HOT פייבר בוק - כמה זה באמת עולה לנו בתור צרכנים?
-
MisterMe
-
- חבר פעיל

- תגובות: 74
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלום לכולם, אשמח אם כל מי שכבר קיבל את הפייברבוקס ישתך את חברי הפורום איזה חבילה קיימת לו וכמה משלם אם בכלל על הפייבר בוקס כל חודש.
אני התקשרתי ויש לי חבילת טריפל עם תשתית 100MB טלפון ללא הגבלה וטלויזיה חוץ מפלייבוי והספורט הכל פתוח לי.
2 ממירי HD כאשר אחד מהם הוא גם מקליט. + VOD וממני ביקשו 60 ש''ח תשלום חודשי על הממיר אם אקח אותו
והתקנה של 350 ש''ח עם אפשרות לפרוס 6 תשלומים את ההתקנה. כמו כן זמן ההתקנה של הפייברבוקס בבית הלקוח לפחות שעתיים עבודה.
לדברי הנציג שאיתו דיברתי אני משלם היום 351 ש''ח (נשמע לי מוזר כי זכור לי שהיה לי סביב ה 380.
ולכל לקוח לפי התוכנית שלו הפייברבוקס משתה.
הצלחתי להוציא ממנו כי במידה והיה לי חבילה כוללת שעולה 400 ש''ח לא הייתי צריך להוסיף על הפייבר בוקס כלום.
כמובן שסירבתי בנימוס כי זו גניבה.
אני יכול להסתדר גם בלי הממיר הזה.
יש לי בבי ט הוט בוקס לגלישה וחוץ מתכונת ה START NEXT וה גלישה בטלויזיה הממיר לא באמץת נותן משהו משמעותי יותר מדי (מלבד הבלוריי ואפליקציית המסארטפון לממיר)
מהההצעות שהציעו לכם?
האם בתור כאלו שהתקינו להם את הממיר בבית באמת טכנאי דרוש?
מלבד חיבור לקיר וחיבור קו הטלפון והפעלת הממיר כראוטר יש עוד דברים שבגללם צריך טכנאי כזה יקר?
אני התקשרתי ויש לי חבילת טריפל עם תשתית 100MB טלפון ללא הגבלה וטלויזיה חוץ מפלייבוי והספורט הכל פתוח לי.
2 ממירי HD כאשר אחד מהם הוא גם מקליט. + VOD וממני ביקשו 60 ש''ח תשלום חודשי על הממיר אם אקח אותו
והתקנה של 350 ש''ח עם אפשרות לפרוס 6 תשלומים את ההתקנה. כמו כן זמן ההתקנה של הפייברבוקס בבית הלקוח לפחות שעתיים עבודה.
לדברי הנציג שאיתו דיברתי אני משלם היום 351 ש''ח (נשמע לי מוזר כי זכור לי שהיה לי סביב ה 380.
ולכל לקוח לפי התוכנית שלו הפייברבוקס משתה.
הצלחתי להוציא ממנו כי במידה והיה לי חבילה כוללת שעולה 400 ש''ח לא הייתי צריך להוסיף על הפייבר בוקס כלום.
כמובן שסירבתי בנימוס כי זו גניבה.
אני יכול להסתדר גם בלי הממיר הזה.
יש לי בבי ט הוט בוקס לגלישה וחוץ מתכונת ה START NEXT וה גלישה בטלויזיה הממיר לא באמץת נותן משהו משמעותי יותר מדי (מלבד הבלוריי ואפליקציית המסארטפון לממיר)
מהההצעות שהציעו לכם?
האם בתור כאלו שהתקינו להם את הממיר בבית באמת טכנאי דרוש?
מלבד חיבור לקיר וחיבור קו הטלפון והפעלת הממיר כראוטר יש עוד דברים שבגללם צריך טכנאי כזה יקר?
הם בכוונה גובים עכשיו מחירים כאלה כי הם יודעים שיש מספר לא מבוטל של לקוחות שיהיו מוכנים לשלם על זה. עוד כמה חודשים אתה תראה איך המחיר צונח ואיך מחיר ההתקנה נחתך בחצי ואף מוצע בחינם.
ההתקנה לא לוקחת שעתיים. זה אמור לקחת גג חצי שעה ואם יש בעיות אז גג תוך שעה והטכנאי כבר בחוץ.
אני קיבלתי את הפייבר בוקס ללא עלות עם התקנה חינם אבל אני לא דוגמה [:
ההתקנה לא לוקחת שעתיים. זה אמור לקחת גג חצי שעה ואם יש בעיות אז גג תוך שעה והטכנאי כבר בחוץ.
אני קיבלתי את הפייבר בוקס ללא עלות עם התקנה חינם אבל אני לא דוגמה [: