קניית טרמפולינה
שלום.
אני רוצה לרכוש טרמפולינה ואשמח לחוות דעת לגבי:
גודל: האם 3 מטר מספק או לקחת 4? יש לי אופציה להביא 4 במחיר של 1200 ש"ח אבל זה יחסום לי חלק נכבד מהחצר.
רשת: שמעתי דעות לכאן ולכאן לגבי סוג הרשת (חיצוני או פנימי). בעוד שברשת פנימית אין סיכוי לקפוץ על הקפיצים ניתן ללכת מסביב לטרמפולינה (ראיתי את הבן שלי וחברים עושים זאת במו עיני אצל חברים). מן הצד השני רשת חיצונית משמעותה כי ניתן לקפוץ על הקפיצים ואז חייבים מגן קפיצים טוב.
אחריות - לדעתי כל האחריות שווה לת&&&. במילא לדברים שמתבלים (רשת, מגן קפיצים וכו) נותנים רק שנה אחריות. מישהו חושב אחרת?
כל טיפ אחר יתקבל בברכה.
אני רוצה לרכוש טרמפולינה ואשמח לחוות דעת לגבי:
גודל: האם 3 מטר מספק או לקחת 4? יש לי אופציה להביא 4 במחיר של 1200 ש"ח אבל זה יחסום לי חלק נכבד מהחצר.
רשת: שמעתי דעות לכאן ולכאן לגבי סוג הרשת (חיצוני או פנימי). בעוד שברשת פנימית אין סיכוי לקפוץ על הקפיצים ניתן ללכת מסביב לטרמפולינה (ראיתי את הבן שלי וחברים עושים זאת במו עיני אצל חברים). מן הצד השני רשת חיצונית משמעותה כי ניתן לקפוץ על הקפיצים ואז חייבים מגן קפיצים טוב.
אחריות - לדעתי כל האחריות שווה לת&&&. במילא לדברים שמתבלים (רשת, מגן קפיצים וכו) נותנים רק שנה אחריות. מישהו חושב אחרת?
כל טיפ אחר יתקבל בברכה.
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
יש לי שלושה מטר עם רשת פנימית (הקפיצים בחוץ). העסק כבר שנתיים במרפסת עם שמש כל היום וזה עדיין שורד ונראה סביר
חוץ מזה מה הייתרון בללכת מסביב? או לקפוץ על הקפיצים? מיותר הנושא הזה....
את שלי רכשתי בחיפה אצל גיל ספורט ולא הייתה לי בעייה עם השרות שלהם עד היום
חוץ מזה מה הייתרון בללכת מסביב? או לקפוץ על הקפיצים? מיותר הנושא הזה....
את שלי רכשתי בחיפה אצל גיל ספורט ולא הייתה לי בעייה עם השרות שלהם עד היום
לא הבנת את כוונתי. אני חושב שזה מצד אחד מסוכן ללכת מסביב (חשש לנפילה) אך מצד שני מסוכן גם לקפוץ על הקפיצים. אין שום ייתרון! השאלה היא איפה החיסרון יותר קטן.erlich01 כתב:חוץ מזה מה הייתרון בללכת מסביב? או לקפוץ על הקפיצים? מיותר הנושא הזה.......
מאחר וילדים קטנים הם אלה שקופצים לא סומך על שיקול דעת...
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
אני בן 36 ועדיין נהנה מלקפוץ בטרמפולינהshaharza כתב:......
מאחר וילדים קטנים הם אלה שקופצים לא סומך על שיקול דעת......
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason