מדוע לקוחות קיימים משלמים יותר מחדשים ?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שלום, ביקרתי במקרה באתר בזק למטרת התקנת אנטי ווירוס ולא יכלתי שלא להעיף מבט במבצעים של מהירויות הגלישה שלהם (עבור תשתית) ולהפתעתי הרבה גיליתי דבר מאוד מצער לקוחות קיימים במידה וירצו לשדרג למהירות 40 מגה יזדקקו להוציא 119 שח ואילו לקוחות חדשים רק 85 שח לחודש.
האם מישהו שמע על הצעה משתלמת יותר עבור תשתית בזק ללקוח קיים ?
תודה לעונים

shmelka
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

שים לב שיש הבדל בין מחיר רשמי לבין מחיר שימור. אמנם בזק הקשיחה את מדיניות השימור שלה אבל עדיין אפשר לקבל שם 40 מגה ב-99 ש"ח אני חושב.

doubledu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

מדוע לקוחות קיימים משלמים יותר מחדשים ?
...
למה? כי אנחנו עם של שקרנים ופראיירים. ומי שיגיד לך אחרת הוא או שקרן או חי באשליה.
בזק היא כמובן לא היחידה. אני חושב שאצל כולם המצב הוא כזה. מחיר מפתה ללקוחות חדשים כדי שיעברו וללקוחות קיימים דוחפים מחיר גבוה. כמובן שאפשר לדבר, להיתווכח ולאיים בהתניידות ואולי לקבל מחיר טוב יותר משימור לקוחות אבל המצב לא צריך להיות כך מראש. צריך להיות מחיר אחיד שקוף שמפורסם באתר של החברה וזהו. זה מה יש. אין הנחות ואין מבצעים. זה המחיר וזה מה שכולם משלמים. אבל ישראל ישראלי הקומבינטור אוהב למרוח ולהסתיר ומכאן הכל מתחיל.

אגב, עשה לעצמך טובה - אל תתקין אנטי וירוס על הקו !! היו לי בעבר כמה חודשים של אינטרנט זוחל בהורדות והמון ניתוקים או אי הצלחה להתחבר לשרתי משחק (משחקי אונליין) ואחרי המון שיחות עם מוקדי תמיכה שלא הועילו שאלתי, כדרך אגב, האם יש לי במקרה איזה פילטר מהצד שלהם כמו אנטי-וירוס או משהו כזה והנציג בדק ואישר שכן. "אל תדאג, הפעילו לך את זה כהטבה, אתה לא משלם על זה ל-X חודשים.."
רתחתי מעצבים מפני שבפירוש ביקשתי במעמד החיבור שלא יפיעילו לי שום אנטי וירוס וכלום כי הכרתי את המצבים שזה יכול לגרום לבעיות. את הנציגה הבקשה שלי כנראה לא עניינה והיא עשתה מה שהיא מצאה לנכון.
מה גם שכל היעילות של הדבר הזה מוטלת בספק והייתי אומר אפילו קצת שקרית. רוצה אנטי וירוס? קנה ותתקין על המחשב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”