מתלבט בין סמסונג ל-LG והאם בכלל אני צריך סמארט ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
amirf פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מעוניין לשדרג את ה-LCD שלי לטלווזית LED חדשה. השימושים העיקריים שלי בטלווזיה - הרבה שידורי SD בממיר (ערוץ 22 וערוץ 10 וערוצי הספורט שחלקם HD), זאת לצד צפייה בסרטים וסדרות באיכות הגבוהה ביותר FHD 1080P.
כאמור, מה שחשוב לי ביותר מהטלווזיה:
1. איכות תמונה גבוהה הן בשידורי SD והן בשידורי HD.
2. יכולת חיבור קבצי כתוביות SRT לקבצי וידיאו ובכלל זאת לקבצי MKV. בנוסף, חשוב לי מאוד שתהיה לי אפשרות בטלוויזיה להקטין או להגדיל את גודל הכתוביות.
3. קריאה של מגוון קידודים

כרגע בביתי בסלון יש טלווזית LG 42LN570Y שעושה עבודה טובה, בייחוד לגבי סעיפים 2 ו-3.
מכיוון שהמרחק בחדר שלי מהטלוויזיה קטן יחסית 2.25 מטר החלטתי שאני לא רוצה מסך מעבר ל-40".
אני כרגע מתלבט בין:
Samsung UA40F5500 LED
LG 39LN542Y

שתיהן סמארט TV, השאלה שלי האם בהתחשב לדרישות שלי יש טעם בכלל בסמארט? הבנתי שניתן להזרים עם סמארט אודיו או וידיאו אך גם שמעתי שאיכות HD לא עוברת חלק בחיבור WIFI וכבר נראה לי שעדיף לי לקנות כונן 3 טרה בייט ולחבר אותו פשוט לטלוויזיה דרך חיבור ה-USB. מעבר לכך, האם יש לסמארט ערך מוסף?

תודה רבה על העזרה! (Y)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #2 

ה 542 לא מפענחת DTS.

עדיף לחבר חיבור חוטי לטלוויזיה ולהזרים תוך שימוש ב PLEX MEDIA SERVER במחשב ואפליקצית PLEX בטלוויזיה. אז גם ניתן להסתפק ב F5300 כי אין צורך ב WIFI.

http://plexforsamsung.pbworks.com/w/page/40757181/Home

amirf פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

סליחה התכוונתי לדגם LG 39LN560Y LED, האם יש הבדל בינו לבין הסמסונג מבחינת קריאה של קידודים?

תודה רבה!

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #4 

amirf כתב:אני מעוניין לשדרג את ה-LCD שלי לטלווזית LED חדשה. השימושים העיקריים שלי בטלווזיה - הרבה שידורי SD בממיר (ערוץ 22 וערוץ 10 וערוצי הספורט שחלקם HD), זאת לצד צפייה בסרטים וסדרות באיכות הגבוהה ביותר FHD 1080P.
כאמור, מה שחשוב לי ביותר מהטלווזיה:
1. איכות תמונה גבוהה הן בשידורי SD והן בשידורי HD.
2. יכולת חיבור קבצי כתוביות SRT לקבצי וידיאו ובכלל זאת לקבצי MKV. בנוסף, חשוב לי מאוד שתהיה לי אפשרות בטלוויזיה להקטין או להגדיל את גודל הכתוביות.
3. קריאה של מגוון קידודים

כרגע בביתי בסלון יש טלווזית LG 42LN570Y שעושה עבודה טובה, בייחוד לגבי סעיפים 2 ו-3.
מכיוון שהמרחק בחדר שלי מהטלוויזיה קטן יחסית 2.25 מטר החלטתי שאני לא רוצה מסך מעבר ל-40".
אני כרגע מתלבט בין:
Samsung UA40F5500 LED
LG 39LN542Y

שתיהן סמארט TV, השאלה שלי האם בהתחשב לדרישות שלי יש טעם בכלל בסמארט? הבנתי שניתן להזרים עם סמארט אודיו או וידיאו אך גם שמעתי שאיכות HD לא עוברת חלק בחיבור WIFI וכבר נראה לי שעדיף לי לקנות כונן 3 טרה בייט ולחבר אותו פשוט לטלוויזיה דרך חיבור ה-USB. מעבר לכך, האם יש לסמארט ערך מוסף?

תודה רבה על העזרה! (Y)
...
סליחה עם פספסתי משהו אבל יש לך כבר LG 42LN570Y שהיא סמראט אז את יודע מה סמארט נותן, לא ?
בכל אופן, יש לילדים שלי LG 42LN570Y בחדר שינה ואני יכול להגיד בוודאות שסמארט לא נותן כלום מלבד הגימיק הראשוני.
התמיכה שלה ב DTS ותרגום בעברית הן אחלה, בלי קשר לסמארט.
אבל LG שמו מינימום תוכן מעאפן בטלויזיה: 2-3 אפ' בעברית ומשחקים הכי פשוטים שמורידים. הכל עובד לאט ובלי אפשרות לשנות משהו בהגדרות. הטלויזיה עצמה מצויינת, הסמארט שווה לתח...!
חיבור של דיסק כמו שכתבת ייתן לך פיתרון מצויין. אם אתה צריך גם גלישה באינטרנט, אפשר לחבר לאפטופ אבל גלישה דרך הטלויזיה ממש לא נוחה.
בקיצור: קנה את הדגם המקביל בלי סמארט ותחסוך כמה מאות ש"ח.
rick090
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #5 

אני הייתי הולך על הסמסונג בלי לחשוב פעמיים, גם בגלל הסמארט העשיר והיעיל יותר וגם בגלל איכות הצפייה שלטעמי טובה יותר. אם יש צורך גם בתלת מימד אז בכלל תתרחק מה-LG כי שיטת התלת המאוד טובה שלהם פוגעת לצערי באיכות התמונה בדו מימד בגלל הציפוי המיוחד במסך.

amirf פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

http://www.rtings.com/reviews/tv/lcd-led/samsung/f5500
http://www.rtings.com/reviews/tv/lcd-led/lg/ln5700

ע"פ הביקורת הנ"ל הסמסונג אכן עדיפה עם 2 סייגים:
א. זווית צפייה די נמוכה.
ב. אין תמיכה ב-24p, מה שאומר, לטענתם, שיהיו רעידות קלות בצפייה בסרטי בלו-ריי 1080p.
עד כמה זה באמת נראה לעין?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”