לנעול
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
sayyes אם מדובר בממיר yesHD zapper אז הוא תומך בשירות ה-VOD וכן אתה זקוק לאותו התקן USB שהוא בעצם דיסק אונקי בכדי להנות מהשירות, בגלל שלא מדובר בממיר מקליט ואין לו הרד דיסק פנימי אז חייב התקן חיצוני - השטח קטן בשביל שיהיה צורך מצד הלקוחות לשדרג לטוטאל במידה והם חפצים ביותר מקום שבין השאר בטוטאל זמין להקלטות.
בטוטאל יש כונן קשיח פנימי לא צריך התקן חיצוני...
למה עשו את זה? כי היצרן החליט ככה -יס מעורבת ברמת התוכנה, הנדסת החומרה זה כבר יורוקום ושאר הירקות.
כל תוכן שמורד מה-VOD נשמר בכונן פנימי/חיצוני למקרה שתרצה לצפות בשלב מאוחר יותר כמו הורדת סידרה ששמרת מראש אצלך וירדה מהקטלוג..
בקשר לשאלתך האחרונה לא חושב שזה אפשרי.. אתה זה שקובע מה למחוק ומתי למחוק
למה עשו את זה? כי היצרן החליט ככה -יס מעורבת ברמת התוכנה, הנדסת החומרה זה כבר יורוקום ושאר הירקות.
כל תוכן שמורד מה-VOD נשמר בכונן פנימי/חיצוני למקרה שתרצה לצפות בשלב מאוחר יותר כמו הורדת סידרה ששמרת מראש אצלך וירדה מהקטלוג..
בקשר לשאלתך האחרונה לא חושב שזה אפשרי.. אתה זה שקובע מה למחוק ומתי למחוק
benny123 כתב:sayyes אם מדובר בממיר yesHD zapper אז הוא תומך בשירות ה-VOD וכן אתה זקוק לאותו התקן USB שהוא בעצם דיסק אונקי בכדי להנות מהשירות, בגלל שלא מדובר בממיר מקליט ואין לו הרד דיסק פנימי אז חייב התקן חיצוני - השטח קטן בשביל שיהיה צורך מצד הלקוחות לשדרג לטוטאל במידה והם חפצים ביותר מקום שבין השאר בטוטאל זמין להקלטות.
בקשר לשאלתך האחרונה לא חושב שזה אפשרי.. אתה זה שקובע מה למחוק ומתי למחוק...
שנייה קודם כל ממיר yes hd zapper זה הממיר ה hd הכי חדש? ויש ממיר hd אחר שלא צריכים דיסק און קי
בשביל ה vod?
אוקיי אז מן הסתם אני יקבל את ה hd zapper אבל אני יכול לדוגמא שזה יתן לי רק לצפות בסדרה ולא להורידbenny123 כתב:sayyes
הזאפר הוא הממיר HD הכי חדש שיכול להריץ VOD ללא יכולת הקלטה
יש גם ממיר ישן יותר שהוא רק HD ולו אין תמיכה ב-VOD הוא בערך בגודל של הטוטאל כאשר הזאפר הרבה יותר קטן...
את הפרק? או אתה יודע אם יש במקרה ליס גם דיסק און קי של 16gb לממיר?
ועוד משהו כמה זמן לוקח לפרק אחד לרדת בוא נגיד סתם לדוגמא בית הקלפים עונה 2 hd פרק 1 כמה זמן יכול לקחת
לו עד שהו ירד לאינטרנט של 100 מגה וראוטר חזק מאוד?
sayyes כתב:אוקיי אז מן הסתם אני יקבל את ה hd zapper אבל אני יכול לדוגמא שזה יתן לי רק לצפות בסדרה ולא להוריד......
ועוד משהו כמה זמן לוקח לפרק אחד לרדת בוא נגיד סתם לדוגמא בית הקלפים עונה 2 hd פרק 1 כמה זמן יכול לקחת
לו עד שהו ירד לאינטרנט של 100 מגה וראוטר חזק מאוד?...
sayyes כתב:אוקיי אז מן הסתם אני יקבל את ה hd zapper אבל אני יכול לדוגמא שזה יתן לי רק לצפות בסדרה ולא להוריד......
לו עד שהו ירד לאינטרנט של 100 מגה וראוטר חזק מאוד?...