח בשיש על מנת להעביר הצנרת ואז לחבר החיבור הישיר למכונת הרוקט שנרכשה לאחרונה.
בחוברת ההתקנה המגיעה עם המכונה כתוב שבמקומות בהם לחץ המים גבוה מ-5 בר מומלץ לשים מקטין לחץ. לדעתי הלחץ ביציאת שרשרת המרכך-מסנן קטנה מזה משמעותית. כיצד ניתן לבדוק זאת והאם מומלץ בכל זאת לשים בדרך מקטין לחץ? אשמח לשמוע דעתכם, בדגש על אלו אשר ברשותם מכונה של רוקט.
בחוברת ההתקנה המגיעה עם המכונה כתוב שבמקומות בהם לחץ המים גבוה מ-5 בר מומלץ לשים מקטין לחץ. לדעתי הלחץ ביציאת שרשרת המרכך-מסנן קטנה מזה משמעותית. כיצד ניתן לבדוק זאת והאם מומלץ בכל זאת לשים בדרך מקטין לחץ? אשמח לשמוע דעתכם, בדגש על אלו אשר ברשותם מכונה של רוקט.
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
אני שמתי ביציאה של הברז ניל מהקיר (לפני המרכך והפילטר) וכיוונתי אותו ל-2 באר.
מעדיף שאם יהיו שינויים בלחץ ובעיקר קיצוניים כאלו שעלולים לקרות למשל אחר שיש הפסקת מים שהמפחית יספוג
את זה ולא הברז כניסה והצנרת של המכונה.
מעדיף שאם יהיו שינויים בלחץ ובעיקר קיצוניים כאלו שעלולים לקרות למשל אחר שיש הפסקת מים שהמפחית יספוג
את זה ולא הברז כניסה והצנרת של המכונה.
שלומי, אשמח לדעת היכן ניתן לרכוש מפחית הלחץ וכיצד מכוונים הלחץ לשני בר.shlomyga כתב:אני שמתי ביציאה של הברז ניל מהקיר (לפני המרכך והפילטר) וכיוונתי אותו ל-2 באר.
את זה ולא הברז כניסה והצנרת של המכונה....
- zvibl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 80 פעמים
יש טעות טכניתshlomyga כתב:אני שמתי ביציאה של הברז ניל מהקיר (לפני המרכך והפילטר) וכיוונתי אותו ל-2 באר.
את זה ולא הברז כניסה והצנרת של המכונה....
ברז אינו מפחית לחץ ,הוא יכול רק להפחית ספיקה .
יש אלמנט ייעודי להפחתת לחץ . משתמשים בו בעיקר במקומות בארץ היושבים על הרים ,כמו ירושלים וחיפה .
שם עשוי להיות מצב של לחץ יתר בקומות התחתונות.
בערים מישוריות לחץ המים העירוני אינו עולה על 4 באר .