מתי 4g/LTE יוצא לפועל?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
reemar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

כבר ימים על ימים אני שומע על אורנג'+הוט-מובייל
וסלקום+גולן+פלאפון שהם יוציאו 4g וLTE והמקום היחידי במדינה שהיה ניתן לעשות בו LTE ובדקתי,
זה היה הרצליה..

מתי בתכלס הLTE יהיה זמין?, --יש לי LG G2 אז אין לי בעיה עם תמיכה במכשיר..

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #2 

בין שבוע לשלוש שנים. תלוי במשרד התקשורת. אם יחליטו לעשות כמו שעשו ב ADSL, שלוש שנים. אם לא, אורנג' מוכנה תוך שבוע, אם לא תוך שעה, אבל באופן מוגבל (עקב בעיות רוחב פס). בADSL, משרד התקשורת לא אישר לבזק להשיק ADSL עד שהוט תהיה מוכנה. חיכו שלוש שנים, בסוף אישרו לבזק, ואז הוט נזכרה להזדרז. עכשיו יש בעיה, כי לפלאפון אין בכלל תדרים מתאימים (צריך מכרז), לסלקום יש תדרים אבל אין ציוד, לאורנג' יש ציוד ויש תדרים, אבל צריכים עוד. גולן והוט מי יודע מה מצבן, גולן לא נראים כמו חברה שבדיוק פורשת רשת בקצב.

באינטרנט המהיר משרד התקשורת גרם נזק לכלכלה של מיליארדי שקלים, לפי הרעיון המופרך של "אם אין תחרות בשוק, עדיף שלא יהיה שירות בכלל". אולי יעשה את זה שוב, אין לדעת. הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות, ועל טיפשות לא מכניסים עובדי מדינה לכלא, נותנים להם קביעות.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4310
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 904 פעמים

שליחה #3 

זה יהיה אחרי שחברת החשמל תסיים לפרוס את הסיבים שלהם ותתחיל לחבר לקוחות , הערכה ראשונית כ 20 שנה .

אורנז' סיפרו את הבדיחה הזאות כבל לפני כחמש שנים .

אורנג' תקים בארץ עד סוף 2012 רשת LTE (דור 3.9); תשדרג גם את UMTS

http://www.gadgety.co.il/5214/%D7%90%D7 ... %A8%D7%92/

http://www.pc.co.il/?p=43761

ירח_אפל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 169
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #4 

חיבור של הסיבים של חברת חשמל צפוי להתחיל עוד השנה.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

ביתיים החיבור של הסיבים של חח''י צפוי לא להתחיל בכלל .
הסיפורים על סיבים של חח''י ממוחזרים עוד משנת 2000 . מצורף מחזור מ 2009 :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3820326,00.html

וזה חושבים מומחים שכבר בדקו את זה :

מיזם הסיבים של חברת החשמל – ניסוי מרתק במדינה הלא נכונה

http://www.telecomnews.co.il/%D7%9E%D7% ... D7%94.html

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #6 

חברת חשמל תתחיל את הפרויקט, תפסיקו כבר לבלבל את המוח. ו-telecomnews הם לא מומחים לשום דבר, מדובר באתר של ליצנים, לא יותר מזה.
אלעד

ירח_אפל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 169
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #7 

לא הבנתי איזה מחזור היה ב2009?

זה היה ניסוי של הטכנולוגיה, והוא אכן פעל בהצלחה
100 בתים קיבלו במשך חצי שנה אינטרנט 100 מגה סימטרי.

וכן, עוד השנה יתחילו לחבר בצורה מסחרית (כלומר לא כחלק מניסוי)

לשאלה אם מדובר במדינה הנכונה או לא, רק הזמן יגיד

reemar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #8 

שעברתי להוט מובייל נאמר לי שיהיה להם LTE באיזור מרץ-אפריל וכעת בעמ' הפייסבק שלהם, הם ענו לי:
"בוקר טוב, כרגע אין צפי לדור רביעי. במידה ויהיה חדש, נעדכן באמצעי התקשורת השונים ועל גבי עמוד הפייסבוק. יום טוב."
חצי אירופה כבר עם LTE ורק אנחנו תקועים עם תירוצים של 'מפנים תדרים' וכדומה, לגבי המהירות אינטרנט על סיבים וכיוצא בזה,
הצורך היחידי שלי בזה, זה להוריד את הפינג ולהעלות את ההעלאה, כי 2~3 מ"ב לחלוטין לא מספיק וזה שערורייתי ביחד ל100 מ"ב הורדה..

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #9 

reemar כתב:שעברתי להוט מובייל נאמר לי שיהיה להם LTE באיזור מרץ-אפריל וכעת בעמ' הפייסבק שלהם, הם ענו לי:
"בוקר טוב, כרגע אין צפי לדור רביעי. במידה ויהיה חדש, נעדכן באמצעי התקשורת השונים ועל גבי עמוד הפייסבוק. יום טוב."
חצי אירופה כבר עם LTE ורק אנחנו תקועים עם תירוצים של 'מפנים תדרים' וכדומה, לגבי המהירות אינטרנט על סיבים וכיוצא בזה,
הצורך היחידי שלי בזה, זה להוריד את הפינג ולהעלות את ההעלאה, כי 2~3 מ"ב לחלוטין לא מספיק וזה שערורייתי ביחד ל100 מ"ב הורדה..
...

ברוך הבא לישראבלוף

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

reemar כתב:שעברתי להוט מובייל נאמר לי שיהיה להם LTE באיזור מרץ-אפריל וכעת בעמ' הפייסבק שלהם, הם ענו לי:
...
בהוט הם יהיו מוכנים לספר כל סיפור רק בשביל לנסות לתפוס עוד לקוח בשביל לעצור את הנטישה של הלקוחות שהתחילה כבר לפני יותר משנה , אבל ברגע שהתחברת עליהם אפשר לשכוח מההבטחות שלהם .

זה מה שגלובס כתבו עליהם עוד בשנת 2012 : 1,600 לקוחות נטשו את הוט מובייל ב-6 הימים האחרונים

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000771911
[/b]

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”