הscart שלו לא פעיל ואין לו rca...
בעלי הdvd מקליט, תשכחו מלהקליט בHOT fiberbox.
BennyHS, באמת? אפשרי להקליט על הדיסק הקשיח של הממיר? ומה זה נותן לי בסופו של יום?
אם אקליט דברים חשובים, והדיסק קשיח יהרס ביום בהיר? או שאחליט להיפרד מהוט כידידים?
לזה נועד הdvd המקליט, ואיני היחיד בעולם.
Rcat, תודה, אוסיף לרשימה.
ועכשיו באמת, לא מצחיק.
אני בעד הממיר, אני פשוט חושב שכולם קצת מסנוורים מההשקה שלו, וכדאי לצד היתרונות להשיג גם חסרונות.
אבל כיף לכם ל"בלוע" מה שמאכילים אתכם בתקשורת, אז תהנו... ושיהיה בתיאבון.
נ.ב - הוט לא סתם ביטלו את הסקארט כנראה, יותר מפליא אותי שזה לא מפריע לכם. שיהיה..
אם אקליט דברים חשובים, והדיסק קשיח יהרס ביום בהיר? או שאחליט להיפרד מהוט כידידים?
לזה נועד הdvd המקליט, ואיני היחיד בעולם.
Rcat, תודה, אוסיף לרשימה.
ועכשיו באמת, לא מצחיק.
אני בעד הממיר, אני פשוט חושב שכולם קצת מסנוורים מההשקה שלו, וכדאי לצד היתרונות להשיג גם חסרונות.
אבל כיף לכם ל"בלוע" מה שמאכילים אתכם בתקשורת, אז תהנו... ושיהיה בתיאבון.
נ.ב - הוט לא סתם ביטלו את הסקארט כנראה, יותר מפליא אותי שזה לא מפריע לכם. שיהיה..
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
שני מסנוורים כאלו עוד לא ראיתי, למה משווקים ממיר עם חיבור SCART לא פעיל?
פשוט כי ב2014 אף אחד לא אמור להתעסק עם SCART !ValorHeart כתב:שני מסנוורים כאלו עוד לא ראיתי, למה משווקים ממיר עם חיבור SCART לא פעיל?...
פעם לפני הרבה הרבה שנים בשנת 2002 יצא תקן שקוראים לו HDMI......
ומאז תחום הוידאו יפה יותר ומייתר את הצורך בשימוש בחיבור ישן בשם סקארט.......
יש מבין?
מי מחובר ב LED בשנת 2014 ל SCRAT ,יש בכלל חיבור כזה ב LED ???ValorHeart כתב:שני מסנוורים כאלו עוד לא ראיתי, למה משווקים ממיר עם חיבור SCART לא פעיל?...
SCART ,זה הכי 2005 ,אולי אתה רוצה להקליט בקלטת וידאו VHS
תתקדם ל 2014 ואתה עוד שחותם כ סיב האופטי
,חוץ מזה יש ממיר מג'יק HD ש SCRAT שלו פעיל ובזה פותח השרשור יכל לפתור את העניין ,אבל
שתבין את סגנון התגובות של משתמש magic hd תבין לבד .. .
נערך לאחרונה על ידי Rcat ב 07/03/2014 14:05, נערך 4 פעמים בסך הכל.
מג'יק, פתרון אפשרי מסוים שדובר עליו כאן בפורום זה למשל להחליף את ההארדיסק המובנה של חצי טרה בהארדיסק מפורמט של 2 טרה פרטי שלך, כך תוכל להגדיל את נפח האכסון משמעותית.
פתרון אחר זה לרכוש ממיר HDMI לקומפוננט או VGA, למשל מהסוג הזה:
http://www.amazon.com/Premium-HDMI-Comp ... B00BJR36L8
שאלה יותר מעניינת אם מוצר כזה יעבוד למשל:
http://www.amazon.com/Cable-Matters-Gol ... B00879DM56
http://www.amazon.com/Cable-Matters-Gol ... B00879DM56
עזוב אל תהרוס לו את האג'נדה.shmelka כתב:מג'יק, פתרון אפשרי מסוים שדובר עליו כאן בפורום זה למשל להחליף את ההארדיסק המובנה של חצי טרה בהארדיסק מפורמט של 2 טרה פרטי שלך, כך תוכל להגדיל את נפח האכסון משמעותית.
http://www.amazon.com/Cable-Matters-Gol ... B00879DM56...
הוא חושב שע"י שרשורים כאלה הוא יגרום למחיר לצנוח וכך גם הוא יוכל לשים יד על הממיר הנחשק...
BennyHS - סבבה, אני מתעסק ב"שטויות" ו"דברים זניחים ומטופשים"? אבל נראה שזה דווקא מאוד מעניין אותך, מגניב!!
אם היית מבין קצת עניין, היית יודע שרוב רובם של הdvd המקליטים היום, מתחברים דרך scart או rca, עכשיו מובן למה זה כן חשוב (למי שמתעסק בזה?)
אז התגובה שלך, שב2014 לא צריך להתעסק בscart וrca מעידה על בורות מאוד גדולה.
דבר נוסף, לא, אני לא חושב להוריד את המחירים בהוט על ידי שרשורים כאלה, אני בא לפקוח את העניים לגולשים ולשתף, וזו הבמה הנכונה.
אם זה מציק לך חבר, יש לך עכבר, ובו יש לחצן, יש גם דפדפן, ובו איקס אדום, עם היד הזז את סמן העכבר לכיוון האיקס, ולחץ, פשוט לחץ.
Rcat - שלום גם לך, מה נשמע?
האם יש קשר בינך לבין בני ? או שכל קשר בניכם מקרי בהחלט.. ? פשוט שניכם מאוד אוהבים את השרשורים שלי בצורה יוצאת דופן
איך קבעת שאני קשור ליס? חבר, אני בהוט אולי עשור תכף... אני מהראשונים שהיה להם מג'יק hd, אני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר ומכיר את החברה היטב, עוקב אחרי הפורום הזה הרבה, וכל המידע בנושאים אלו עובר כאן. איכות הפלסטיק של השלט לא מעניינת אותי, אבל יש משהו שאני לא מרוצה ממנו האמת, איכות ההומור שלך.
נ.ב - מי דיבר על חיבור של led לscart????
להבא שאתה מגיב תחשוב פעמיים, ואז תגיב..
איזו חברה לעזאזל מבטלת חיבור בממיר שלה? ולמה? חשבת על זה אולי????!?! לא...
ValorHeart - אכן אנחנו לא מעט זמן בפורום ומכירים את זה שכל כמה חודשים מגיעים טרולים תורנים.... מגניב שהפעם אני תפסתי אותם ברשת חח

אם היית מבין קצת עניין, היית יודע שרוב רובם של הdvd המקליטים היום, מתחברים דרך scart או rca, עכשיו מובן למה זה כן חשוב (למי שמתעסק בזה?)
דבר נוסף, לא, אני לא חושב להוריד את המחירים בהוט על ידי שרשורים כאלה, אני בא לפקוח את העניים לגולשים ולשתף, וזו הבמה הנכונה.
אם זה מציק לך חבר, יש לך עכבר, ובו יש לחצן, יש גם דפדפן, ובו איקס אדום, עם היד הזז את סמן העכבר לכיוון האיקס, ולחץ, פשוט לחץ.
האם יש קשר בינך לבין בני ? או שכל קשר בניכם מקרי בהחלט.. ? פשוט שניכם מאוד אוהבים את השרשורים שלי בצורה יוצאת דופן
איך קבעת שאני קשור ליס? חבר, אני בהוט אולי עשור תכף... אני מהראשונים שהיה להם מג'יק hd, אני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר ומכיר את החברה היטב, עוקב אחרי הפורום הזה הרבה, וכל המידע בנושאים אלו עובר כאן. איכות הפלסטיק של השלט לא מעניינת אותי, אבל יש משהו שאני לא מרוצה ממנו האמת, איכות ההומור שלך.
נ.ב - מי דיבר על חיבור של led לscart????
איזו חברה לעזאזל מבטלת חיבור בממיר שלה? ולמה? חשבת על זה אולי????!?! לא...
ValorHeart - אכן אנחנו לא מעט זמן בפורום ומכירים את זה שכל כמה חודשים מגיעים טרולים תורנים.... מגניב שהפעם אני תפסתי אותם ברשת חח
נערך לאחרונה על ידי Freedom ב 07/03/2014 15:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
תשמע magichd אין ספק שביחס אליך אני בור מוחלט בתחום!magichd כתב:BennyHS - סבבה, אני מתעסק ב"שטויות" ו"דברים זניחים ומטופשים"? אבל נראה שזה דווקא מאוד מעניין אותך, מגניב!!![]()
אם זה מציק לך חבר, יש לך עכבר, ובו יש לחצן, יש גם דפדפן, ובו איקס אדום, עם היד הזז את סמן העכבר לכיוון האיקס, ולחץ, פשוט לחץ.![]()
האם יש קשר בינך לבין בני ? או שכל קשר בניכם מקרי בהחלט.. ? פשוט שניכם מאוד אוהבים את השרשורים שלי בצורה יוצאת דופן![]()
נ.ב - מי דיבר על חיבור של led לscart????להבא שאתה מגיב תחשוב פעמיים, ואז תגיב..
