שאלה - אפשר לחבר את הממיר של יס לxbmc ?
לא לעבור בין מסכים ..mp3lll כתב:מה הטעם?...
לדוגמא הוא ראה סרט בxbmc במקום לעבור לchannel אחר או משהו כזה הוא יכול להיכנס לו בכיף בממשק של xbmc ולראות ..
חברים, התשובה היא - כן.
מה צריך: כרטיס לכידת מסך במחשב הxbmc אליו מתחבר כבל מוצא הוידאו של הממיר.
לאחר מכן- יש להתקין נגן טלביזיה שxbmc תומך בו כ back end server + לאפשר באפשרויות של Xbmc את פונקציית ה tv/pvr.
לאחר הדברים לעיל יש אינטגרציה מלאה של טלביזיה ב xbmc.
מה בכל זאת? לא טריביאלי עדיין לקנפג הכל.
בהצלחה
לאחר מכן- יש להתקין נגן טלביזיה שxbmc תומך בו כ back end server + לאפשר באפשרויות של Xbmc את פונקציית ה tv/pvr.
בהצלחה
יש דוגמא לכרטיס לכידת מסך למאק ?YAG כתב:חברים, התשובה היא - כן.
בהצלחה...
מחיר? סדר גודל?
ודבר שני , מזאת אומרת לקנפג הכל ?!
לפי הדברים שלך אני מבין שאתה מגדיר את זה פעם אחת וזה מופיע לך בpvr
?
- tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
היה כאן משתמש בשם Shed שעשה כך עם mythtv (שיש לו תוסף המתממשק לXBMC).
תקנה כרטיס לכידת טלויזיה פשוט (טווח המחירים תלוי בסוג הכרטיס. הפשוטים עולים בסביבות 150ש"ח). אתה מחבר מהממיר לכרטיס הטלויזיה.
אני יודע שShed השתמש בשרת של mythtv, היה צריך להגדיר ידנית את הערוצים פעם אחת ואח"כ זה פשוט עבד. אני מניח שניתן לעשות זאת עם שרתי טלויזיה אחרים.
יכול להיות שניתן גם לקנות קורא כרטיסים ואז לדלג על הצורך בממיר עצמו, אבל זה כבר יותר מורכב.
תקנה כרטיס לכידת טלויזיה פשוט (טווח המחירים תלוי בסוג הכרטיס. הפשוטים עולים בסביבות 150ש"ח). אתה מחבר מהממיר לכרטיס הטלויזיה.
אני יודע שShed השתמש בשרת של mythtv, היה צריך להגדיר ידנית את הערוצים פעם אחת ואח"כ זה פשוט עבד. אני מניח שניתן לעשות זאת עם שרתי טלויזיה אחרים.
יכול להיות שניתן גם לקנות קורא כרטיסים ואז לדלג על הצורך בממיר עצמו, אבל זה כבר יותר מורכב.