הזנת 'קוד אבטחה' בכניסה לאתר

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
שלח תגובה
Psy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אם יש אפשרות לפחות להוסיף לחצן רענון לתמונה הלא ברורה ב90% מהמקרים שאני 'זוכה' לקבל כשאני מתחבר לאתר.
לא יודע אם זה רק אצלי אבל הרבה פעמים אני נתקל בתמונות לא ברורות (תמיד יש איזה פסים או משהו על ספרה שיכולה להיות 2 אפשרויות לפחות)
בקיצור היה יותר טוב אם היו מחליפים את הדרעק הזה למשהו אחר אבל לפחות להוסיף לחצן שישנה את התמונה למשהו אחר.

amirss
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1065
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #2 

Psy כתב:אם יש אפשרות לפחות להוסיף לחצן רענון לתמונה הלא ברורה ב90% מהמקרים שאני 'זוכה' לקבל כשאני מתחבר לאתר.
לא יודע אם זה רק אצלי אבל הרבה פעמים אני נתקל בתמונות לא ברורות (תמיד יש איזה פסים או משהו על ספרה שיכולה להיות 2 אפשרויות לפחות)
בקיצור היה יותר טוב אם היו מחליפים את הדרעק הזה למשהו אחר אבל לפחות להוסיף לחצן שישנה את התמונה למשהו אחר.
...

+1 (Y)

Psy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

לא יודע אם אני היחידי שה'קוד אבטחה הזה' מעצבן אותו [ואת אמיר], אבל זה ממש מתסכל לנסות להיכנס 3-5 פעמים בכל התחברות בגלל שה"קוד" לא ברור בעליל.
אם לפחות היה לחצן רענון או יותר טוב - להחליף את החרא [תסלחו לי על הביטוי] תמונות שיש לכם במאגר הרנדומלי, למשהו יותר קריא וברור.
כבר יצא לי להיות בעשרות אם לא מאות אתרים שמשתמשים בCAPTCHA שונים מכל הסוגים, לאתר הנ"ל יש את הסוג הגרוע מכולם.

אישית כבר לא מעט פעמים ויתרתי על להתחבר לאתר בגלל שלא היה לי כבר כוח להתעסק עם זה...אבל שוב, אולי זה רק אני.

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #4 

מסכים, בנוסף לזה שהתמונה לרוב לא ברורה, היא גם קטנה מאוד.

avilavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1019
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #5 

מה הבעיה לעשות רענן? (F5)
עכשיו בדקתי וזה מחליף את התמונה
ואת התמונה רואים לפני שממלאים את הטופס כך שלא צריך למלא אותו כל פעם מחדש

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78842
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #6 

1. הסיבה לקוד זה הצורך להמנע מטרולים. יש לנו גם ככה מתקפות גדולות של טרולים על האתר ואנחנו לא צריכים עוד מחו"ל. ככל שזה קל יותר לקריאה, כך גם מערכות אוטומטיות מוצאות את זה קל.
2. אכן, F5 מרפרש את התמונה
3. ממליץ להרשם או לקשר את החשבון שלכם באתר לפייסבוק. ככה לא צריך להקליד את הקוד אף פעם.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78842
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #7 

הוספתי יכולת להקליק על התמונה וזה ירפרש את המסך.

שלח תגובה

חזור אל “כללי”