חנות גיימינג חדשה GAMING LAND
חיפשתי לקנות PS4, וכל מקום שהלכתי אמרו לי שאין במלאי, מצאתי חנות ביהוד שאמרו לי שיש להם זמין במלאי מיידי ואפשר לבוא לקנות, המוכר אמר שהם פתחו לא מזמן, יש להם גם קונסולות ישנות, כמו GENISIS, NES, N64, ממש מעלה זכרונות, ממליץ בחום על החנות והמוכר, אין להם עדיין אתר, אבל ניתן למצוא אותם בפייסבוק
https://www.facebook.com/pages/Gaming-L ... 2140792120
https://www.facebook.com/pages/Gaming-L ... 2140792120
כבר ראינו מה שווה אחריות של יבואן רשמי (תעבור על השרשורים בפורום מסחר) וגם לא חסרות תלונות על ישפאר עם ה-PS3, מה גם שהמלאי שלהם נגמר ולא יתחדש בזמן הקרוב, והאחריות אצל כולם (כולל ישפאר) רק לשנה, ככה שזה בטח לא מטריד אותי
כל המקומות שאני בדקתי לא היה במלאי, מה גם שקיבלתי אחלה שירות, שלא כמו אנגויסטיק ששם חלק מהמוכרים עושים לך טובה שמתייחסים אליך (ככה זה שאתה עובד ברשת וזאת לא החנות שלך, לא ממש מעניין אותך להשקיע בלקוחות)DorM כתב:אם לא מדובר באחריות יבואן רשמי אין כל סיבה לקנות ממנו הוא לא מיוחד, יש גם באנג'ויסטיק....
אבל פה מדובר ביבוא מקביל של קאיה .
יש מקומות כמו VGS למשל שהאחריות היא לא של ישפאר אבל אם מתקלקל אז הם מחליפים לך ולא שולחים אותך לקאיה.
אני מאד מקווה שסיכמת איתם שהן אחראים על תיקונים ושלא ישלחו אותך לשירות לקוחות של קאיה .
יש מקומות כמו VGS למשל שהאחריות היא לא של ישפאר אבל אם מתקלקל אז הם מחליפים לך ולא שולחים אותך לקאיה.
אני מאד מקווה שסיכמת איתם שהן אחראים על תיקונים ושלא ישלחו אותך לשירות לקוחות של קאיה .
VGS לא יחליפו לך קונסולה בגלל כל בעיה, יש להם מעבדה והם יתקנו אותה, עד כמה הם טובים יותר מקאיה אין לי מושג
מי שכל כך מדאיגה אותו האחריות יכול לחכות למאי, ויקנה עם אחריות של ישפאר (למרות שאני ממש לא מבין למה, במיוחד שמדובר בישפאר)
בכל מקרה, כל אחד יכול לקנות איפה שהוא רוצה, רק רציתי להמליץ על החנות, אני חיפשתי בכמה מקומות וכולם אמרו לי שבוע הבא, כמה ימים, תעשה הזמנה וכו'... שם אמרו לי שיש במלאי ואפשר לבוא לקחת, יש שם עוד הרבה דברים חוץ מ-PS4, ובכלל נראה שהמוכר מאוד אוהב את התחום ולא סתם מחפש לעשות עוד מכירה כמו רוב החנויות האלה שיצא לי לקנות בהם (במיוחד הרשתות) ובכלל מי שאוהב נוסטלגיה, ממליץ לבקר בחנות אם אתם באיזור, אפילו אם אתם לא צריכים לקנות כלום, פשוט מטורף כל הקונסולות הישנות שמוכרים שם, לא ראיתי עוד מקום בארץ שמוכר דברים כאלה
מי שכל כך מדאיגה אותו האחריות יכול לחכות למאי, ויקנה עם אחריות של ישפאר (למרות שאני ממש לא מבין למה, במיוחד שמדובר בישפאר)
בכל מקרה, כל אחד יכול לקנות איפה שהוא רוצה, רק רציתי להמליץ על החנות, אני חיפשתי בכמה מקומות וכולם אמרו לי שבוע הבא, כמה ימים, תעשה הזמנה וכו'... שם אמרו לי שיש במלאי ואפשר לבוא לקחת, יש שם עוד הרבה דברים חוץ מ-PS4, ובכלל נראה שהמוכר מאוד אוהב את התחום ולא סתם מחפש לעשות עוד מכירה כמו רוב החנויות האלה שיצא לי לקנות בהם (במיוחד הרשתות) ובכלל מי שאוהב נוסטלגיה, ממליץ לבקר בחנות אם אתם באיזור, אפילו אם אתם לא צריכים לקנות כלום, פשוט מטורף כל הקונסולות הישנות שמוכרים שם, לא ראיתי עוד מקום בארץ שמוכר דברים כאלה