מחפש מידע על סמארטפונים זולים עד 1000 שח
שלום
אני מעוניין לקנות סמארטפון זול יחסית עד 1000 שקל, ואני מחפש משהו אמין וטוב יחסית למחיר הזה. אני יודע שקיימים בשוק טלפונים חדשים שעולים ככה (וואווי וכאלה), אפילו עם טאץ', אבל הייתי מעוניין לשמוע המלצות בנושא.. חשוב שיהיה ממשק בעברית ונוח לשימוש גם למישהו מבוגר שפחות מתעסק עם כל הדברים שיש לטלפון להציע (אבל עדיין מחפש להפעיל אפליקציות מסויימות כמו ווייז וכו').
המלצות יתקבלו בברכה
תודה רבה
אני מעוניין לקנות סמארטפון זול יחסית עד 1000 שקל, ואני מחפש משהו אמין וטוב יחסית למחיר הזה. אני יודע שקיימים בשוק טלפונים חדשים שעולים ככה (וואווי וכאלה), אפילו עם טאץ', אבל הייתי מעוניין לשמוע המלצות בנושא.. חשוב שיהיה ממשק בעברית ונוח לשימוש גם למישהו מבוגר שפחות מתעסק עם כל הדברים שיש לטלפון להציע (אבל עדיין מחפש להפעיל אפליקציות מסויימות כמו ווייז וכו').
המלצות יתקבלו בברכה
תודה רבה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ההמלצה שלי היא מוטורולה Moto G, בהזמנה מהחנויות Clove או Handtec הבריטיות ששולחות ישירות לארץ.
אם תבחר במשלוח בדואר רשום, המחיר הכולל יהיה 800-1100 ש"ח, לפי מצב המכס.
אם תבחר במשלוח בדואר רשום, המחיר הכולל יהיה 800-1100 ש"ח, לפי מצב המכס.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לינק ל-Handtec, למשל:
http://www.handtec.co.uk/motorola-moto-g-8gb.html
http://www.handtec.co.uk/motorola-moto-g-8gb.html
מצטרף להמלצה על ה - MOTO G מכשיר מדהים ביחס למחיר שלו .
הגודל מעולה ולא גדול מדי (לטעמי האישי שמכשירי ה5" קצת גדולים לי מדי בכיס..) , והמפרט ממש טוב ביחס למחיר.
בביקורות הוא מצליח לעקוף / להשתוות לא מעט מכשירים שעולים כמעט פי שתיים ממנו.
הנקודות החלשות שלו הם בעיקר עניין המצלמה שדי בסיסית ביחס לספינות הדגל של ימינו, וכמובן זה שאין לו SD , (את עניין ה4G אני לא מזכיר כי הוא מעט פחות רלוונטי כרגע) , זכרון של 1GB RAM נותן את כל מה שצריך כיום - אבל ברור שזה לא ה2GB שיש בלא מעט מכשירים כיום.
בצד הפלוס מקבלים מכשיר נקי יחסית (בלי ממשקים מיותרים - אלה גוגל נקי כמעט) - בגרסה החדשה מקבלים כבר 4.4.2 מותקן מראש (GOOGLE PLAY EDITION - או GPE בקיצור..) , מכשיר עמיד וטוב , עם בטריה שמחזיק יום פעילות מלא ++
בקיצור בדיוק מה שהיתי צריך..
קניתי דרך BUY2USA - ב 1049 ₪ עד הבית (גרסת GPE GLOBAL 8GB)
מאוד מוצלח לדעתי.
הגודל מעולה ולא גדול מדי (לטעמי האישי שמכשירי ה5" קצת גדולים לי מדי בכיס..) , והמפרט ממש טוב ביחס למחיר.
בביקורות הוא מצליח לעקוף / להשתוות לא מעט מכשירים שעולים כמעט פי שתיים ממנו.
