הזנת 'קוד אבטחה' בכניסה לאתר
אם יש אפשרות לפחות להוסיף לחצן רענון לתמונה הלא ברורה ב90% מהמקרים שאני 'זוכה' לקבל כשאני מתחבר לאתר.
לא יודע אם זה רק אצלי אבל הרבה פעמים אני נתקל בתמונות לא ברורות (תמיד יש איזה פסים או משהו על ספרה שיכולה להיות 2 אפשרויות לפחות)
בקיצור היה יותר טוב אם היו מחליפים את הדרעק הזה למשהו אחר אבל לפחות להוסיף לחצן שישנה את התמונה למשהו אחר.
לא יודע אם זה רק אצלי אבל הרבה פעמים אני נתקל בתמונות לא ברורות (תמיד יש איזה פסים או משהו על ספרה שיכולה להיות 2 אפשרויות לפחות)
בקיצור היה יותר טוב אם היו מחליפים את הדרעק הזה למשהו אחר אבל לפחות להוסיף לחצן שישנה את התמונה למשהו אחר.
Psy כתב:אם יש אפשרות לפחות להוסיף לחצן רענון לתמונה הלא ברורה ב90% מהמקרים שאני 'זוכה' לקבל כשאני מתחבר לאתר.
בקיצור היה יותר טוב אם היו מחליפים את הדרעק הזה למשהו אחר אבל לפחות להוסיף לחצן שישנה את התמונה למשהו אחר....
+1
לא יודע אם אני היחידי שה'קוד אבטחה הזה' מעצבן אותו [ואת אמיר], אבל זה ממש מתסכל לנסות להיכנס 3-5 פעמים בכל התחברות בגלל שה"קוד" לא ברור בעליל.
אם לפחות היה לחצן רענון או יותר טוב - להחליף את החרא [תסלחו לי על הביטוי] תמונות שיש לכם במאגר הרנדומלי, למשהו יותר קריא וברור.
כבר יצא לי להיות בעשרות אם לא מאות אתרים שמשתמשים בCAPTCHA שונים מכל הסוגים, לאתר הנ"ל יש את הסוג הגרוע מכולם.
אישית כבר לא מעט פעמים ויתרתי על להתחבר לאתר בגלל שלא היה לי כבר כוח להתעסק עם זה...אבל שוב, אולי זה רק אני.
אם לפחות היה לחצן רענון או יותר טוב - להחליף את החרא [תסלחו לי על הביטוי] תמונות שיש לכם במאגר הרנדומלי, למשהו יותר קריא וברור.
כבר יצא לי להיות בעשרות אם לא מאות אתרים שמשתמשים בCAPTCHA שונים מכל הסוגים, לאתר הנ"ל יש את הסוג הגרוע מכולם.
אישית כבר לא מעט פעמים ויתרתי על להתחבר לאתר בגלל שלא היה לי כבר כוח להתעסק עם זה...אבל שוב, אולי זה רק אני.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
1. הסיבה לקוד זה הצורך להמנע מטרולים. יש לנו גם ככה מתקפות גדולות של טרולים על האתר ואנחנו לא צריכים עוד מחו"ל. ככל שזה קל יותר לקריאה, כך גם מערכות אוטומטיות מוצאות את זה קל.
2. אכן, F5 מרפרש את התמונה
3. ממליץ להרשם או לקשר את החשבון שלכם באתר לפייסבוק. ככה לא צריך להקליד את הקוד אף פעם.
2. אכן, F5 מרפרש את התמונה
3. ממליץ להרשם או לקשר את החשבון שלכם באתר לפייסבוק. ככה לא צריך להקליד את הקוד אף פעם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים