ייעוץ בקשר לקניית נגן
שלום! אני מיתלבט בין שני נגנים ה-fiio x3 וה-ak100 mk2 הנגן יחובר לאוזניות של shure se846 אני מתכוון להוריד שירים באיכות גבוהה כגון: flac ושירים באיכות 320kbps השאלה שלי היא אם אני ינגן שיר באיכות flac ב-fiio ולאחר מכן אני ינגן את אותו שיר ב-ak100 האם יהיה שוני באיכות הצליל שאני ישמע? 
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
X3 יש סאונד יותר "כיפי" ...
AK100 יש סאונד קצת יותר reference. (נקי יותר, מדויק ומפורט יותר, אבל עם פחות באס לעומת הX3 ...)
וגם יציאת האוזניות שלו תהיה מעולה לאוזניות כמו הse846 שלך
אבל אל תשכח שהAK100 עולה הרבה יותר, אתה רוצה תמורה טובה למחיר? אז קח את הX3.
AK100 יש סאונד קצת יותר reference. (נקי יותר, מדויק ומפורט יותר, אבל עם פחות באס לעומת הX3 ...)
וגם יציאת האוזניות שלו תהיה מעולה לאוזניות כמו הse846 שלך
אבל אל תשכח שהAK100 עולה הרבה יותר, אתה רוצה תמורה טובה למחיר? אז קח את הX3.
תמיד רציתי לשאול ולא ידעתי איך.
האם אפשר לסמוך על הביקורות בhead fi ? כלומר יש מצב שיש איזה אינטרס של מסחר?
לא שאני ממש חושד אבל אני חושב שהביקורות שם יותר מידי נסחפות בשבחים, כגון על ה fiio x3 וה dunu dn1000
אני גם רואה שלפעמים היצרן נותן את המוצר למשתמשים וותיקים כדי שיתנו ביקורת, ואין לי מושג מה הולך מאוחורי זה.
אז לא ששמעתי שמועות שאני יכל להעיד וגם אף פעם לא הזמנתי מוצר שהומלץ מ head fi וראיתי שהדברים לא נכונים (חוץ מהcowon c2 שלא אהבתי והdunu dn1000 שעוד לא הגיע) אבל אני מאמין שהרבה מהאנשים פה כן.
האם אפשר לסמוך על הביקורות בhead fi ? כלומר יש מצב שיש איזה אינטרס של מסחר?
לא שאני ממש חושד אבל אני חושב שהביקורות שם יותר מידי נסחפות בשבחים, כגון על ה fiio x3 וה dunu dn1000
אני גם רואה שלפעמים היצרן נותן את המוצר למשתמשים וותיקים כדי שיתנו ביקורת, ואין לי מושג מה הולך מאוחורי זה.
אז לא ששמעתי שמועות שאני יכל להעיד וגם אף פעם לא הזמנתי מוצר שהומלץ מ head fi וראיתי שהדברים לא נכונים (חוץ מהcowon c2 שלא אהבתי והdunu dn1000 שעוד לא הגיע) אבל אני מאמין שהרבה מהאנשים פה כן.
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
אני לא חושב שיש שם אינטרס של מסחרי, אפשר לסמוך על הביקורות שם, ואם אתה לא בטוח לגבי משהו ספציפי אתה יכול ליצור קשר בעזרת PM עם אנשים שם ולשאול, האנשים שם מאוד נחמדים, אני לא חושב שנתקלתי שם בהתעלמות ששאלתי משהו בפרטי אדם אחר (הבעיה היחידה שם זה שאתה יכול לטבוע בכמות המידע שיש שםnati8056 כתב:תמיד רציתי לשאול ולא ידעתי איך.
האם אפשר לסמוך על הביקורות בhead fi ? כלומר יש מצב שיש איזה אינטרס של מסחר?...
בקיצור אתה סתם חושש.