הנקודות החלשות שלו הם בעיקר עניין המצלמה שדי בסיסית ביחס לספינות הדגל של ימינו, וכמובן זה שאין לו SD , (את עניין ה4G אני לא מזכיר כי הוא מעט פחות רלוונטי כרגע) , זכרון של 1GB RAM נותן את כל מה שצריך כיום - אבל ברור שזה לא ה2GB שיש בלא מעט מכשירים כיום.
בצד הפלוס מקבלים מכשיר נקי יחסית (בלי ממשקים מיותרים - אלה גוגל נקי כמעט) - בגרסה החדשה מקבלים כבר 4.4.2 מותקן מראש (GOOGLE PLAY EDITION - או GPE בקיצור..) , מכשיר עמיד וטוב , עם בטריה שמחזיק יום פעילות מלא ++
בקיצור בדיוק מה שהיתי צריך..
קניתי דרך BUY2USA - ב 1049 ₪ עד הבית (גרסת GPE GLOBAL 8GB)
מאוד מוצלח לדעתי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני ממליץ לקנות רק מהחנויות הבריטיות, כי הגירסה האמריקאית (כולל זאת שנקראת GLOBAL) מגיעה ללא ממשק עברי מובנה (אך עם תמיכה בהקלדה וקריאת תוכן בעברית).
מי אמר לך את השטות הזאת ? ה GPE שואל אותך בהפעלה הראשונית את שפת הממשק - ויש שם גם עברית !pixies כתב:אני ממליץ לקנות רק מהחנויות הבריטיות, כי הגירסה האמריקאית (כולל זאת שנקראת GLOBAL) מגיעה ללא ממשק עברי מובנה (אך עם תמיכה בהקלדה וקריאת תוכן בעברית)....
כמו כל נקסוס4/5 ...
רוצה צילום מסך להוכחה ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ה"שטות" מנסיון אישי. אני ועוד מישהו הזמנו מאמזון US את גירסת ה-GLOBAL וקיבלנו טלפון עם רום ללא ממשק עברי.
יכול להיות שישירות מ-buy2usa מקבלים מכשיר עם רום הכולל עברית.
בכל מקרה, מאנגליה יוצא בד"כ יותר זול, קצת פחות מ-800 ש"ח כולל הכל לדגם ה-8GB אם מזמינים בדואר רשום והמכס לא "דוגם" את החבילה.
יכול להיות שישירות מ-buy2usa מקבלים מכשיר עם רום הכולל עברית.
בכל מקרה, מאנגליה יוצא בד"כ יותר זול, קצת פחות מ-800 ש"ח כולל הכל לדגם ה-8GB אם מזמינים בדואר רשום והמכס לא "דוגם" את החבילה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הנתונים שלו נראים בסה"כ טובים, אבל התמיכה שלו בתדרי דור שלישי היא רק 850 ו-2100, מה שאומר שלא תוכל לעבור באופן חופשי בין החברות ולקבל קליטה מלאה בכל מקום.
מומלץ לרכוש טלפון שבדור השלישי שלו (3G / HSPA / WCDMA) יש תמיכה ב-850, 900 ו-2100 (לא להתבלבל עם תדרים נתמכים בדור שני או GSM, הם לא רלוונטיים).
למוטו G יש את כל התדרים הנ"ל.
מומלץ לרכוש טלפון שבדור השלישי שלו (3G / HSPA / WCDMA) יש תמיכה ב-850, 900 ו-2100 (לא להתבלבל עם תדרים נתמכים בדור שני או GSM, הם לא רלוונטיים).
למוטו G יש את כל התדרים הנ"ל.
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
הי
לדעתי אתה יכול למצוא בפורום של Iandroid קצת מידע על הטלפון הזה
http://iandroid.co.il/forum/post1126787.html#p1126787
לדעתי אתה יכול למצוא בפורום של Iandroid קצת מידע על הטלפון הזה
http://iandroid.co.il/forum/post1126787.html#p1126787