האם ניתן לחבר את ה KEF LS50 לסאב וופרים של מורל?
-
GolanZiv
- חבר פעיל

- תגובות: 50
- שם מלא: Golan Ziv
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
אהלן. רוכש השבוע את הרמקול של KEF LS50 ומאד מעניין אותי אם אני יכול פשוט להחליף את המדפי של מורל- ב KEF ולהניח אותם על הסאבים של מורל?
האם זה יכול לפגוש בצורה כלשהיא ברמקול?
כמו כן יש לי אפשרות לחבר BI WIRING דרך נמגבר? האם עדיף כך במידה ואני רותה להוסיף את הסאבים?
כמובן שהשאלות האלו תאורטיות וברגע שאקבל את הרמקול אדע אם הבאס מה KEF מספיק לי... אבל מעניין אותי לדעת אם בכל זאת ארצה תוספת באס האם זה אפשרי עם הרמקולים שלי
האם זה יכול לפגוש בצורה כלשהיא ברמקול?
כמו כן יש לי אפשרות לחבר BI WIRING דרך נמגבר? האם עדיף כך במידה ואני רותה להוסיף את הסאבים?
כמובן שהשאלות האלו תאורטיות וברגע שאקבל את הרמקול אדע אם הבאס מה KEF מספיק לי... אבל מעניין אותי לדעת אם בכל זאת ארצה תוספת באס האם זה אפשרי עם הרמקולים שלי
נערך לאחרונה על ידי GolanZiv ב 09/03/2014 20:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם הסאבים האלו (אני מניח שאתה מתכוון לסאבים של האוקטב) כוללים כניסות ויציאות כמו של כל סאב, אז לא תהיה בעיה. האם זה ישמע טוב? תצטרך לבדוק.
-
GolanZiv
- חבר פעיל

- תגובות: 50
- שם מלא: Golan Ziv
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
ההבדל העיקרי הוא ב midrange ב KEF הוא נורא Expressive
הלסת שלי נשמטה כששמעתי אותם בבית שלי אחרי כמה ימים שהם קצת נפתחו
רמקול מדהים בכל קנה מידה. יצא לי לשמוע לא מעט רמקולים מוניטורים / מדפיים וזה הרמקול שהכי דיבר אליי. היה בו שילוב מנצח בין איכות למחיר
לפני שרכשתי קצת חששתי שהרמקול כזה קטן לא יספק מספיק בס לחדר(מדובר על חדר שינה קטן בגודל 4.5 על 3.5 מטר). אבל החששות האלו התבדו במהרה... אני לא מרגיש שחסר לי בס בחדר. בנוף גם הטעמים שלי השתנו. אם עד לפני כמה שנים הדבר הראשון שהייתי שואף אליו הוא בס נמוך ומרעיד, היום אני מחפש יותר את העידון במוסיקה על חשבון האגרסיביות שאהבתי פעם
הלסת שלי נשמטה כששמעתי אותם בבית שלי אחרי כמה ימים שהם קצת נפתחו
רמקול מדהים בכל קנה מידה. יצא לי לשמוע לא מעט רמקולים מוניטורים / מדפיים וזה הרמקול שהכי דיבר אליי. היה בו שילוב מנצח בין איכות למחיר
לפני שרכשתי קצת חששתי שהרמקול כזה קטן לא יספק מספיק בס לחדר(מדובר על חדר שינה קטן בגודל 4.5 על 3.5 מטר). אבל החששות האלו התבדו במהרה... אני לא מרגיש שחסר לי בס בחדר. בנוף גם הטעמים שלי השתנו. אם עד לפני כמה שנים הדבר הראשון שהייתי שואף אליו הוא בס נמוך ומרעיד, היום אני מחפש יותר את העידון במוסיקה על חשבון האגרסיביות שאהבתי פעם