שלום, לאחר כמה חודשים עם ה GRADO SR60I, די התאהבתי בצליל של גראדו. לאחר השוואה ישירה מול כמה אוזניות הבנתי שאין לי דרך חזרה לאוזניות סגורות עם בס כבד ונפוח. לאחרונה עלה לי צורך באוזניות IN EAR, אך כל אוזניות IE שניסיתי נשמעו כבדות ומרוחות בבאס עם טראבל חסר ואנמי, אז אני מחפש בעצם אוזניות IN EAR בעלות חתימת צליל של גראדו. התקיב הוא פחות מ 500 שקלים, והדגם היחיד של גראדו בתחום ה IE שמתאים לתקציב הוא ה IGI, אך הביקורות מעורבות. שמתי לב ל shure se215, אך אופי הצליל שלהן גם הוא "חם".
אשמח להמלצות על דגמים בעלי צליל שמזכיר גראדו.
תודה רבה.
המלצה ל IN EAR עם צליל כמו של GRADO
למצוא אוזניית IEM עם חתימת סאונד שמזכירה את גראדו זה קשה ואין לי ממש המלצה אלא אם ללכת על דגם שגראדו עצמם מייצרים. הם יצאו עם כמה דגמיי IEM בשנה-שנתיים האחרונות. בכל אופן אם אתה רוצה משהו של חברה אחרת הייתי הולך על דגם IEM מבוסס דרייברים דינאמים ולא מבוסס באלנס אמצ'ר כמו שמצויין בSHURE.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
אני הייתי בודק דווקא דגמים עם BA. אלו כמעט תמיד פחות נשמעים פחות "מנופח" וגם מעט יותר מפורטים.הייתי הולך על דגם IEM מבוסס דרייברים דינאמים ולא מבוסס באלנס אמצ'ר כמו שמצויין בSHURE....
אני כן מסכים שרוב ה IEM, אם לא כולם, לא נשמעות כמו הדגמים של Grado.