בתור חובב טכנולוגיה וחידושים רציתי לקבל מידע על המכשיר החדש של הוט והאמת ממש התכוונתי להצטרף אפילו אם זה לתקופת ניסיון, אבל היה חשוב לי להבין מה קורה בשאר הממירים בבית...
כידוע המכשיר החדש של הוט הוא מיועד לטלוויזיה אחת בלבד בבית, מעניין למה המוחות היצירתיים והכל כך טכנולוגיים בהוט לא חשבו על איך לשלב את הטכנולוגיה וליצור מכשיר "בן" לפייבר שיכיל את כל הפיצרים ללא המודם טלפון ומודם אינטרנט, אבל זה ביני לבין עצמי תוך כדי שיחה עם הנציגה שאני מנסה להבין אוקיי מגניב מה קורה עם שאר הטלוויזיות בבית, אני שואל אותה שאלה קצת מעבר ליכולת ההבנה שלה: "סליחה אז מה משמעות מתאם התקשורת MoCA שהוט השיקה במה הוא עוזר לי אם שאר הממירים של הוט אינם מכילים את היכולות הטכנולוגיות של הפייבר בוקס" כמובן שכמו כל נציגה טיפוסית של הוא היא אמרה לי רק שניה אני איתך ופה ניתקה לי את השיחה, חשוב לציין הנציגה ניסתה לתפוס אותי בבוקר 3 פעמים וביקשתי ממנה לחזור היא ידעה טוב מאוד אבל ברגע שהיא הבינה שאין לה תשובה לתת לי במקום לנסות וללמוד בתור נציגת מכירות היא בחרה בדרך הקצרה והבטוחה, ננתק וננסה לתפוס מישהו שקל יותר לדוג.
אז אני ממש לא כועס
להפך אני מאוד שמח שהנציגה הזו דאגה להזכיר לי שעם פייבר בוקס בלי פייבר בוקס חברת הוט היא עדיין אותה חברת הוט הבלתי נסבלת עם השירות הגרוע והיחס המזלזל עד כדי משפיל ללקוחות שלה וללקוחות שלה לעתיד.
תודה עדי
נ.ב.
לחברי הפורום אומנם עדי לא נתנה לי תשובה אבל באמת זה המצב? לי בבית יש 8 ממירים של YES כיום: 4 TOTAL
ו 4 HD,
במחשבה פשוטה לעבור להוט אומר שרק טלוויזיה אחת תקבל יכולות מאוד יפות אבל מה עם השאר? האם ה HOT MAGIC HD יקבל יכולות נוספות? באמת שסתם מתעניין לא מתכוון להצטרף לחברה הזו כל עוד נשמתי בי