האם רמקולים סראונד אחורי יכולים להיות טובים גם ב stero ולשמש כקדמיים?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
זה תלוי, מן הסתם, ברמקולים...
אם אתה מדבר על רמקולים מולטיפולאריים כמו מוניטור אודיו ברונזה BX-FX או אקסיום QS8 לדוגמה, אז התשובה היא די חד-משמעית שלא.
אם אתה מדבר על רמקולים רגילים (מוניטורים), אז נשאלת השאלה בעיקר מה הנתונים הטכניים שלהם, ומה הפרמטרים האקוסטיים של חלל ההאזנה. בהנחה שמדובר על רמקולים קטנים יחסית, אז יהיה קשה להם להתמודד עם תוכן עתיר בבאסים ועם חלל האזנה בינוני-גדול. מצד שני, אם אתה רוצה להעביר זוג מיני-מוניטורים (שיורדים לפחות עד 80 הרץ) לחדר קטן יחסית (נגיד עד 10 מ"ר), ולצוות להם סאב לצורך השלמת טווח התדרים התחתון, אז אין סיבה שלא...
אם אתה מדבר על רמקולים מולטיפולאריים כמו מוניטור אודיו ברונזה BX-FX או אקסיום QS8 לדוגמה, אז התשובה היא די חד-משמעית שלא.
אם אתה מדבר על רמקולים רגילים (מוניטורים), אז נשאלת השאלה בעיקר מה הנתונים הטכניים שלהם, ומה הפרמטרים האקוסטיים של חלל ההאזנה. בהנחה שמדובר על רמקולים קטנים יחסית, אז יהיה קשה להם להתמודד עם תוכן עתיר בבאסים ועם חלל האזנה בינוני-גדול. מצד שני, אם אתה רוצה להעביר זוג מיני-מוניטורים (שיורדים לפחות עד 80 הרץ) לחדר קטן יחסית (נגיד עד 10 מ"ר), ולצוות להם סאב לצורך השלמת טווח התדרים התחתון, אז אין סיבה שלא...
EPONY - קלעת בינגו !!epony כתב:זה תלוי, מן הסתם, ברמקולים...![]()
אם אתה מדבר על רמקולים מולטיפולאריים כמו מוניטור אודיו ברונזה BX-FX או אקסיום QS8 לדוגמה, אז התשובה היא די חד-משמעית שלא.![]()
אם אתה מדבר על רמקולים רגילים (מוניטורים), אז נשאלת השאלה בעיקר מה הנתונים הטכניים שלהם, ומה הפרמטרים האקוסטיים של חלל ההאזנה. בהנחה שמדובר על רמקולים קטנים יחסית, אז יהיה קשה להם להתמודד עם תוכן עתיר בבאסים ועם חלל האזנה בינוני-גדול. מצד שני, אם אתה רוצה להעביר זוג מיני-מוניטורים (שיורדים לפחות עד 80 הרץ) לחדר קטן יחסית (נגיד עד 10 מ"ר), ולצוות להם סאב לצורך השלמת טווח התדרים התחתון, אז אין סיבה שלא......
אגב ישנם חבר'ה שהרמקולים האחוריים שלהם (מוניטורים רגילים לא ביפולארים) כ"כ טובים שהייתי מוכן להתחלף איתם.
על הקדמיים שלי .
שלומי: אם תאמר לנו על איזה רמקולים מדובר - נוכל להתייחס באופן מעמיק יותר לשאלתך .
תודה רבה ,
ערב טוב חברים יקרים
לפני שאספר מהם הרמקולים אספר מדוע שאלתי שאלה זו .
פרסמתי כאן באתר שהרמקולים שלי מוצעים למכירה , והתקשר בחור ממש נחמד ושאל את השאלה הנ"ל.
אחד אחר שהיה רוצה להתפטר מהרמקולים היה משיב לו בחיוב (גם אם הוא לא לא יודע את התשובה) .
אבל אני אמרתי לו באמת שאין לי מושג .
הרמקולים הם WHARFEDALE 100 SE
ערב טוב חברים יקרים
לפני שאספר מהם הרמקולים אספר מדוע שאלתי שאלה זו .
פרסמתי כאן באתר שהרמקולים שלי מוצעים למכירה , והתקשר בחור ממש נחמד ושאל את השאלה הנ"ל.
אחד אחר שהיה רוצה להתפטר מהרמקולים היה משיב לו בחיוב (גם אם הוא לא לא יודע את התשובה) .
אבל אני אמרתי לו באמת שאין לי מושג .
הרמקולים הם WHARFEDALE 100 SE
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת