סטרימר DUNE 303 - לא מציג קבצי ISO תלת מימד
-
topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
שלום לכולם,
קיבלתי היום בשעה טובה את ה DUNE303 .
הכל עובד פיקס חוץ מהצגה של קבצי ISO תלת מימד. הסטרימר מציג אותם כאילו הם קבצי 2D . כלומר אני אפילו לא רואה תמונה מטושטשת בלי המשקפיים אלא תמונה חדה של סרט רגיל.
אני עם מקרן אפסון 9200 חדש, רסיבר DENON שדרכו עובר ה HDMI (הרסיבר לא מוגדר לתלת מימד, הוא מלפני 4 שנים). הכבלי HDMI הם כבלי 1.3.
האם בזמן שהסרט רץ אני צריך להעביר את המקרן למצב כלשהו או שהמקרן אמור לעבור אוטומטית לתלת מימד? כמו שאני מעביר את המקרן למצב SBS בסרט SBS ? מבחינת המקרן המצב תלת מימד שלו מופעל וגם מבחינת הסטרימר המצב של תמיכה בתלת מימד מופעל.
למישהו רעיון לפתרון ?
ערב טוב ותודה מראש על העזרה
קיבלתי היום בשעה טובה את ה DUNE303 .
הכל עובד פיקס חוץ מהצגה של קבצי ISO תלת מימד. הסטרימר מציג אותם כאילו הם קבצי 2D . כלומר אני אפילו לא רואה תמונה מטושטשת בלי המשקפיים אלא תמונה חדה של סרט רגיל.
אני עם מקרן אפסון 9200 חדש, רסיבר DENON שדרכו עובר ה HDMI (הרסיבר לא מוגדר לתלת מימד, הוא מלפני 4 שנים). הכבלי HDMI הם כבלי 1.3.
האם בזמן שהסרט רץ אני צריך להעביר את המקרן למצב כלשהו או שהמקרן אמור לעבור אוטומטית לתלת מימד? כמו שאני מעביר את המקרן למצב SBS בסרט SBS ? מבחינת המקרן המצב תלת מימד שלו מופעל וגם מבחינת הסטרימר המצב של תמיכה בתלת מימד מופעל.
למישהו רעיון לפתרון ?
ערב טוב ותודה מראש על העזרה
-
topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
עדכון. בחיבור ישיר בין הסטרימר למקרן בכבל HDMI 1.4 ה ISO תלת מימד מוצג בצורה פנטסטית. בהחלפת כל הכבלי HDMI לכבלי HDMI1.4 אבל עדיין במעבר דרך הרסיבר של דנון, התלת מימד מוצג כדו מימד. מסקנה מתבקשת - כדי להציג ISO תלת מימד, חייבים רסיבר שתומך בכך או למצוא דרך לעקוף את הרסיבר.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ברור שצריך רסיבר תומך???topprojector כתב:עדכון. בחיבור ישיר בין הסטרימר למקרן בכבל HDMI 1.4 ה ISO תלת מימד מוצג בצורה פנטסטית. בהחלפת כל הכבלי HDMI לכבלי HDMI1.4 אבל עדיין במעבר דרך הרסיבר של דנון, התלת מימד מוצג כדו מימד. מסקנה מתבקשת - כדי להציג ISO תלת מימד, חייבים רסיבר שתומך בכך או למצוא דרך לעקוף את הרסיבר....
חייבים שלרסיבר יהיה HDMI 1.4
ISTARMINI - ממש לא חייב .
בעיקרון מספיק רסיבר שתומך ב-1.3a (גרסה 1.4 בעצם מוסיפה את ה-RC בשמע) .
לי יש רסיבר DENON 1908 וראיתי איתו לא מעט סרטי 3D .
מה הדגם של הרסיבר שלך ??
יכול להיות שהכבל שלך שהיה 1.3 - אולי הוא גרם לבעיה .
מה הדגם של הרסיבר שלך ??
יכול להיות שהכבל שלך שהיה 1.3 - אולי הוא גרם לבעיה .
נערך לאחרונה על ידי movieman ב 13/03/2014 14:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
כנראה ה a זו הבעיה אצלו.movieman כתב:ISTARMINI - ממש לא חייב .
מה הדגם של הרסיבר שלך ??
יכול להיות שהכבל שלך שהיה 1.3 - אולי הוא גרם לבעיה ....