חנות גיימינג חדשה GAMING LAND

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
puma1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #1 

חיפשתי לקנות PS4, וכל מקום שהלכתי אמרו לי שאין במלאי, מצאתי חנות ביהוד שאמרו לי שיש להם זמין במלאי מיידי ואפשר לבוא לקנות, המוכר אמר שהם פתחו לא מזמן, יש להם גם קונסולות ישנות, כמו GENISIS, NES, N64, ממש מעלה זכרונות, ממליץ בחום על החנות והמוכר, אין להם עדיין אתר, אבל ניתן למצוא אותם בפייסבוק

https://www.facebook.com/pages/Gaming-L ... 2140792120

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

כמה עלתה הPS4?

puma1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

עלתה 2800 כולל קילזון, וגם קיבלתי ממנו הנחה על שלט נוסף ועוד כמה דברים שקניתי

לירון30
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

לא מדובר באחריות יבואן רשמי.
נא לשים לב.

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #5 

אם לא מדובר באחריות יבואן רשמי אין כל סיבה לקנות ממנו הוא לא מיוחד, יש גם באנג'ויסטיק.

puma1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

כבר ראינו מה שווה אחריות של יבואן רשמי (תעבור על השרשורים בפורום מסחר) וגם לא חסרות תלונות על ישפאר עם ה-PS3, מה גם שהמלאי שלהם נגמר ולא יתחדש בזמן הקרוב, והאחריות אצל כולם (כולל ישפאר) רק לשנה, ככה שזה בטח לא מטריד אותי

puma1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

DorM כתב:אם לא מדובר באחריות יבואן רשמי אין כל סיבה לקנות ממנו הוא לא מיוחד, יש גם באנג'ויסטיק.
...
כל המקומות שאני בדקתי לא היה במלאי, מה גם שקיבלתי אחלה שירות, שלא כמו אנגויסטיק ששם חלק מהמוכרים עושים לך טובה שמתייחסים אליך (ככה זה שאתה עובד ברשת וזאת לא החנות שלך, לא ממש מעניין אותך להשקיע בלקוחות)

לירון30
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

אבל פה מדובר ביבוא מקביל של קאיה .
יש מקומות כמו VGS למשל שהאחריות היא לא של ישפאר אבל אם מתקלקל אז הם מחליפים לך ולא שולחים אותך לקאיה.
אני מאד מקווה שסיכמת איתם שהן אחראים על תיקונים ושלא ישלחו אותך לשירות לקוחות של קאיה .

puma1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

VGS לא יחליפו לך קונסולה בגלל כל בעיה, יש להם מעבדה והם יתקנו אותה, עד כמה הם טובים יותר מקאיה אין לי מושג

מי שכל כך מדאיגה אותו האחריות יכול לחכות למאי, ויקנה עם אחריות של ישפאר (למרות שאני ממש לא מבין למה, במיוחד שמדובר בישפאר)

בכל מקרה, כל אחד יכול לקנות איפה שהוא רוצה, רק רציתי להמליץ על החנות, אני חיפשתי בכמה מקומות וכולם אמרו לי שבוע הבא, כמה ימים, תעשה הזמנה וכו'... שם אמרו לי שיש במלאי ואפשר לבוא לקחת, יש שם עוד הרבה דברים חוץ מ-PS4, ובכלל נראה שהמוכר מאוד אוהב את התחום ולא סתם מחפש לעשות עוד מכירה כמו רוב החנויות האלה שיצא לי לקנות בהם (במיוחד הרשתות) ובכלל מי שאוהב נוסטלגיה, ממליץ לבקר בחנות אם אתם באיזור, אפילו אם אתם לא צריכים לקנות כלום, פשוט מטורף כל הקונסולות הישנות שמוכרים שם, לא ראיתי עוד מקום בארץ שמוכר דברים כאלה

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”