איזו חברה לעזאזל מבטלת חיבור בממיר שלה? ולמה? חשבת על זה אולי????!?! לא...![]()
ValorHeart - אכן אנחנו לא מעט זמן בפורום ומכירים את זה שכל כמה חודשים מגיעים טרולים תורנים.... מגניב שהפעם אני תפסתי אותם ברשת חח![]()
...
כבר הספקתי לשכוח מזמן מה זה RCA ו SCART... אבל בשביל זה אתה פה בשביל להזכיר לי
אגב מה זה DVD...??? תוכל להרחיב??
לא חשבת על עוד משהו.... הממיר אינו תומך באנלוגי....
תשמע הכי טוב תחסוך כמה חודשים או תחכה שיחלקו את הממיר בחינם ואז תוכל להנות גם אתה ממוצר
מתקדם ומהנה.
בהצלחה.
BennyHS - אתה ממשיך להציג את בורותך בגאווה רבה.
אז ככה, אני לא אחסוך כמה חודשים, אני כן אחכה שדמי ההתקנה יהיו נמוכים משמעותית או חינם, אני מוכן לשלם על הממיר כל חודש סכום מסוים, אבל לא מוכן לשלם 350 ש"ח על התקנה, איני פראייר. מצטער...
עכשיו אני יודע למה כל הודעה שלי מציקה לך, שילמת 350 ש"ח על התקנה? נכון? מרגיש פראייר לעומתי?
יאלה BennyHS, שיהיה לך בהצלחה בהמשך, מחכה לפידבקים ממך על הממיר, בעיקרון הוא כן מאוד מתקדם וכל הבלה בלה.... אבל יש לו גם חסרונות לצד הרבה יתרונות, ואני לא עוצם עניים כמוך וחושב שהכל מושלם, אבל אני לא מאשים אותך, אם הייתי גם משלם 350 ש"ח על התקנה הייתי מגן על המוצר כמוך, אולי כדי לשכנע את עצמי, אולי כדי לעודד את עצמי... חפיף.. להתראות
אז ככה, אני לא אחסוך כמה חודשים, אני כן אחכה שדמי ההתקנה יהיו נמוכים משמעותית או חינם, אני מוכן לשלם על הממיר כל חודש סכום מסוים, אבל לא מוכן לשלם 350 ש"ח על התקנה, איני פראייר. מצטער...
עכשיו אני יודע למה כל הודעה שלי מציקה לך, שילמת 350 ש"ח על התקנה? נכון? מרגיש פראייר לעומתי?
יאלה BennyHS, שיהיה לך בהצלחה בהמשך, מחכה לפידבקים ממך על הממיר, בעיקרון הוא כן מאוד מתקדם וכל הבלה בלה.... אבל יש לו גם חסרונות לצד הרבה יתרונות, ואני לא עוצם עניים כמוך וחושב שהכל מושלם, אבל אני לא מאשים אותך, אם הייתי גם משלם 350 ש"ח על התקנה הייתי מגן על המוצר כמוך, אולי כדי לשכנע את עצמי, אולי כדי לעודד את עצמי... חפיף.. להתראות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78877
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
שוק המקליטים החיצוניים התנדף בכל העולם. יציאת ה scart מיועדת לשווקים אחרים (הקופסא הזו מיוצרת למקומות רבים אחרים). מכשירים רבים כיום עברו ל HDMI בלבד.
בכל מקרה, יש מספיק ממירים אחרים. לא חייבים לשדרג...
בכל מקרה, יש מספיק ממירים אחרים. לא חייבים לשדרג...
תודהoferlaor כתב:שוק המקליטים החיצוניים התנדף בכל העולם. יציאת ה scart מיועדת לשווקים אחרים (הקופסא הזו מיוצרת למקומות רבים אחרים). מכשירים רבים כיום עברו ל HDMI בלבד.
בכל מקרה, יש מספיק ממירים אחרים. לא חייבים לשדרג......
תפנים גם אתה מר magichd!
האם אפשר לשדרג הרדיסק ל 2 טרה?shmelka כתב:מג'יק, פתרון אפשרי מסוים שדובר עליו כאן בפורום זה למשל להחליף את ההארדיסק המובנה של חצי טרה בהארדיסק מפורמט של 2 טרה פרטי שלך, כך תוכל להגדיל את נפח האכסון משמעותית.
http://www.amazon.com/Cable-Matters-Gol ... B00879DM56...
כי חצי טרה זה מעט גם ביס טוטל אחרון נתנו 1 טרה?