ירידת מחיר בטלויזיות שארפ 60"? צריך המלצה
היי,
אני מחפש טלויזיה 60 אינץ בתקציב בסביבות ה-7K, הסתכלתי בזאפ וראיתי את הטלויזיות הבאות - כולן בסביבות התקציב (6995-7300 ש"ח):
Sharp LC-60LE630U
Sharp LC60LE740E LED
Sharp LC60LE652E
Sharp LC60LE635E
האם באמת יש כאן ירידת מחיר או שרק נדמה לי?
והכי חשוב - על איזה דגם אתם יכולים להמליץ כאן?
תודה!
ירון
אני מחפש טלויזיה 60 אינץ בתקציב בסביבות ה-7K, הסתכלתי בזאפ וראיתי את הטלויזיות הבאות - כולן בסביבות התקציב (6995-7300 ש"ח):
Sharp LC-60LE630U
Sharp LC60LE740E LED
Sharp LC60LE652E
Sharp LC60LE635E
האם באמת יש כאן ירידת מחיר או שרק נדמה לי?
והכי חשוב - על איזה דגם אתם יכולים להמליץ כאן?
תודה!
ירון
איני יודע אם יש שארפ בתצוגה , כמו כן תצוגה בחנויות לא תמיד משקפת את האיכות האמיתית ,
המקור לא תמיד איכותי , הטלוויזיות לא תמיד מכויילות , התאורה החזקה משבשת את התמונה....
צריך לקחת את כל הדברים האלה בחשבון .
המקור לא תמיד איכותי , הטלוויזיות לא תמיד מכויילות , התאורה החזקה משבשת את התמונה....
צריך לקחת את כל הדברים האלה בחשבון .
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ראיתי במקרה את ה LC60LE652E אתמול בטרקלין חשמל בתצוגה. המחיר כמובן היה איזה 2000 ש"ח מעל הנמוך ביותר בזאפ (וכמובן שהיה את תרגיל ה X על מחיר הזוי של איזה 13K ולמטה מחיר מבצע!!)
היתה מחוברת שם ל Yes HD, אבל לך תדע מה הכיול שעשו לה שם ואיך איכות החיבורים וכו'..
בכל מקרה, ללא קשר למחיר, אם אני לא טועה הדגמים שרשמת הם כבר ישנים יחסית ואולי בגלל זה גם המחיר.
היתה מחוברת שם ל Yes HD, אבל לך תדע מה הכיול שעשו לה שם ואיך איכות החיבורים וכו'..
בכל מקרה, ללא קשר למחיר, אם אני לא טועה הדגמים שרשמת הם כבר ישנים יחסית ואולי בגלל זה גם המחיר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".