סאונד HD עם מעבד i3 4130
שלום רב. הרכבתי השבוע מחשב HTPC חדש. הלכתי על ASUS H81I-PLUS ומעבד HASWELL I3 4130. הכל כצפוי עובד מעולה חוץ מבעיה אחת: אני צופה בבלוריי פיזיים בתלת ודו באמצעות נגן חיצוני TMT6 שהגדרתי שיעלה בטעינת בלוריי. הכל עובד חלק ומצוין חוץ מזה שאין לי סאונד HD. הרסיבר מראה DD ו-DTS רגילים. כמובן שכל ההגדרות בתוכנה מסודרות להוציא BITSTREAM ולא לעבד את הסאונד.
חשוב לציין שבמחשב הקודם, שם ישב GT610, הכל עבד מעולה והיה סאונד HD. אגב, הדיסק היחיד איתו ניסיתי הוא תלת מימד, לא ניסיתי עם רגיל ולא נראה לי שזה ישנה משהו כי סאונד HD מבלוריי מקורי אמור לצאת בשני הפורמטים.
תודה מראש על העזרה.
חשוב לציין שבמחשב הקודם, שם ישב GT610, הכל עבד מעולה והיה סאונד HD. אגב, הדיסק היחיד איתו ניסיתי הוא תלת מימד, לא ניסיתי עם רגיל ולא נראה לי שזה ישנה משהו כי סאונד HD מבלוריי מקורי אמור לצאת בשני הפורמטים.
תודה מראש על העזרה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תנסה להוריד ולהתקין דרייבר עדכני לכרטיס המסך מובנה המעבד מהאתר של אינטל (ולא מעדכונים אוטומטיים של Windows).
עוד דבר ששווה לנסות זה לנגן תוכן DTS-HD בתוך XBMC (לא מבלו ריי פיזי).
עוד דבר ששווה לנסות זה לנגן תוכן DTS-HD בתוך XBMC (לא מבלו ריי פיזי).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
היי pixies. תודה על התגובה. הדרייבר הוא האחרון מהאתר של אינטל. אני אף פעם לא "מסתפק" בדרייברים של WINDOWS UPDATE. התוכן מתוך ה-XBMC לא משנה לי כל כך כי אני מריץ שם רק MKV. יש לי ספריית בלוריי של מעל 500 סרטים ואני צריך לנגן אותם כמו שצריך. הנגן החיצוני עולה מצוין ומנגן מצוין אבל אין סאונד HD. אני אזכיר שוב שעם כרטיס מסך יעודי GT610 זה עבד בסדר גמור.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ספרייה של 500 סרטי בלו ריי פיזיים או קבצי ISO / M2TS?
אם יש לך קבצי M2TS (הכוונה לקובץ בגודל של 30-50GB לסרט בודד), תנסה לנגן קובץ כזה ב-XBMC ותראה אם יש לך DTS-HD או Dolby TrueHD.
אני לא מציע את זה כפתרון אלא כבדיקת אלימינציה אם הבעייה היא בדרייברים או בתוכנה TMT6.
אם יש לך קבצי M2TS (הכוונה לקובץ בגודל של 30-50GB לסרט בודד), תנסה לנגן קובץ כזה ב-XBMC ותראה אם יש לך DTS-HD או Dolby TrueHD.
אני לא מציע את זה כפתרון אלא כבדיקת אלימינציה אם הבעייה היא בדרייברים או בתוכנה TMT6.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום,
500 כותרים מקוריים, זה באמת אוסף יפה ומכובד מאוד.
מדוע להסתבך עם מחשב, ולא להפעיל את הסרטים עם נגן בלוריי, אפילו פשוט?
500 כותרים מקוריים, זה באמת אוסף יפה ומכובד מאוד.
מדוע להסתבך עם מחשב, ולא להפעיל את הסרטים עם נגן בלוריי, אפילו פשוט?
וואלה לסלון זה מספיק אחי. יש לי גם PS3 שקורא תלת מימד, אבל משום מה אני רוצה שה-HTPC יהיה מושלם גם מהבחינה הזאת. מעצבן אותי שהמעבד אמור להוציא סאונד HD והוא מוציא לי רגיל. מישהו בכל זאת יודע מה יכולה להיות הבעיה?500 כותרים* 20 שקל נגיד לדיסק = 10000 לתחביב אבל השקעת רק בI3?...
אוקיי פתרתי את הבעיה, דווקא בזכות העצה שלך PIXIES
. הרצתי ב-XBMC קובץ M2TS עם סאונד HD כדי לבדוק ואכן יצא סאונד HD. הבעיה למי שייתקל בעתיד, הייתה נעוצה ב-TMT6 בגרסה 6.0 וכנראה לא תמך באופן מלא ב-HASWELL. עדכון לגרסה 6.5 פתר את הבעיה מיידית.
תודה על העזרה.
תודה על העזרה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תודה על העדכון, יופי שהכל עובד.