המלצה ל IN EAR עם צליל כמו של GRADO

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
NiceShot פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, לאחר כמה חודשים עם ה GRADO SR60I, די התאהבתי בצליל של גראדו. לאחר השוואה ישירה מול כמה אוזניות הבנתי שאין לי דרך חזרה לאוזניות סגורות עם בס כבד ונפוח. לאחרונה עלה לי צורך באוזניות IN EAR, אך כל אוזניות IE שניסיתי נשמעו כבדות ומרוחות בבאס עם טראבל חסר ואנמי, אז אני מחפש בעצם אוזניות IN EAR בעלות חתימת צליל של גראדו. התקיב הוא פחות מ 500 שקלים, והדגם היחיד של גראדו בתחום ה IE שמתאים לתקציב הוא ה IGI, אך הביקורות מעורבות. שמתי לב ל shure se215, אך אופי הצליל שלהן גם הוא "חם".
אשמח להמלצות על דגמים בעלי צליל שמזכיר גראדו.
תודה רבה.

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #2 

למצוא אוזניית IEM עם חתימת סאונד שמזכירה את גראדו זה קשה ואין לי ממש המלצה אלא אם ללכת על דגם שגראדו עצמם מייצרים. הם יצאו עם כמה דגמיי IEM בשנה-שנתיים האחרונות. בכל אופן אם אתה רוצה משהו של חברה אחרת הייתי הולך על דגם IEM מבוסס דרייברים דינאמים ולא מבוסס באלנס אמצ'ר כמו שמצויין בSHURE.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #3 

הייתי הולך על דגם IEM מבוסס דרייברים דינאמים ולא מבוסס באלנס אמצ'ר כמו שמצויין בSHURE.
...
אני הייתי בודק דווקא דגמים עם BA. אלו כמעט תמיד פחות נשמעים פחות "מנופח" וגם מעט יותר מפורטים.
אני כן מסכים שרוב ה IEM, אם לא כולם, לא נשמעות כמו הדגמים של Grado.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”