חווית שירות בהתאם לציפיות :) | הוט טריפל FiberBox

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
YardenBenlulu פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 332
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

אהלן חברים חשוב לי לשתף פה את חווית השירות שקיבלתי מנציגת מכירות של הוט...

בתור חובב טכנולוגיה וחידושים רציתי לקבל מידע על המכשיר החדש של הוט והאמת ממש התכוונתי להצטרף אפילו אם זה לתקופת ניסיון, אבל היה חשוב לי להבין מה קורה בשאר הממירים בבית...
כידוע המכשיר החדש של הוט הוא מיועד לטלוויזיה אחת בלבד בבית, מעניין למה המוחות היצירתיים והכל כך טכנולוגיים בהוט לא חשבו על איך לשלב את הטכנולוגיה וליצור מכשיר "בן" לפייבר שיכיל את כל הפיצרים ללא המודם טלפון ומודם אינטרנט, אבל זה ביני לבין עצמי תוך כדי שיחה עם הנציגה שאני מנסה להבין אוקיי מגניב מה קורה עם שאר הטלוויזיות בבית, אני שואל אותה שאלה קצת מעבר ליכולת ההבנה שלה: "סליחה אז מה משמעות מתאם התקשורת MoCA שהוט השיקה במה הוא עוזר לי אם שאר הממירים של הוט אינם מכילים את היכולות הטכנולוגיות של הפייבר בוקס" כמובן שכמו כל נציגה טיפוסית של הוא היא אמרה לי רק שניה אני איתך ופה ניתקה לי את השיחה, חשוב לציין הנציגה ניסתה לתפוס אותי בבוקר 3 פעמים וביקשתי ממנה לחזור היא ידעה טוב מאוד אבל ברגע שהיא הבינה שאין לה תשובה לתת לי במקום לנסות וללמוד בתור נציגת מכירות היא בחרה בדרך הקצרה והבטוחה, ננתק וננסה לתפוס מישהו שקל יותר לדוג.

אז אני ממש לא כועס :)

להפך אני מאוד שמח שהנציגה הזו דאגה להזכיר לי שעם פייבר בוקס בלי פייבר בוקס חברת הוט היא עדיין אותה חברת הוט הבלתי נסבלת עם השירות הגרוע והיחס המזלזל עד כדי משפיל ללקוחות שלה וללקוחות שלה לעתיד.

תודה עדי :) בזכותך חסכת לי עוגמת נפש יקרה האמת? עוד שניה ונפלתי בפח והצטרפתי תודה תודה תודה !

נ.ב.
לחברי הפורום אומנם עדי לא נתנה לי תשובה אבל באמת זה המצב? לי בבית יש 8 ממירים של YES כיום: 4 TOTAL
ו 4 HD,
במחשבה פשוטה לעבור להוט אומר שרק טלוויזיה אחת תקבל יכולות מאוד יפות אבל מה עם השאר? האם ה HOT MAGIC HD יקבל יכולות נוספות? באמת שסתם מתעניין לא מתכוון להצטרף לחברה הזו כל עוד נשמתי בי :)

samiB
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

אכן אין כל ספק שהשקת ממיר הfiberbox ע"י הוט גרמה לתדהמה רבה ולהרבה פיות פעורים בקרב לקוחות ונציגי חברת yes.
חלק מנסיונות ההתמודדות על ההלם מתבטא בפתיחת שרשורים מהסוג הזה...
:wink:
נערך לאחרונה על ידי samiB ב 10/03/2014 3:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

Freedom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

במספר מקומות ברשת, וגם פה, הובהר כי יצא ממיר חדש נוסף.
כנראה, והגיוני, שזה יהיה "מיני פייבר בוקס".

ואף פעם אל תשאל נציגים של הוט, כלום, אפילו לא "כמה שילמתי בחודש האחרון"... :wink:

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #4 

נכון בהוט צריך להילחם על מה שאתה מבקש. אחרת איך תרגיש שהרווחת את זה?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”