FIIO X5 VS IBASSO DX90
-
ShaharFaragi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אין לי הרבה ניסיון עם DAP ממש אז רציתי לברר מה אתם אומרים ? הבנתי ששניהם בטווח מחירים יחסית קרוב אבל ה X5 זול מעט מעבר לזה אין לי ידע ממש בנושא אשמח אם תוכלו לספר קצת אם ידוע משהו לא בהכרח על הנגן הספציפי אלא מהיכרות עם מוצרי החברה וכו' .. תודה
-
ShaharFaragi
- חבר שרק התחיל

יודע שלא יצא ואני מאמין שאין מישהו בפורום שהשתמש כבר ב X5, סתם חשבתי לשמוע השערות ודעות בנוגע לשתי החברות
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
LS300 זה דגם של לקסוס, לא של מרדצדס.
ידוע שהב.מ.וו נמוכה בהשוואה, עם מתלים קשיחים, ואוחזת יותר.. זאת מכונית ספורט גרמנית מהליגה הבווארית.
הלקסוס לעומת זאת, מבוגרת יותר... היא תתן מקסימום אמינות ונוחות. מכוניות משלימות הייתי אומר
הפיו לעומת האייבסו, לפי נתונים טכניים בלבד:
שני הנגנים מאובזרים היטב, ליבה כפולה, תמיכה בסלולארי, מגברי שרת פנימיים לעוצמה בשביל תמיכה ברוב האוזניות...
הדאק שונה, חתימה אחרת... למרות ששני אילו דווקא קרובים.
על הפיו יש ביקורת מאוד מקיפה פה
והוא אומר שיש להם את מגבלות הסאונד שלהם. בכל זאת, זה פיו.
הייתי שם את כספי על האייבסו במיקרה הזה.
ידוע שהב.מ.וו נמוכה בהשוואה, עם מתלים קשיחים, ואוחזת יותר.. זאת מכונית ספורט גרמנית מהליגה הבווארית.
הלקסוס לעומת זאת, מבוגרת יותר... היא תתן מקסימום אמינות ונוחות. מכוניות משלימות הייתי אומר
הפיו לעומת האייבסו, לפי נתונים טכניים בלבד:
שני הנגנים מאובזרים היטב, ליבה כפולה, תמיכה בסלולארי, מגברי שרת פנימיים לעוצמה בשביל תמיכה ברוב האוזניות...
הדאק שונה, חתימה אחרת... למרות ששני אילו דווקא קרובים.
על הפיו יש ביקורת מאוד מקיפה פה
והוא אומר שיש להם את מגבלות הסאונד שלהם. בכל זאת, זה פיו.
הייתי שם את כספי על האייבסו במיקרה הזה.
בכל אופן עם הבאג החמור שיש לdx50 שכל פעם קופא, וכנראה שה dx90 גם כן יירש את הבאג גרסת fm1.2..9 ,ואם זה לא יתוקן, אני חושב שזה יהיה יקר מידי להשקיע מעל 400 $ על נגן כזה.
אבל קודם נוודא שהחברה עדיין קיימת וכל עוד זה לא נכנס לי לאתר הזה http://www.ibasso.com/ אין לי מה להתעסק עם ibasso.
אבל קודם נוודא שהחברה עדיין קיימת וכל עוד זה לא נכנס לי לאתר הזה http://www.ibasso.com/ אין לי מה להתעסק עם ibasso.
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
התחלק לי בין לקסוס/מרצדס. שהמעצבים של לקסוס יקחו את זה כמחמאה על כך "שההשראה" שהם לקחו ממרצדס עבדה...
BMW מהדור האחרון "רכות" יותר. לך תדע מה יהיה עד 2017-8...
בנתיים לפי הזמינות של האתר והמוצרים של IBASSO זה נראה שזה יהיה X5 מול X5...
BMW מהדור האחרון "רכות" יותר. לך תדע מה יהיה עד 2017-8...
בנתיים לפי הזמינות של האתר והמוצרים של IBASSO זה נראה שזה יהיה X5 מול X5...
-
ShaharFaragi
- חבר שרק התחיל

כן במבט לאחור לא ניסחתי את עצמי משהו ..
מה שאני מחפש זה באמת נתונים טכניים על הנגנים של שתי החברות האלה
חתימת צליל ומבחינת ה UI
מה שאני מחפש זה באמת נתונים טכניים על הנגנים של שתי החברות האלה
חתימת צליל ומבחינת ה UI
-
ShaharFaragi
- חבר שרק התחיל

האמת ממה שנראה כרגע אני מעדיף לחכות לdx90 הfiio מקבל הרבה ביקורת על הכפתורים ונראה האמת די מגושם, בהנחה שהdx 90 באמת יגיע במארז של ה dx 50 הוא נראה יותר מבטיח מבחינת נוחות שימוש ובתקווה שגם יהיה עדיף מבחינת איכות סאונד
אם מדברים על שימוש ונוחות הdx90 האחרון שאני אחשוב עליו, לך תראה כמה תלונות יש על הdx50 על הבאג שעדיין לא כלכך הסתדר.בלי קשר המכשירים של ibasso הרבה יותר מגושמים לדוגמא dx100.
אבל בסאונד אני מאמין יותר ב ibasso.
אבל בסאונד אני מאמין יותר ב ibasso.
-
ShaharFaragi
- חבר שרק התחיל

לא ממש הבנתי מה הבאג ב dx50
הביקורת שיצאה על הx5 לא מעלה המון חולשות לדעתי אבל אלו שכן עולות כמו הבעיה שהפתורים של העברת שירים נלחצים בקלות כשהם בכיס ובכלל מערכת ההפעלה שנראית מגושמת לי לפחות , מחזקים את ההעדפה לibasso שנראה הרבה יותר נוח לתפעול במיוחד בזכות מסך המגע, אבל שוב אני לא יודע הרבה על הבאגים ב 50dx אולי זה לא מפצה עליהם..
הביקורת שיצאה על הx5 לא מעלה המון חולשות לדעתי אבל אלו שכן עולות כמו הבעיה שהפתורים של העברת שירים נלחצים בקלות כשהם בכיס ובכלל מערכת ההפעלה שנראית מגושמת לי לפחות , מחזקים את ההעדפה לibasso שנראה הרבה יותר נוח לתפעול במיוחד בזכות מסך המגע, אבל שוב אני לא יודע הרבה על הבאגים ב 50dx אולי זה לא מפצה עליהם..
-
ShaharFaragi
- חבר שרק התחיל

הdx 90 יוצא שבוע הבא,נראה מה יגידו..
iBasso Audio ([email protected])
Hi,
Thank you for your concern.
We should able to releaes the DX90 in next week.
Sincerely
iBasso Audio
iBasso Audio ([email protected])
Hi,
Thank you for your concern.
We should able to releaes the DX90 in next week.
Sincerely
iBasso Audio