האם יש למישהו פה בפורום beyerdynamic dt880 או senn' hd600?
אלו שתי דגמים מאוד פופלארים בשוק. מאיפה אתה בארץ ואני אנסה לחשוב אם אני מכיר מישהו שמחזיק בזוג באזורך. בכל אופן תפרסם גם באתרים בארץ שמחזיקים תת פורום לאוזניות ותשאל שם. יש הרבה אנשים בארץ עם האוזניות הללו (הרבה זה כמובן יחסי לאוזניות הללו אם לא נביט על "פיכס" ).
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
אזור אשדוד, זה הפורום אוזניות הכי גדול שאני מכיר.Beta כתב:אלו שתי דגמים מאוד פופלארים בשוק. מאיפה אתה בארץ ואני אנסה לחשוב אם אני מכיר מישהו שמחזיק בזוג באזורך. בכל אופן תפרסם גם באתרים בארץ שמחזיקים תת פורום לאוזניות ותשאל שם. יש הרבה אנשים בארץ עם האוזניות הללו (הרבה זה כמובן יחסי לאוזניות הללו אם לא נביט על "פיכס" )....
אני לא יודע אם אני רוצה להתנסת עם AKG, לפי מה שקראתי הם לא בידיוק מתאימים לי.
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
ממליץ לך לנסות את הAKG לפני שאתה פוסל אותן, אתה יכול ללכת לאבי יפה בירושלים ולנסות את ה701 וגם את הסנהייזר 600\650...
ואם באמת תגיע לאבי יפה גם כדי לך לדעת, שה880\701\סהייזר שונות אחת מהשנייה, אם תחליט שאתה אוהב את הסנהייזר אז פשוט תקנה אותן (וככה ואותו הדבר לגבי ה701)
ואם לא תאהב את שניהן אז תחפש מישהו עם 880...
ואם באמת תגיע לאבי יפה גם כדי לך לדעת, שה880\701\סהייזר שונות אחת מהשנייה, אם תחליט שאתה אוהב את הסנהייזר אז פשוט תקנה אותן (וככה ואותו הדבר לגבי ה701)
ואם לא תאהב את שניהן אז תחפש מישהו עם 880...