על איזה עמוס 3 להשתמש?
שלום למי שיש יס שיגיב בבקשה
כשנכנסים להגדרות בממיר yes hd אז יש שם הגדרות ואחרי זה הגדרות מתקדמות ואז הגדרת סיגנל ושם יש כל מיני שידורים של עמוס 2 ו 3 אז מה זה? וזה יכול לשפר משהו באיכות? ואם כן אז על איזה עמוס הכי עדיף לשים?
כשנכנסים להגדרות בממיר yes hd אז יש שם הגדרות ואחרי זה הגדרות מתקדמות ואז הגדרת סיגנל ושם יש כל מיני שידורים של עמוס 2 ו 3 אז מה זה? וזה יכול לשפר משהו באיכות? ואם כן אז על איזה עמוס הכי עדיף לשים?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אל תיגע בזה, אלא אם אתה רוצה לאבד את הסיגנל ולהזמין טכנאי אחרי זה. שום דבר שם לא ישפר לך את הסיגנל.
smallville4r כתב:אל תיגע בזה, אלא אם אתה רוצה לאבד את הסיגנל ולהזמין טכנאי אחרי זה. שום דבר שם לא ישפר לך את הסיגנל....
למה מאיפה אתה יודע? יכול להיות שאחד אחר ייתן לי סיגנל יותר טוב? ואולי איכות יותר טובה? אני מעדיף לחכות
למישהו שמתעסק בזה ומבין בזה
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אין בעיה. תשחק שם עד שתאבד את הסיגנל ותקרא לטכנאי שיסדר לך את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אין קשר ל-VOD. הוא מתקבל מחיבור האינטרנט שלך ולא מהלוויין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
pixies כתב:אין קשר ל-VOD. הוא מתקבל מחיבור האינטרנט שלך ולא מהלוויין....
אוקיי אם זה לא קשור לאינטרנט למה זה כן קשור אם יש באחד 170 ובשני 80 יהיה הבדל? זה יעשה שינוי באיכות? (דווקא נראה לי שזה ייתן איכות יותר טובה כי אם כל הסדרות והערוצים מופעלים דרך הלווין אז מן הסתם ככל שיהיה קליטה יותר טובה ככה כביכול אנחנו מנצלים יותר את האיכות לא?)
ה-VOD לא מהלווין! מה לא ברור? תנתק את המודם של האינטרנט בבית ותראה שה-VOD לא יעבוד לך בכלל...זה אחד החסרונות ב-YES...ה-VOD מנצל את האינטרנט שאתה משלם לחברה אחרת (אמנם חברת האם של YES אך עדיין...אבסורד)
בכל מקרה לגבי הגדרות עמוס 2 ו-3...בממירים הישנים אפשר לשחק ולראות את עוצמת הסיגנל...לא צריך טכנאי ולא נעליים...תפסיקו להפחיד אנשים פה.
בכל מקרה לגבי הגדרות עמוס 2 ו-3...בממירים הישנים אפשר לשחק ולראות את עוצמת הסיגנל...לא צריך טכנאי ולא נעליים...תפסיקו להפחיד אנשים פה.
minime כתב:ה-VOD לא מהלווין! מה לא ברור? תנתק את המודם של האינטרנט בבית ותראה שה-VOD לא יעבוד לך בכלל...זה אחד החסרונות ב-YES...ה-VOD מנצל את האינטרנט שאתה משלם לחברה אחרת (אמנם חברת האם של YES אך עדיין...אבסורד)
בכל מקרה לגבי הגדרות עמוס 2 ו-3...בממירים הישנים אפשר לשחק ולראות את עוצמת הסיגנל...לא צריך טכנאי ולא נעליים...תפסיקו להפחיד אנשים פה....
פעם הבאה תקרא את ההודעה האחרונה כי שם אמרתי
אוקיי אם זה לא קשור לאינטרנט למה זה כן קשור אם יש באחד 170 ובשני 80 יהיה הבדל? זה יעשה שינוי באיכות? (דווקא נראה לי שזה ייתן איכות יותר טובה כי אם כל הסדרות והערוצים מופעלים דרך הלווין אז מן הסתם ככל שיהיה קליטה יותר טובה ככה כביכול אנחנו מנצלים יותר את האיכות לא?)
איך יכול להיות שזה לא ישנה כלום! כאילו wtf באינטרנט אלחוטי אם יש לי 2 קווים ואז 5 קווים אני ירגיש בהבדל? ברור! אז מה פה שונה מה סיגנל של הלווין ששם זה יותר מורכב בגלל שמשם בא התכנים והאיכות! אז אני חוזר ואומר מי שמגיב שזה מישהו שמבין ולא מישהו שמגיב בגלל שראה מישהו אחר שאמר משהו
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני חוזר על מה שכתבתי קודם - אין קשר בין עוצמת הקליטה בצלחת הלוויין לאיכות התמונה בתכני VOD, וזה לא ישנה כלום שם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- RefaelMantsur
- עוסק בתחום

- תגובות: 320
- שם מלא: Refael Mantsur
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
חברים ,
בניגוד ל HOT שיש להם שרתים משלהם על תשתית הכבלים ,YES מתפעלת את שירותי הVOD שלה ע ל גבי האינטרנט
זה נקרא OTT .
מכיוון שיש להם שרתים אצלם אז הסרטים ב VOD נראים באיכות מדהימה לעומת שידורי לווין ..ששם יש דחיסה של תמונה ותעדוף רוחב פס
אני ל א חושב ששינוי עוצמת הלווין או לווין ישפיע,הרי זה הכל מגיע מYES שידורים מוצפנים .
לדעתי אין מה לגעת בקליטה בכלל .
בניגוד ל HOT שיש להם שרתים משלהם על תשתית הכבלים ,YES מתפעלת את שירותי הVOD שלה ע ל גבי האינטרנט
זה נקרא OTT .
מכיוון שיש להם שרתים אצלם אז הסרטים ב VOD נראים באיכות מדהימה לעומת שידורי לווין ..ששם יש דחיסה של תמונה ותעדוף רוחב פס
אני ל א חושב ששינוי עוצמת הלווין או לווין ישפיע,הרי זה הכל מגיע מYES שידורים מוצפנים .
לדעתי אין מה לגעת בקליטה בכלל .

רפאל מנצור
RefaelMantsur כתב:חברים ,
זה נקרא OTT .
לדעתי אין מה לגעת בקליטה בכלל ....
אוקיי תודה רבה על התגובה שלך רק חבל שזה לא ישנה משהו (כי לא רואים משהו אצל yes אז חשבתי שלהחליף לווין
ישפר את האיכות)
- RefaelMantsur
- עוסק בתחום

- תגובות: 320
- שם מלא: Refael Mantsur
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
ממש לא .
אצל הוט רואים מדהים בגלל שא ין להם מגבלת רוחב פס שידור כמו ב YES.
ב YES מקצצים ברוחב פס MBPS
ובגלל זה האיכות בערוצים רגילים וHD = סרח .
לא כמו ב VOD ששם יש להם שרתים משלהם אז האיכות מדהימה
לא כמו ב VOD ששם יש להם שרתים משלהם אז האיכות מדהימה

רפאל מנצור
RefaelMantsur כתב:ממש לא .
לא כמו ב VOD ששם יש להם שרתים משלהם אז האיכות מדהימה...
אהההה בגלל זה באמת מה שרואים ב vod באמת איכות טובה אבל שרואים סרט/סדרות בערוצים הרגילים באמת רואים
גרוע חבל אז שיס מקצצים ברוחב פס אתה חושב שבעתיד הם יסדרו את זה? כאילו זה מגבלה טכנולוגית או שזה פשוט
השקעה נטו?
RefaelMantsur כתב:ממש לא .
לא כמו ב VOD ששם יש להם שרתים משלהם אז האיכות מדהימה...
אהההה בגלל זה באמת מה שרואים ב vod באמת איכות טובה אבל שרואים סרט/סדרות בערוצים הרגילים באמת רואים
גרוע חבל אז שיס מקצצים ברוחב פס אתה חושב שבעתיד הם יסדרו את זה? כאילו זה מגבלה טכנולוגית או שזה פשוט
השקעה נטו?