הוט בימים הקרובים נוכל לגלוש 200MB ובזק נישארת מאחור עד 50MB
הוט השיקה את המוצר החדש שלה HOT FIBER ממיר שיתמוך עד 200 מגה מזליגת ריר
בימים הקרובים נוכל לקבל חבילה 200/10
בבזק לא יודעים מה לעשות אם התשתיות של הנחושת שם המצב צולע
לפי דעתי ברגע שהוט יתחילו למכור חבילות כאלו בזק ינפנפו בראש ויתחילו לפרסם עד 200 מגה שבפועל נקבל כמו טופ 100 עד שאין להם סיב עד הבית הם תקועים אם הנחושת ומהירות של 50
נחכה לבשורות משמחות
לפי דעתי ברגע שהוט יתחילו למכור חבילות כאלו בזק ינפנפו בראש ויתחילו לפרסם עד 200 מגה שבפועל נקבל כמו טופ 100 עד שאין להם סיב עד הבית הם תקועים אם הנחושת ומהירות של 50
נחכה לבשורות משמחות
יצא לאוויר היום חברים ,כל הפרטים באשכול הבא .muataz כתב:כן, אבל מתי מתחילים לשווק?...
http://www.hometheater.co.il/article05357.html
http://fiberbox.hot.net.il/
נערך לאחרונה על ידי Rcat ב 05/03/2014 12:34, נערך 4 פעמים בסך הכל.
מתכנאי הוט מאנשים שמעורבים במערכת וגם לפי הכתבה שפורסמה על מהירויות חדשות 200/10Elad8 כתב:לא ברור על סמך מה אתה מכריז שבימים הקרובים הם יציעו חבילת 200/10....
זה המצב הוט יצאו אם 200/10
בזק טופ100 בפועל 50 מגה
ibc חברת חשמל 100\100
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
Perceptor כתב:הוט השיקה את המוצר החדש שלה HOT FIBER ממיר שיתמוך עד 200 מגה מזליגת ריר
נחכה לבשורות משמחות...
אם כל הכבוד לכל ההשקות של הוט עדיין יש לקוחות שלא מקבלים את מלוא רוחב הפס שהוט התחייבה
בין היכולת של הממיר לבין יכולת של הוט לספק את המהירות איין שום קשר ישיר או עקיף
אם הוט הוציאו מוצר שתומך עד 200 מגה
אני יכול להגיד לך שבבזק החליפו בהמון MSAGים
את הכרטיסים של נוקיה סימנס לאקטל תומך ב vectoring
אבל הכרטיסים עדין לא פעילים אלה רק פעילים בחיבור הרגיל
לפי יכולת התשתית ה vectoring עדין לא נכנס לשימוש מלא
איך אני שמח לשמוע, בדיוק בא אליו טכנאי של בזק היום, קדח לי חור ענק בקיר בטענה שהקירות בביתי ישנים, ואז נזכר להגיד לי שבאיזור שלי האינטרנט תומך אולי עד 50 מגה (כשהנציגה אמרה לי בוודאות שהם תומכים ב100 מגה), אז נשארתי בלי אינטרנט עם חור ענק בקיר.ואז פתאום אני רואה את זה, ומבין שהכל לטובה 
אגב בשיחה קצרה עם הוט, התרשמתי מהנציג לפי איך שהוא דיבר על המוצר שלא ידוע לו מתי בדיוק המהירות תיהיה בפועל 200/10, אני הבנתי מזה שזה לא ממש בקרוב. בכל מקרה הממיר נראה מאוד שימושי במיוחד הPIP אז אני חושב שאזמין אותו בכל זאת וברגע שתיהיה אפשרות ל200/10 אשדרג.
תודה רבה על הפרסום !
אגב בשיחה קצרה עם הוט, התרשמתי מהנציג לפי איך שהוא דיבר על המוצר שלא ידוע לו מתי בדיוק המהירות תיהיה בפועל 200/10, אני הבנתי מזה שזה לא ממש בקרוב. בכל מקרה הממיר נראה מאוד שימושי במיוחד הPIP אז אני חושב שאזמין אותו בכל זאת וברגע שתיהיה אפשרות ל200/10 אשדרג.
תודה רבה על הפרסום !