האם כרטיס מסך 6450 תומך בתלת מימד מלא ISO כולל כתוביות?
כנראה שאין ברירה ואני חוזר ל-HTPC.
יש לי אמנם DUNE SMART D1 שמנגן הכל חוץ מ...Bluray full 3d iso
קראתי בפורום שכרטיס מסך ATI 6450 יתמוך בפענוח מלא כולל SOUND ,
אבל האם הכתוביות העבריות משפיעות על הפענוח או שזה כבר מובנה בפענוח.
זוכר מימים עברו שזה דרש פענוח בתוכנה...
מה המצב היום?
בתודה מראש
גיל רהב
יש לי אמנם DUNE SMART D1 שמנגן הכל חוץ מ...Bluray full 3d iso
קראתי בפורום שכרטיס מסך ATI 6450 יתמוך בפענוח מלא כולל SOUND ,
אבל האם הכתוביות העבריות משפיעות על הפענוח או שזה כבר מובנה בפענוח.
זוכר מימים עברו שזה דרש פענוח בתוכנה...
מה המצב היום?
בתודה מראש
גיל רהב
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ה-HD6450 תומך באופן בבלו ריי 3D ובפורמטי האודיו המתקדמים.
תוכנות היודעות להציג בלו ריי 3D מלא - TMT ו-PDVD.
תוכנות היודעות להציג בלו ריי 3D מלא - TMT ו-PDVD.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ואו, כבר הרבה זמן לא קראתי כזו שגיאה חמורה וגדולה. אם כרטיס המסך היה אחראי רק על הצגת תמונה אז הוא היה בסה"כ מתאם מזערי מאפיק פנימי (נניח PCI Express) לחיבור חיצוני כלשהו (נניח HDMI) בעלות של פחות מדולר.JEXY כתב:כמו פעם, גם היום. הכל תלוי בתוכנה... כרטיס מסך, הוא סה"כ מציג את התמונה......
על רגל אחת, החשיבות של כרטיסי מסך היא שהם מבצעים שורה של חישובים גרפיים כאלה ואחרים באמצעות מעבד שמבונה בהם, במקום שהמעבד הראשי (ה-CPU) יבצע זאת (והם גם עושים זאת בצורה יותר יעילה).
במקרה של הצגת וידאו, אתה תרצה שהמעבד בכרטיס המסך הוא זה שיבצע את פיענוח קובץ הוידאו (מה שמכונה "פיענוח בחומרה") במקום שנגן המדיה ישתמש במעבד הראשי (מה שמכונה "פיענוח בתוכנה").
כאשר אתה קונה היום כרטיס מסך למחשב HTPC תרצה שהוא יהיה מסוגל לבצע פיענוח בחומרה של כל הפורמטים העדכניים, החל מ-MPEG-2 (שבו עושים שימוש ב-DVD), דרך MPEG-4 Part 2 (האופייני לקבצי DivX ו-Xvid) ועד ל-MVC, H.264 ו-VC1 (כאשר האחרון הוא בד"כ הסטנדרט ב-Blue-Ray).
לעצם השאלה בפוסט, כרטיס HD 6450 כולל מעבד UVD3 שתומך בכל הפורמטים שציינתי לעיל ולכן הוא בחירה נהדרת ל-HTPC