נמכר
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
האם ניתן לחבר למגבר rca ו xlr בו זמנית ולברור בניהם ?
חברים,
לכל מי ששואל לגבי פריט כזה אור אחרת - זה נכון שיש במערכת שני רכיבים נדירים (הרמקולים עם הסטנדים והקדם מגבר) שיעשו פלאים בכל סטאפ, אבל במקה הזה השלם עוד יותר גדול מסך חלקיו, בהתחייבות!
חבל חבל חבל שלא לנצל את העובדה שמדובר במערכת מושלמת (כמערכת), ולנצל בכך את כל הזמן והאנרגיה שהושקעו על ידי כדי להגיע לתוצאה הזו. מוזיקליות ואיזון שמוציאים ממש מכל טרק בכל סיגנון את המיטב (גם הקלטות ישנות ופחות טובות).
מי שרוצה מערכת לכל החיים (ובפרט שבמחיר אפשרי) - זו הזדמות נדירה שמאוד כדאי לנצל....
מוזמנים להתרשם
0542178031
איתי
לכל מי ששואל לגבי פריט כזה אור אחרת - זה נכון שיש במערכת שני רכיבים נדירים (הרמקולים עם הסטנדים והקדם מגבר) שיעשו פלאים בכל סטאפ, אבל במקה הזה השלם עוד יותר גדול מסך חלקיו, בהתחייבות!
חבל חבל חבל שלא לנצל את העובדה שמדובר במערכת מושלמת (כמערכת), ולנצל בכך את כל הזמן והאנרגיה שהושקעו על ידי כדי להגיע לתוצאה הזו. מוזיקליות ואיזון שמוציאים ממש מכל טרק בכל סיגנון את המיטב (גם הקלטות ישנות ופחות טובות).
מי שרוצה מערכת לכל החיים (ובפרט שבמחיר אפשרי) - זו הזדמות נדירה שמאוד כדאי לנצל....
מוזמנים להתרשם
0542178031
איתי
חברים, כנראה הרעיון של one stop shop מוציא את "הכיף" מההתרוצצות האינסופית להרכבת מערכת, אחרת אין לי הסבר איך אני מקבל כל כך הרבה פניות ביחס לכל רכיב בנפרד כשאף אחד לא משתכנע מהטיעון (שנשמע לי כ"כ סביר) שיש כאן הזדמנות פז לחסוך את כל הטרטור הזה וליהנות ממערכת שלמה ומושלמת לחיים בריאים ושפויים יותר, בלי הזמזום הבלתי פוסק ש-"משהו חסר לי ב...".
- ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
וכמה קונים פוטנציאלים אתה חושב שיש לך? כאלה שאין להם מערכת כלל וישר ילכו על מכשירים ישנים (לי ממש אין בעיה עם זה) וישלמו הרבה כסף (לאו דווקא יקר)?
רוב הקונים הפוטנציאלים זה כאלה שיש להם כבר מערכת ומחפשים לרכוש או לשדרג מכשיר אחד-שניים.
עצה חמה ממני, תתחיל לפצל את המודעה.
רוב הקונים הפוטנציאלים זה כאלה שיש להם כבר מערכת ומחפשים לרכוש או לשדרג מכשיר אחד-שניים.
עצה חמה ממני, תתחיל לפצל את המודעה.
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.