קיבלתי הצעה לקנייה של RB-61 II Bookshelf Speakers ב200 דולר... עצות?
אני אומר מראש, אין לי הרבה מושג ברמקולים בכלל, הנה מה שקרה: הזמנתי מהאתר FRYS (חנות אלקטרוניקה ידועה) זוג רמקולים של Energy RC-10 ב200 דולר לזוג. לצערי, הרבה התנפלו על העסקה ולכן בסופו של דבר לא יכולתי לקבל את המוצר. FRYS הציעו לי את הרמקולים הללו כתחליף- הם נתנו לי מספר להתקשר אליו עד ה11 למרץ אם אני מעוניין. מאחרים שהתקשרו למספר הנ"ל וכתבו על כך אני מבין שהמחיר (למרות שבאתר שלהם הוא 549 דולר) הוא 200 דולר. כמובן ש200 דולר זה לא כולל משלוח ימי וכו', אז ייצא קצת יותר, אבל ממה שחיפשתי בארץ הרמקולים מסתובבים סביב 5 אלף או משהו... השאלה שלי האם הם טובים? (אני יודע שזה טיפשי, אבל אני מחפש רמקולים לדירה חדשה, יש לי רסיבר אבל חיפשתי זוג רמקולים קדמיים). האם הם יתפקדו בצורה טובה למוזיקה וסרטים\סדרות? מוזיקה כלומר לרוב TOP 40, היפ-הופ\אלקטרוני וכדומה.
כל עצה תתקבל בברכה!
כל עצה תתקבל בברכה!
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
לי זה נשמע כמו עסקת פיצוי מצויינת. סוחרים בעלי מוניטין עשויים מידי פעם לפצות לקוחות בגין התחייבות שהתברר מאוחר יותר, שהם, הסוחרים, אינם יכולים לעמוד בה. למעשה, זה נשמע לי קצת יותר מידי טוב כדי להיות אמיתי. קרא את האותיות הקטנות. אם מדובר בזוג חדש (לא משומש שהחזירו), בקופסה (מה שנקרא NIB) - זו יופי של רכישה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
blizz2009,
במידה ותצליח באמת להביא אותם כמה שיותר קרוב למחיר שציינת, זוהי עסקה מצויינת. מומלץ גם להוסיף סאבוופר על מנת להעשיר את חווית השמע, אבל זה רק לאחר שתקבל את הרמקולים ותתנסה איתם זמן מה.
במידה ותצליח באמת להביא אותם כמה שיותר קרוב למחיר שציינת, זוהי עסקה מצויינת. מומלץ גם להוסיף סאבוופר על מנת להעשיר את חווית השמע, אבל זה רק לאחר שתקבל את הרמקולים ותתנסה איתם זמן מה.
התפקיד של מערכת סאונד, שרמקולים הם רכיב מאוד משפיע על גוון הסאונד, הוא להשמיע מוזיקה.
יכול להיות שמדובר בעסקה טובה מבחינה כספית אבל היא יכולה להיות גרועה מבחינה סונית....תשמע את האנרג'י והקליפטש לפני שאתה רץ להזמין כי יכול להיות שהם נשמעים כל כך שונה זה מזה שאתה פשוט לא תאהב את גוון הסאונד של הקליפטש...
אבל אם אתה מזמין ציוד אודיו לפי דילים ולא נוהג לשמוע קודם, אז תשכח ממה שכתבתי פה...
בהצלחה,
ארז
יכול להיות שמדובר בעסקה טובה מבחינה כספית אבל היא יכולה להיות גרועה מבחינה סונית....תשמע את האנרג'י והקליפטש לפני שאתה רץ להזמין כי יכול להיות שהם נשמעים כל כך שונה זה מזה שאתה פשוט לא תאהב את גוון הסאונד של הקליפטש...
אבל אם אתה מזמין ציוד אודיו לפי דילים ולא נוהג לשמוע קודם, אז תשכח ממה שכתבתי פה...
בהצלחה,
ארז
tnsilver- כאמור, נתנו לי מספר לחזור אליו ושם אני אשאל אבל ממה שראיתי מאנשים אחרים שהתקשרו מדובר בזוג חדש.. בכל מקרה, לא אקח מוצר "מחודש"\פתוח.
בנוגע לסאבוופר- יש לי סאב ממערכת קולנוע ביתית שקניתי לפני מספר שנים, ׁהמערכת היא Harman Kardon HTS11, היא לא משהו מיוחד ונועדה לצפייה בסרטים עם מקרן, אבל הסאב שלה לא רע, ייתכן שאשתמש בו לדירה החדשה.
ארז_וחני, אכן, אני קונה בעיקר לפי דילים בעיקר מפני שמדובר כאן בזוג רמקולים לדירה חדשה והמטרה היא תקציב כמה שיותר נמוך, אז במקרה הנ"ל אם ניתן לקבל איכות גבוהה במחיר נמוך אני מניח שזה מספק. אני מניח שאם לא אוהב את הסאונד אוכל לארוז את הרמקולים ולמכור אותם ביד2 או משהו כזה..
טוב, אז אני מבין שבסך הכל הקונצנזוס הוא להזמין? פשוט העדפתי לקבל דעות נוספות לפני שאעשה החלטה.
כל דעה נוספת על אופי הרמקול ממי ששמע תהיה נהדרת, במיוחד בהקשר לשימושו לשם מוזיקה\סרטים וכדומה.
בנוגע לסאבוופר- יש לי סאב ממערכת קולנוע ביתית שקניתי לפני מספר שנים, ׁהמערכת היא Harman Kardon HTS11, היא לא משהו מיוחד ונועדה לצפייה בסרטים עם מקרן, אבל הסאב שלה לא רע, ייתכן שאשתמש בו לדירה החדשה.
ארז_וחני, אכן, אני קונה בעיקר לפי דילים בעיקר מפני שמדובר כאן בזוג רמקולים לדירה חדשה והמטרה היא תקציב כמה שיותר נמוך, אז במקרה הנ"ל אם ניתן לקבל איכות גבוהה במחיר נמוך אני מניח שזה מספק. אני מניח שאם לא אוהב את הסאונד אוכל לארוז את הרמקולים ולמכור אותם ביד2 או משהו כזה..
טוב, אז אני מבין שבסך הכל הקונצנזוס הוא להזמין? פשוט העדפתי לקבל דעות נוספות לפני שאעשה החלטה.
כל דעה נוספת על אופי הרמקול ממי ששמע תהיה נהדרת, במיוחד בהקשר לשימושו לשם מוזיקה\סרטים וכדומה.