מישהו התנסה במסך מדבקה "40 משולב אנדרואיד 4 ?
אני מחפש משהו מאד בסיסי. איכות תמונה בינונית בתמורה למחיר נמוך (כן לפעמים יש דרישה כזו).
ראיתי שיש בשוק מוצרים כמו Muller Gs-40 FLED
השאלה אם מישהו ראה ושמע על כזה מסך.
האם לברוח מזה ? או שזה עובד.
במיוחד אם יש פה מישהו שניסה להתקין עליו XBMC (פרודו ומעלה)
ראיתי שיש בשוק מוצרים כמו Muller Gs-40 FLED
השאלה אם מישהו ראה ושמע על כזה מסך.
האם לברוח מזה ? או שזה עובד.
במיוחד אם יש פה מישהו שניסה להתקין עליו XBMC (פרודו ומעלה)
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
ככלל ברזל- כדאי לצפות במסך, לפני רכישתו. כך תוכל להחליט אם התמונה מספקת אותך.
זאת כמובן, אם תצליח למצוא אותו בתצוגה, כי משום מה הוא משווק רק בארץ וע"י חנויות סופר-מרקט...
אך לא ברור לי למה לרכוש מסך כזה, אשר למיטב הבנתי עולה כמעט 2000 שקל, כאשר יש באותו מחיר מסכים 40" של חברות יותר מכובדות?
וד"א מה הצרכים שלך?
זאת כמובן, אם תצליח למצוא אותו בתצוגה, כי משום מה הוא משווק רק בארץ וע"י חנויות סופר-מרקט...
אך לא ברור לי למה לרכוש מסך כזה, אשר למיטב הבנתי עולה כמעט 2000 שקל, כאשר יש באותו מחיר מסכים 40" של חברות יותר מכובדות?
וד"א מה הצרכים שלך?
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
מזכיר לי את התפיסה של חבר לי.
כשאני רכשתי את המסך שלי (ממש מזמן - 2006...), חבר לי גם חיפש מסך לרכישה.
המסך שלי של פנאסוניק עלה קרוב ל 15K , בעוד חבר שלי על פי תפיסת עולמו (המחיר קובע), רכש מסך מדבקה בעל ביצועים מביכים ב 8K.
בפועל, חבר שלי צפה במשך 10 חודשים במסך בעל איכות מזעזעת עד שמתה, מה שאילץ אותו לקנות מסך חדש מחברה מוכרת ב 12K ושלי עובדת כמו סוס עבודה עד היום.
שכל אחד יעשה חשבון, מי הרוויח ומי הפסיד במקרה הזה, ומכאן החתימה שלי.
כשאני רכשתי את המסך שלי (ממש מזמן - 2006...), חבר לי גם חיפש מסך לרכישה.
המסך שלי של פנאסוניק עלה קרוב ל 15K , בעוד חבר שלי על פי תפיסת עולמו (המחיר קובע), רכש מסך מדבקה בעל ביצועים מביכים ב 8K.
בפועל, חבר שלי צפה במשך 10 חודשים במסך בעל איכות מזעזעת עד שמתה, מה שאילץ אותו לקנות מסך חדש מחברה מוכרת ב 12K ושלי עובדת כמו סוס עבודה עד היום.
שכל אחד יעשה חשבון, מי הרוויח ומי הפסיד במקרה הזה, ומכאן החתימה שלי.
נערך לאחרונה על ידי avioren ב 18/03/2014 11:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

יש גם פחות, ולדעתי עדיף אפילו יד שנייה מחברה אמינה מאשר המדבקות האלה. אך זו רק דעתי.moked כתב:עולה 1300 ש"ח. עדיין הבדל לעומת 2000....
בכל אופן, אני ממליץ לך לראות את המסך בפעולה לפני רכישה לפני שתחליט.
לא מצאתי חנות שאפשר לראות בעין את המוצר הנ"ל.
הזמנתי ונראה. אני מקווה שמקבלים גם שובר ליוגורטים שלהם (שהם טובים מאד , דרך אגב).
מה אומר חוק ההחזרות במקרה שפתחתי ונפלתי קשות ? 5% או 100 ש"ח + משלוח . או שאין החזרות במקרה של טלויזיה ?
הזמנתי ונראה. אני מקווה שמקבלים גם שובר ליוגורטים שלהם (שהם טובים מאד , דרך אגב).
מה אומר חוק ההחזרות במקרה שפתחתי ונפלתי קשות ? 5% או 100 ש"ח + משלוח . או שאין החזרות במקרה של טלויזיה ?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אם איכות המסך היא כמו של היוגורטים של אותו המותג = אתה במצב טוב
ואני מסכים בהחלט עם הנאמר כאן - זול עולה יקר. זו לא אימרה - זו עובדה.
שני חברים שלי רכשו לפני כמה שנים מסכים זולים של סנסוי ושניהם אכלו אותה חזק.
לאחד מהם הלך רכיב בלוח אם אחרי איזה שנתיים עבודה (שגם בה המסך היה רחוק מלספק חוויה) וזה הצריך תיקון ב 500 ש"ח.
לשני הלך איזה מחבר בחיבור בין הלוח אם לפאנל - מה שגורם למסך לפעמים להדליק רק את הצד השמאלי של המסך.
זה קרה אחרי שנה וחודשיים - כן, חודשיים בידיוק אחרי תקופת האחריות.
הוא זרק אותו אצלי כדי לנסות לסדר. מאז הוא עומד אצלי בחדר מחכה ליחס. החבר כבר קנה פלאזמה של פנסוניק ונהנה והפציר בי לזרוק את הסנסוי לפח בשביל הפרנציפ.
עדיף מתוג מוכר מיד שניה לפעמים מאשר לקנות את המוצרי *** האלה שלא עברו שום בקרת איכות מספקת..
ואני מסכים בהחלט עם הנאמר כאן - זול עולה יקר. זו לא אימרה - זו עובדה.
שני חברים שלי רכשו לפני כמה שנים מסכים זולים של סנסוי ושניהם אכלו אותה חזק.
לאחד מהם הלך רכיב בלוח אם אחרי איזה שנתיים עבודה (שגם בה המסך היה רחוק מלספק חוויה) וזה הצריך תיקון ב 500 ש"ח.
לשני הלך איזה מחבר בחיבור בין הלוח אם לפאנל - מה שגורם למסך לפעמים להדליק רק את הצד השמאלי של המסך.
זה קרה אחרי שנה וחודשיים - כן, חודשיים בידיוק אחרי תקופת האחריות.
הוא זרק אותו אצלי כדי לנסות לסדר. מאז הוא עומד אצלי בחדר מחכה ליחס. החבר כבר קנה פלאזמה של פנסוניק ונהנה והפציר בי לזרוק את הסנסוי לפח בשביל הפרנציפ.
עדיף מתוג מוכר מיד שניה לפעמים מאשר לקנות את המוצרי *** האלה שלא עברו שום בקרת איכות מספקת..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- שי-כ
- חבר מביא חבר

כדאי לברר את זה עם הספק ועדיף שיהיה בכתב!moked כתב:מה אומר חוק ההחזרות במקרה שפתחתי ונפלתי קשות ? 5% או 100 ש"ח + משלוח . או שאין החזרות במקרה של טלויזיה ?...
הבעיה במדבקות האלה, זה לא רק האיכות הירודה. גם השרות של היבואנים המפוקפקים האלה בהתאם. חווית ההחזרות מולם יותר נוראה מההפרש במחיר כפול 2. ואת כל זה אני מספר מניסיון צורב...