אחרי שרכשתי את הפנסוניק 60ST60
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
הוספתי נגן בלו ריי תלת מימד של פנסוניק DMP330 שבין השאר הוסיף לי את התכונה של miracast אני חייב להגיד שאני מאוד מרוצה מהשילוב , שילוב שנותן איכות תמונה מדהימה . לצערי ה 330 לא נמכר ע"י יורוקום בארץ כך שנאלצתי ליבא אותו בכוחות עצמי , בסך הכל אני מרוצה מאוד ,
השלב הבא יהיה החלפת הרסיבר לקולנוע ביתי ( הדנון 2809 שלי מעולה אבל אין לו תמיכה של תלת מימד מה שמאלץ אותי לחבר את נגן הבלו ריי ישירות לטלוויזה כך שאני לא יכול להינות מסאונד היקפי ..) . הסתכלתי על הדנון X2000 ו X3000 רק אני לא מבין למה המחירים בארץ כפולים ( מאירופה למשל ) ו.
השלב הבא יהיה החלפת הרסיבר לקולנוע ביתי ( הדנון 2809 שלי מעולה אבל אין לו תמיכה של תלת מימד מה שמאלץ אותי לחבר את נגן הבלו ריי ישירות לטלוויזה כך שאני לא יכול להינות מסאונד היקפי ..) . הסתכלתי על הדנון X2000 ו X3000 רק אני לא מבין למה המחירים בארץ כפולים ( מאירופה למשל ) ו.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
לא הבנתי מה הבעיה .BennyHS כתב:למה אתה פותח שרשורים כפולים?
אחד לא יעביר את המסר?...
הבחור רכש מסך חדש ! מגיע לו לפתוח שרשור התחדשתי !
תתחדש ותהנה מהמסך המצוין הזה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
ברור שאתה לא תבין את הבעיה. אין בכלל ספק. מטרתך ברורה פה.9000es כתב:לא הבנתי מה הבעיה .......
הבחור רכש מסך חדש ! מגיע לו לפתוח שרשור התחדשתי !
תתחדש ותהנה מהמסך המצוין הזה![]()
...
הבעיה אבל עדיין קיימת - הוא כבר פתח שרשור התחדשתי על המסך הזה!
אז מה עכשיו? עוד אחד? ועוד אחד ברב ערוצי?
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל להירגע
חזרתי עכשיו די רגוע ושליו משבוע קרנבלים באיטליה וכבר אתם מזמזמים לי במוח ומזכירים לי לאן חזרתי חחח .
את השרשור כאן פתחתי לספר על כמה אני מרוצה מהטלוויזיה החדשה והמדהימה שיש לי , למרות כל ה"הפחדות"
שהיו כאן אני לרגע לא מצער שהלכתי על פלאזמה . ואז הוספתי דרך אגב שקניתי נגן בלו ריי תלת מימד ושיש לי בעיה
עם להעביר HDMI 1.4 דרך הרסיבר שיש לי היום , זה הכל . השרשור בפורום האאודיו הוא מכוון למטרות יעוץ בעניין הרסיבר .
לא מבין מה כל כואב לבן אדם שכתבתי משהו בשני הפורומים ( אגב ממש לא זה , שימו לב שבפורום האאודיו ההודעה
הרבה יותר ממוקדת ) . תפסיקו לחפש את השלילי בכל דבר .
את השרשור כאן פתחתי לספר על כמה אני מרוצה מהטלוויזיה החדשה והמדהימה שיש לי , למרות כל ה"הפחדות"
שהיו כאן אני לרגע לא מצער שהלכתי על פלאזמה . ואז הוספתי דרך אגב שקניתי נגן בלו ריי תלת מימד ושיש לי בעיה
עם להעביר HDMI 1.4 דרך הרסיבר שיש לי היום , זה הכל . השרשור בפורום האאודיו הוא מכוון למטרות יעוץ בעניין הרסיבר .
לא מבין מה כל כואב לבן אדם שכתבתי משהו בשני הפורומים ( אגב ממש לא זה , שימו לב שבפורום האאודיו ההודעה
הרבה יותר ממוקדת ) . תפסיקו לחפש את השלילי בכל דבר .